2016. május 30., hétfő

Kozmikus Közzététel - I/8.

A "GLOBÁLIS GALAKTIKUS NEMZETEK LIGÁJA" – A sorozat 8. epizódjában a Corey által korábban csak NATO-típusú űrprogramnak nevezett csoporttal ismerkedhetünk meg. Ebben a titkos programban a Föld minden országa képviselteti magát és eredetileg azzal a céllal jött létre, hogy a földi emberiség fel tudjon készülni egy esetleges földönkívüli támadásra. Természetesen a földi Elitnek rejtett céljai is voltak e csoport megalakításával. Corey és Wilcock ennek jártak utána ebben az epizódban.


Összefoglaló

A TITKOS ŰRPROGRAMOK KÜLÖNBÖZŐ FRAKCIÓIRÓL NAGYRÉSZT MÁR BESZÉLTÜNK, DE AZ EGYIK FONTOS CSOPORTRÓL EDDIG MÉG NEM ESETT SZÓ. EZT A FRAKCIÓT „GLOBÁLIS GALAKTIKUS NEMZETEK LIGÁJÁNAK” NEVEZIK.


Corey ezt a csoportot általában "NATO-típusú" csoportként szokta emlegetni.

KEZDJÜK A DOLOG NEMZETKÖZI VONATKOZÁSAIVAL. JOSZIF SZTÁLIN TUDOTT RÓLA, HOGY AMI ROSWELL-NÉL LEZUHANT AZ VALÓJÁBAN EGY UFO VOLT.

Sztálinnak voltak emberei, akik kutatták ezeket a jelenségeket – a korabeli feljegyzésekből kiderült a számukra, hogy az 1800-as években Szibériában az oroszok már kiástak egy rakétát, amin ősi szankszkrit feliratok voltak. Nem tudták sértetlenül kiemelni, ezért úgy döntöttek, hogy inkább visszatemetik. Miután a roswell-i eset megtörtént, Sztálin kiásatta ezt a rakétát, és amit ott találtak az olyan fejlett volt, hogy a tudósok szinte hozzá sem tudtak nyúlni. Viszont találtak benne egy kis ládikát, amiben kidolgozott tervek (diagramok) és dokumentumok voltak űrhajókról, űrállomásokról és arról, hogyan kell ezeket megépíteni.

A SZOVJETEK EZEK ALAPJÁN KEZDTÉK MEGÉPÍTENI AZ ÚN. "KOZMOGÖMBÖKET".

A Szovjetunió arra használta ezeket, hogy kikövetelje magának a titkos űrprogramban való részvételt.

MI AZ A KOZMOGÖMB? HOGY NÉZ KI ÉS HOGYAN MŰKÖDIK?

Ezek fémből készült gömbök, amikben kozmonauták képesek voltak űrben tett utazásokra. Az USA végig figyelemmel követte mindezt és nagyon aggódott az oroszok miatt. Ez pedig arra kényszerítette a feleket, hogy dialógust kezdeményezzenek egymással. A kozmogömbök többféle méretben készültek, 1-3 fős személyzettel, sőt bizonyos típusai még nagyobb létszámú legénységgel is rendelkeztek.
(A kozmogömbökről egy rövid leírás: "Az első generációs kozmogömbök lebegni képes, elektrogravitációs hadi járművek voltak, amihez atommeghajtásként horizontálisan elhelyezett rakétatölteteket használtak. Valamilyen radarhullám-elnyelő bevonattal készülhettek, mert radarok számára 60 km feletti magasságban is láthatatlanok voltak. Töltött részecskefegyverekkel voltak felszerelve (hatóerejük kb 1/100-nyi volt a holdbázisokon használtakhoz képest), pszichoenergetikai távolságmérővel rendelkeztek, ami képes volt ráhangolódni az adott célpont atomi összetevőire, és ezt a jelet nem lehetett megzavarni. Néhány kozmogömb mikrohullámú agyi-kódolású felszereléssel volt ellátva (ez alatt talán valamilyen tudattal összekapcsolódó technológiát értettek – szerk.)...

"A 3-ik generációs orosz JUMBO kozmogömböt 1981 áprilisában állították hadrendbe, pontosan az USA űrrepülőgép programjának kezdetével egyidőben. A kozmogömbök jelentős mértékben zavarták a NASA küldetést és sikeresen fedték fel a NASA által használt technológiákat, amik nagyon hasonlóak voltak a Capricorn 1 c. filmben látottakkal."

"A JUMBO kozmogömbök jóval nagyobbak voltak, mint az első generációs kozmogömb-modellek, és rakétatöltetek helyett elektromágneses meghajtórendszerük volt."...

"Oroszország beleegyezett abba, hogy felajánlja a "Csillagháborús" védelmi rendszerét a világ több országa számára, és ez a program kiterjedt a tudományos célú űrkutatásra is"...

"Mivel a JUMBO kozmogömbök képesek voltak folyamatosan gyorsulni, HÓNAPOKIG kint tartózkodhattak az űrben és SZEMÉLYZETTEL voltak ellátva.")

TOM BEARDEN NYUGDÍJAS ALEZREDES AZT ÁLLÍTOTTA, HOGY A FELROBBANT CHALLENGER ŰRREPÜLŐGÉPET AZ OROSZOK ÉS AZ AMERIKAIAK KÖZÖTTI TITKOS HIDEGHÁBORÚ FOLYOMÁNYAKÉNT EGY GÖMB ALAKÚ OROSZ ŰRHAJÓ TÁMADTA MEG, ÉS FEJLETT TECHNOLÓGIÁVAL LŐTTE KI A CHALLENGER-T. IGAZ LEHET EZ?
(Ezen a videón valóban rögzítettek egy repülő tárgyat a Challenger felrobbanásakor:

Nem, mert az oroszok és az amerikaiak már jóval az eset megtörténte előtt együttműködtek egymással. Az egész ún. "hidegháború" csupán egy ravaszt trükk volt. Az alacsonyabb rangú katonák mindkét oldalon elhitték, hogy ez valós, de az oroszok és az USA valójában sokkal inkább egymás szövetségesei voltak ebben a "játékban".

WILCOCK ELMONDTA, HOGY NEMRÉGIBEN OLYAN INFORMÁCIÓKAT KAPOTT VALAKITŐL, AMIT CSAK NEMRÉG OLDOTTAK FEL A TITKOSÍTÁS ALÓL. ESZERINT AZ USA SOHA NEM LETT VOLNA KÉPES ELEGENDŐ URÁNT DÚSÍTANI AZ ATOMBOMBÁHOZ, ÉS VALÓJÁBAN A NÁCIKTÓL SZEREZTÉK MEG A SZÜKSÉGES MENNYISÉGET.

Corey szerint ha egyszer elérkezik a nap, hogy az emberek megtudják az igazságot a valódi történelmünkről, el fognak képedni... és dühösek lesznek.

EZÉRT TÖRTÉNHETETT AZ, HOGY A SZOVJETEKNEK IS SZINTE AZON NYOMBAN ATOMBOMBÁJUK LETT, ANNAK ELLENÉRE, HOGY AZ USA TITOKBAN FEJLESZTETTE A MAGÁÉT? LEHETSÉGES, HOGY A SZÍNFALAK MÖGÖTT KICSERÉLTÉK, MEGOSZTOTTÁK A TITKOKAT EGYMÁS KÖZÖTT?

A háttérben az amerikaiak és az oroszok már jó ideje együttműködtek az űrben, odakint ugyanis különböző földönkívüli fenyegetésekkel találták szembe magukat. Ezért összedolgoztak, hogy megvédjék a Földet, annak ellenére, hogy eléggé valószínűtlennek tűnik, hogy fel tudtunk volna lépni bármilyen fejlett földönkívüli civilizáció ellenében. A hidegháború előtt tehát a szovjetek és az USA szövetséget kötöttek, hogy megvédjék a Földet.

KAPCSOLÓDHAT EZ RONALD REAGAN HÍRES BESZÉDÉHEZ, MELYBEN KIFEJTETTE, HOGY EGY FÖLDÖNKÍVÜLI FENYEGETÉS EGYESÍTENI TUDNÁ A VILÁGOT?

Lehetséges, de már ezt megelőzően is, az USA szövetséget kötött olyan országokkal, akiket a nyilvánosság előtt az ellenségeinek nevezett.


Talán egy kívülről jövő globális fenyegetettségre van szükségünk. Néha eltűnődöm azon, hogy a köztünk lévő nézeteltérések egy pillanat alatt semmivé lennének, ha a földön kívülről érkező idegen fenyegetéssel állnánk szembe. Sőt, azt kérdezem, vajon nincsen-e már köztünk ez az idegen erő? És mi lehetne nagyobb összetartó erő, mint a háborúval való fenyegetettség?"- Ronald Reagan

MEKKORA VOLT AZ EGYÜTTMŰKÖDÉS MÉRTÉKE A SZOVJETEK ÉS AZ USA KÖZÖTT?

Eleinte csekély mértékű volt, de később nyilvánvalóvá vált nemcsak a szovjetek, hanem a Föld összes országa számára is, hogy a háttérben titkos űrprogramok is zajlanak.

MIKORRA VÁLT EZ NYILVÁNVALÓVÁ?

Az 1950-es évek végén, 1960-es évek elején. A nagyhatalmak ekkor elkezdtek összedolgozni. A földi elit csoportjai megkérdezték maguktól, " most, hogy mindenről tudomást szereztek, hogyan tudnánk befogni a kisebb országok száját?" Ugyanis ők is ki akarták venni a részüket a "világ megmentéséből" és részt akartak venni a titkos űrprogramban.

HOGYAN SZEREZTEK TUDOMÁST EZEK AZ ORSZÁGOK A VALÓDI TÖRTÉNÉSEKRŐL?

Mindenféle úton-módon sikerült információkat szerezniük. Az USA-nak megállapodásai voltak különböző országokkal, hogy ha bármikor UFO zuhanna le a területükre, akkor az USA kutató csapatokat küldhet az adott országba. Ilyen megállapodások az 1940-es, 50-es, 60-as években is köttettek. A nagyhatalmak nem igazán tudták megtartani a titkaikat, és az együttműködés természetéből adódóan, a kisebb országok is előbb-utóbb mindenről tudomást szereztek. Ezért aztán azt történt, hogy felállítottak egy titkos űrprogramot, (ez volt az bizonyos „NATO-típusú” program). Corey csak nemrégiben tudta meg az egyik Hold Műveleti Parancsnokságon (LOC) tartott találkozón, hogy ez az űrprogram hivatalos formájában "Globális Galaktikus Nemzetek Ligája" néven ismert.

Ez a program megalapításától kezdve egy "gumicsontnak" lett odadobva az összes többi nemzet számára, hogy úgy érezhessék, őket is bevonják a bolygó védelmébe, és ezzel csendre inthetik őket. Azzal traktálták a többieket, hogy a bolygót mindenféle veszély fenyegeti odakintről és mostantól ők is részt vehetnek majd a helyzet megoldásában. Biztosították számukra az infrastruktúrát, a bázisokat és a technológiát. EZEK A BÁZISOK A NAPRENDSZERÜNKÖN KÍVÜL HELYEZKEDTEK EL!

Ebbe a programba aztán a létező összes ország bekapcsolódott.

KIK TUDHATNAK ERRŐL A PROGRAMRÓL AZ EGYES ORSZÁGOKBAN? TITKOSSZOLGÁLATOK, KATONAI-VÉDELMI CÉGEK, MAGAS RANGÚ KATONÁK?

Főleg tudósoknak volt róla tudomása.

NA ÉS A BANKÁROK, A KÖNYVELŐK?

Igen, tudtak róla, mert ők mindenen rajta tartották a kezüket.

HOGYAN KERÜLTEK BE EMBEREK EBBE A PROGRAMBA? MIKET LÁTHATTAK ÉS MIRŐL TUDHATTAK? HOGYAN VITTÉK EL ŐKET A FÖLD BOLYGÓRÓL?

Az 1950-es, 60-as években merült fel ennek a lehetősége, akkor kezdtek el beszélni a megvalósulásáról, de maga a nagyobb program csak az 1980-as, 90-es években vette kezdetét. Nem tudni pontosan, hogy milyen propagandával "etették be" az embereket. Corey elárulta, hogy személyesen is járt a Globális Galaktikus Nemzetek Ligájának egyik bázisán!

Egy földalatti villamosvasút rendszeren keresztül sikerült eljutni arra a helyre. (Corey korábban említette, hogy van egy ilyen földalatti vasúthálózat a Marson, ami részét képezi a Bolygóközi Vállalati Konglomerátum alagútrendszerének, alagúthálózatának. Ezeket az alagutakat nukleáris meghajtású fúróberendezésekkel vájják ki, úgy hogy a fúró megolvasztja a sziklát maga előtt, és amikor a kő lehül, üvegszerűvé válik.)

Ez a vasúthálózat kapcsolódik egy másik naprendszerben található gázóriás egyik holdján lévő portálhoz. Amikor a szerelvény kiér az alagútból, a pálya felett lebeg, mint egy maglev vasút.

(Wilcock egy másik informátora elmondta, hogy maga az utazás olyan gyorsan történik, hogy szinte arra sincs idő, hogy leülj, mert mire észbe kapnál, máris a célállomáson vagy. Corey is elmondta, hogy az emberek kicsit furcsának találhatják, hogy itt vonatokról beszélünk, de más bennfenntesek is megerősítették, hogy valójában ilyen járművek segítségével "utazgatnak" odakint)

Amikor Corey-ék megérkeztek a célállomásra, kiszálltak a vasútból csak a barlangot látták maguk előtt és körülöttük a helyiek mind angolul beszéltek. Mindenfelé emberek járkáltak kettes, négyes csoportokban, nagyon nyugodt hangulatban. Overált hordtak, és a vállukon az országuk zászlaját viselték. Az egész jelenet nagyon hasonlított ahhoz, ami a "Csillagkapu: Atlantisz" című tv sorozatban látható.

MILYEN SZÍNŰEK VOLTAK AZ OVERÁLOK?

Különbözőek voltak, de nagy általánosságban a légierőnél használatos királykék színűek, a különböző országok zászlajával kiegészítve. Mindenki nagyon nyugodt és relaxált hangulatban járkált. Teljesen más volt a hangulat, mint a marsi kolónián tett látogatás alkalmával. A Marson fegyveres őrség kísérte őket, és nem beszélhettek senkivel sem a helyiek közül, az emberek pedig soványak voltak és idegesek.
(A Cosmic Disclosure sorozat 7. epizódja teljes egészében erről a marsi kiruccanásról szólt, és mivel Corey egy korábbi írásában már részletesen mesélt erről az esetről, ezért a 7. epizódról nem készítettünk külön fordítást. A teljes beszámoló a marsi utazásról itt olvasható:

Ez a bázis viszont pontosan az ellentéte volt annak. A barlang egyik oldala egy hatalmas fém fallal volt lezárva, csak egyetlen bejárat volt rajta a biztonságiak részére. Jobb oldalt viszont volt egy nagy kivezető járat a barlangból. Abba az irányba nézve egy TRÓPUSI KÖRNYEZET tárult eléjük. Más alkalmakkor, amikor ott jártak, az égbolton két holdat is láttak.

NAGYOBBAK VOLTAK A MI HOLDUNKNÁL?

A helyzetüktől is függött, de igen, nagyobbnak látszódtak.

MILYEN SZÍNŰEK VOLTAK?

Az egyik narancs színű volt, a másik holdat pedig csak részlegesen látták.

LÁTHATÓ VOLT-E A GÁZÓRIÁS, AMI KÖRÜL KERINGETT?

Nem, de a helyiek azt mondták Corey-éknak, hogy egy gázóriás körül keringenek. Amikor a barlangból kinéztek a bal oldali irányba, egy kéken foszforeszkáló medencét láttak, amibe felülről egy vízesés csörgedezett. Ez egy teljességgel természetes képződmény volt és nem ember alkotta. Egy furcsa, misztikus kékes izzás vette körül a víz felszínét. Emberek voltak körülötte, nevetgéltek és beszélgettek, mintha csak egy vakáción lennének. Törülközőben voltak és úszódresszben. Szórakoztak, jól érezték magukat. Bal oldalt rögtön egy nagy fal volt, amin át kellett menniük Corey-éknak, hogy a csoportjuk a szükséges javítási munkálatokat elvégezze. Laborfelszereléseket kellett megjavítaniuk, amiket teszteléshez használtak. Ez egy külön erre a célra kifejlesztett eszköz volt, amit a Bolygóközi Vállalati Konglomerátum állított elő.

EZ A BÁZIS A NAPRENDSZERÜNKÖN KÍVÜL VOLT. MI AZ, AMI KÜLÖNLEGESSÉ TETTE EZT A HELYET? VALAMINEK A KÖZELÉBEN VOLT, VAGY TAKTIKAI JELENTŐSÉGE LEHETETT?

Az volt a különlegessége, hogy a plejádi csillagrendszerben volt. Sokan Corey-k közül nem hitték ezt el, de ott ezt mondták nekik. Valójában nem tudják pontosan, hogy hol lehettek.

A PLEJÁDOKNAK 7 FŐ CSILLAGA VAN, AMELYEK ELÉGBÉ FÉNYESEN IZZANAK ÉS EZEK ELÉG KÖZEL VANNAK EGYMÁSHOZ...

Corey-nak azt mondták, hogy sokkal több csillag van arrafelé. Amikor a plejádi rendszer egyik bolygóján állsz, teljesen más csillagkonstellációk tárulnak a szemed elé. Semmi sem tűnik olyannak, mint a Földön és a hivatkozási pont is megváltozik, igazából nem tudod megítélni, hogy hol is vagy valójában. Még a tudósok sem tudják ezt megállapítani a megfelelő felszerelések nélkül.
HOGY NÉZNEK KI A BINÁRIS CSILLAGRENDSZEREK? HA FELNÉZEL, KÉT NAPOT LÁTSZ AZ ÉGEN?

Ez a bináris naprendszer bolygóitól is függ, de igen, egy halvány csillagot láthatsz a távolban. Nem olyan nagyot, mint a filmekben, de ez igazából minden bináris rendszerben különbözhet. Ha bolygók és a napok közelebb helyezkednek el egymáshoz, akkor gyorsabban forognak és ez egy sokkal dinamikusabb rendszert eredményez. Azok a bolygók, amelyeken több élet van, kicsit távolabb helyezkednek el a csillaguktól.
MILYEN ÉRZÉS VOLT EZEN A BÁZISON TARTÓZKODNI? FUTURISTA JELLEGE VOLT A HELYNEK, ÉS FEL VOLT SZERELVE FEJLETT ESZKÖZÖKKEL?

Igen, nagyon sok új, fejlett technológiai eszközük volt. Úgy tűnt, hogy fejlesztenek is ott különböző dolgokat, mert nagyon sok tudós volt a helyszínen. Corey 3-4 tucat embert látott személyzetként, egyáltalán nem volt nagy a biztonsági készültség. Amerre csak jártak a bázison mindenhol biztonságban érezték magukat. Corey intuitív empataként nem érezte a jelenlétét semmiféle szorongásnak, vagy izgatottságnak. Mindenki boldognak tűnt és meg voltak róla győződve, hogy a munkájukkal fontos feladatot teljesítenek.

A bázisnak voltak hangárjai is, és közlekedéshez elemes teherautókat használtak.

VOLT-E ANNAK A HOLDNAK ATMOSZFÉRÁJA? BE LEHETETT-E LÉLEGEZNI A LEVEGŐJÉT?

Igen, a barlangon kívül is tartózkodtak emberek és a holdon vegetáció is volt. Tehát nem olyan kiszáradt és élettelen volt, mint a mi Holdunk.

A modern tudomány szerint a különböző csillagrendszerekben a lakható bolygóknak az ún. „Goldilocks-zónában” kell lenniük, mert minden rendszerben csak ebben a zónában biztosítottak az élethez megfelelő feltételek, vagyis a központi csillaghoz sem túl közel, sem túl távol kell elhelyezkedniük. ("Goldilocks-zóna"=a csillagok körüli sem túl meleg, sem túl hideg zóna.)

Corey szerint viszont a gázóriások körül meghatározott pályán keringő holdakon vannak a leginkább életre alkalmas feltételek (persze számít a holdak mérete, sűrűsége és a keringési pályájuk is). És ebben az esetben mindegy, hogy az a bizonyos gázóriás milyen távolságra helyezkedik el a központi csillagtól.

HA A JUPITER FELSZÍNÉN ÁLLNÁNK, ÉS FELNÉZNÉNK AZ ÉGRE, AKKOR A HOLDJAI HATALMASNAK LÁTSZANÁNAK. VALÓBAN ÍGY VAN?

Corey szerint a lakható holdaknak a Jupiter vagy a Szaturnusz körül keringő holdaknál jóval nagyobb méretűnek kell lenniük és kicsit messzebb is kell elhelyezkedniük. Ennek oka az árapályt szabályozó erőhatásokban keresendő.
A BÁZISON ÉLŐK MIT MONDTAK, MILYEN KÜLDETÉST KELL TELJESÍTENIÜK? MI VOLT A FELADATUK OTT?

Azt mondták, hogy tudományos kutatásokat végeznek és olyan technológiákon dolgoznak, amik segítségével a Földön élők felkészülhetnek egy esetleges kívülről érkező földönkívüli támadás kivédésére. Pont úgy, ahogy Ronald Reagan beszédében hallhattuk. Ez a beszéd talán éppen erre a csoportra vonatkozott.

MENNYIT TUDHAT A GLOBÁLIS GALAKTIKUS NEMZETEK LIGÁJA A FÖLDÖNKÍVÜLIEKRŐL?

Minden létező programot szétdaraboltak, és közülük senki sem ismerheti a teljes spektrumot. Valamennyiről tudomásuk lehet, de biztosan nem tudnak annyit, mint amennyit más programokban tudnak. A programok részegységekre osztását/feldarabolását minden esetben különbözőképpen hajtották végre. Nagy általánosságban mindenki úgy tudja saját magáról, hogy ő helyezkedik el a totemoszlop tetején és a hierarchia csúcsán áll. Mindenki nagyon büszke és rendkívül különlegesnek érzik magukat.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése