2016. június 1., szerda

Kozmikus Közzététel - III/2.

GOODE UTAZÁSA A BELSŐ FÖLDRE – A bolygó felszínén zajló események új irányt vettek és a drákonidák vezető kasztjának árulását követő zűrzavarban a belső földi csoportokból újonnan alakult szövetség találkozót kért a Titkos Űrprogram Szövetségtől. Képviseletükben Gonzales-re és Corey-ra hárult a feladat, hogy találkozzanak a belső földi delegációkkal. Az epizódban szó lesz ezen ősi szakadár civilizációk eredetéről, történetéről, felszíni csoportokkal való együttműködésükről illetve a Szuperföderációs földönkívüli csoportok genetikai beavatkozásáról továbbá a Föld bolygón zajló Nagy Kísérletről is.


Végigfutottam a jegyzeteimet 2014 októberétől kezdve, amikor is elkezdtünk beszélgetni majd 2015 februárjában a Gömb Lények felkértek rá, hogy a delegáltjuk legyél. Aztán március 1-jén írtam le azt a jelentést, amit a Titkos Űrprogram Szövetséggel lezajlott találkozóról adtál. Nem sokkal ezt követően nyíltan előléptél, vállaltad és felfedted az identitásod, és ez mindössze 1 hónappal azelőtt történt, mielőtt bevontak volna ebbe a bizarr világba. Aztán beszéltünk korábban a marsi kolónián történt látogatásodról, ami nagyon kemény tapasztalat volt a számodra, mert végső soron letartóztattak és úgy tűnt, hogy börtönbe zárnak, azzal a szándékkal, hogy később kivégezzenek.

Ha nem is ez volt a céljuk, de semmiképpen sem a jó szándék vezette őket.

Bizonyára nem tekintesz túlságosan nagy örömmel az ilyenfajta földönkívüli utazások elé, ugye?

Nem csak ez a probléma, hanem az is, hogy az az általános eljárási mód, hogy szinte semmi vagy legalábbis nagyon kevés előzetes információt kapok tőlük (a Titkos Űrprogram Szövetségtől), hogy egyáltalán felkészülhessek ezekre az utazásokra. Nagyon sok esetben azt mondják: "két időpont között valamikor találkozni fogsz ezzel és ezzel a csoporttal". És ennyi. Sok esetben teljesen vakon megyek bele az ilyen helyzetekbe, kivéve azokat az alkalmakat, amikor biztonsági személyzetet kapok magam mellé. Ők ugyanis sokkal több információval rendelkeznek, mint én.

Közben súlyos műtéteken is átestél, most is van egy újabb sérülés a karodon, ami a legutóbbi tv felvétel idején még nem volt rajtad. Nem ajánlottak fel neked semmiféle segítséget ezzel kapcsolatban.

Nem. Nagyon parázs a kapcsolatom a Titkos Űrprogram Szövetség Tanácsával. Lényegében kezdettől fogva azt hangoztatták, hogy én csak rájuk lettem kényszerítve. Úgy érezték, hogy Gonzales alezredes a megfelelő személy arra, hogy kapcsolattartó legyen köztük és a Gömb Lény Szövetség illetve más csoportok között és delegáltjuk legyen a különböző találkozókon. Nem látták igazán, hogy én mit tudnék hozzátenni az összképhez. Hogy őszinte legyek, én sem, de nagyon sokszor hátráltattak és keresztbe tettek nekem. Hozzáférést kértem azokhoz a LOC bázison lévő technológiákhoz, amikről tudtam, hogy az épületben egy vagy két emelettel lejjebb megtalálhatók és segítséget jelentenének nekem. Azonban elutasítottak és ez kicsit felzaklatott. Továbbá Gonzales-szel ellentétben, én nem kapok semmiféle anyagi támogatást itt lent. Gonzales juttatásban részesül a földi fedőéletéhez. Nekem viszont kerek-perec kijelentették: "nem nekünk dolgozol".

A belső földi utazásodról szóló beszámolódban említetted, hogy kiabálásra és agresszióra is sor került közted és a Titkos Űrprogram Szövetség Tanácsa között. Előfordultak más vitás ügyek is?

Igen. Történt egy eset a családommal, amiről elhatároztam, hogy nyilvánosság előtt nem fogok beszélni.

Ez az eset a nem megfelelő védelem miatt történhetett meg?

A megígért védelem hiánya miatt, a magam és a családom számára, legfőként a családom számára. Történt egy incidens, amiben a gyerekeim is érintve voltak, és emiatt nagyon ideges lettem. A dolgok nagyon felforrósodtak és nem sokkal ezt követően volt egy találkozó, ahol néhányan nagyon zaklatottak voltak és egyenesen a szemembe mondták, hogy nem kedvelnek, nem akarnak engem, és hogy Gonzales sokkal jobb munkát végez nálam. Sokkal jobb diplomata, jobban tud beszélni nyilvánosság előtt, szóval minden téren jobb nálam. És nem akarták, hogy részt vegyek a további munkában, mivel felingereltem néhányat a Szuperföderációs Tanács tagjai közül azzal, hogy nyilvánosságra hoztam olyan információkat, amikről ők nem akarták, hogy nyilvánosságra kerüljenek. Annak ellenére sem, hogy soha sem mondták nekem, hogy ne adjam ki ezeket az információkat. Ez még akkor is idegesítette őket. Szóval a dolgok nagyon nagyon felforrósodtak közöttünk, aminek egy nagy összezördülés lett a vége. Akkor már egy ideje észrevettem, hogy egyre kevesebb és kevesebb információt kapok tőlük és rövid idő leforgása alatt sok találkozóra Gonzales megy el helyettem.

Nagyon sok akadály gördült eléd a magánéletedben is. Műtéteid voltak, valamilyen betegséggel is küszködtél. Egyszerűen nem voltál abban a helyzetben, hogy képes lettél volna bárhová is elmenni.

Igen. Nemrégiben volt egy műtétem, amit mindenképpen el kellett végezni, de azt gondolom, lényegében azt akarták bizonyítani, hogy Gonzales egyedül is képes ellátni a feladatot. Majd ezt követően hivatalosan is kérték, hogy Gonzales legyen a delegáltjuk és engem dobjanak ki. Ezt a kérést azonban a Gömb Lény Szövetség elutasította. És ezt követően, mikor legközelebb felvittek, egy kényszerű bocsánatkérést tolmácsoltak felém, de ettől még volt némi feszültség köztünk.

Hogyan kaptál meghívást a Belső Földre? Tudtál-e róla előzetesen, hogy sor fog kerülni egy ilyen találkozóra?

Gonzales említette nekem, hogy a belső földi csoportok nemrégiben felállítottak egy új tanácsot és találkozni fog velük. Továbbá azt is említette, hogy próbáljam magam mentálisan felkészíteni, mert valamikor a közeli jövőben én is találkozni fogok velük. Majd arról értesültem, hogy meghívtak egy fontos tanácsülésre, amely egy adott időpontban lesz megtartva, úgyhogy álljak készen.

Nos, a titkos űrprogramok emberei közül sokan katonai akciókat akarnak végrehajtani, amelyek azonnali eredményt hoznak ahelyett, hogy egy fokozatosan bekövetkező folyamatként tekintenének erre, amely nem jár közvetlen támadó manőverekkel, de mégis elvezet majd ahhoz, hogy bíróság elé lehessen vinni az ügyet. Ők azonban nem akarnak tisztességes tárgyalásokat ezeknek a fickóknak, hanem sok esetben inkább odacsapnának nekik.

Így van. Nagyon sokan közülük – magamat is beleértve – nagyon óvatosan bánnak azzal, hogy mit mondanak el. Mert sokan közülük nagyon aggódnak, hogy mi fog történni a közzététel után, az információk tömeges nyilvánosságra hozatala után. Mi fog történni velük, miután felállítják a bíróságokat és az emberek elkezdenek ítélkezni felettük, és elkezdik fontolgatni, hogy mi legyen a sorsa ezeknek az embereknek.

Milyen jól is működött a Nürnbergi per során, amikor sokan azzal védekeztek, hogy ők csak parancsot teljesítettek.

Igen. Nos, ez még egyszer nem fog így működni.

Szóval, Gonzales elmondta neked, hogy a belső földi civilizációkból egy szövetség szerveződött. Egészen eddig a pontig – az előző adásban beszéltünk erről – tudtál a reptoid csoportról, a raptorokról, említetted a kopasz lényekből álló csoportosulást és a Dero-t, vagyis az elefántszerű ormánnyal rendelkező lényeket. Amikor hallottál a találkozó tervéről, gondoltad, hogy ezek a lények léptek szövetségre egymással a Föld belsejében?

Nem. Arról volt tudomásom, hogy ez a szövetség ősi szakadár civilizációkból szerveződött.

Kik ezek az ősi földi szakadár civilizációk?

A találkozót megelőzően annyit tudtam, amit az okostömbökön olvastam róluk. Ezekben az állt, hogy van egy maréknyi ősi civilizáció, akik a Földön fejlődtek, megalakították saját szakadár civilizációjukat – pontosan úgy, ahogy a titkos űrprogramok esetében történt –, majd leköltöztek a földfelszín alá illetve más világokba. A Földön természetes úton bekövetkező kataklizmák során, vagy legalábbis egy időre, magukra hagyták a felszíni populációt.

Ha megnézzük a Michael A. Cremo és Richard L. Thompson által írt "Az emberi faj rejtélyes eredete" című könyvet, telis-teli van tudományos dokumentációval, amelyekben rendellenes, nyilvánvalóan intelligens életformák által készített tárgyakat mutatnak be különböző kőzetrétegekben, amelyek néhány esetben több millió évesek.

Igen, hallottam erről.

Lehetséges, hogy ezek a leletek olyan ősi civilizációk maradványai, amelyeket te is említettél az imént? Hiszen úgy találtak rá ezekre a leletekre, hogy lefúrtak a Föld mélyébe.

A belső földi emberek később meséltek nekem arról, hogy milyen dinamikus valójában a Föld bolygó felszíne. Sokkal-sokkal dinamikusabb, mint ahogy azt mi gondoljuk. A vulkanizmus, a hőáramlás mind nagyon-nagyon dinamikus és ennél fogva a bolygó bizonyos értelemben, eléggé ellenséges környezetnek tűnik. Beszéltek nekem kontinensek emelkedéséről és lesüllyedéséről, beszéltek azokról az időkről, amikor a hegységek sokkal magasabbak voltak és a felszíni formák között sokkal kevesebb volt a síkság. És ennélfogva a Föld sokkal gyorsabban változik, mint ahogy azt a geológusok és a régészek képzelik.

Szóval lényegében, megerősíted annak a lehetőségét, hogy az említett könyvben szereplő dokumentációk olyan romokról készültek, amiket ezek a civilizációk hagytak maguk mögött, miközben a Föld felszíne pörgött, forgott és kavargott.
Állításuk szerint igen. Néhányan e belső földi csoportok közül azt állították, hogy ezen a bolygón fejlődtek ki, és ők voltak a bolygó első emberi őslakosai 17-18 millió évvel ezelőtt.
Ejha! Szóval azt mondod, hogy ezeknek a szakadár civilizációknak több fázisa volt?

Igen.

Amikor Szakadár Civilizációról beszélünk, akkor pontosan mire kell gondolnunk? Olyan ez, mint Noé bárkája, amikor mindenkinek menekülni kell, és a teljes populáció megmenekül, a föld alá költöznek, mert tudják, hogy katasztrófa közeleg?

Vegyük mondjuk a populáció nagy részét. Fejlődnek és bizonyos fokú fejlett, kifinomult technológiára tesznek szert. Itt most áramkörökről és ilyen típusú technológiákról beszélünk, de az elszakadó csoportok ehhez képest teljesen más technológiával rendelkeznek. Ezek a csoportok a papi és társadalmi elit kasztokból kerültek ki, akik egy sokkal fejlettebb, spirituális technológiai civilizációt alkottak és végül elszakadtak.

Ennek része az is, hogy együttműködnek intelligens földönkívüli civilizációkkal? Kapnak valamilyen támogatást tőlük, aminek révén szert tesznek ezekre a fejlettebb technológiákra?

Állításuk szerint nem.

Szóval, döntően olyan technológiák birtokában vannak, amiről a lakosság többi része nem is tud?

Így van. Ezek a belső földi csoportok nagyon különböznek tőlünk. Állításuk szerint nem rendelkeznek azzal a fajta agresszivitással és társadalmi problémákkal, mint amikkel jelenleg mi a felszínen küzdünk. Technológiai téren képesek voltak sokkal gyorsabban fejlődni. Teljesen másképpen gondolkodnak és az egymáshoz való viszonyulásuk is teljesen más.

A papi kaszt által őrzött titok volt az is, hogy a Föld belsejében lakható zónák vannak? A közemberek nem tudtak róla, hogy léteznek olyan területek, amik menedékül szolgálhatnának, és ahol élni lehet?

Én így gondolom, ugyanis a papi kaszt volt az, amelyik kiépítette ezeket a helyeket és rögtön lakni is kezdték, és egy űrprogramot is fejlesztettek, majd pedig képesek lettek elhagyni a Földet. Aztán különböző dolgok történtek, pólusváltások, meteorbecsapódások, mindenféle katasztrófák...

Cunamik, szupervulkán kitörések...

Igen, kisebb és nagyobb katasztrófákról beszéltek. Ezek mind megtörténtek a bolygón, ők pedig leköltöztek, hagyták, hogy a felszíni populáció boldoguljon a saját eszközeivel, és amikor elmúlt a vész, feljöttek és segítettek a túlélőknek.

Ezek az egész bolygóra kiterjedő civilizációk voltak? Kommunikáltak egymással, vagy pedig különböző fajba tartozók voltak, amik egymástól függetlenül fejlődtek ki, de megvolt a maguk izolált, zárt társadalma, és nem álltak kapcsolatban, nem kereskedtek egymással?

Az alapján, ahogy leírták nekem, nagyon elszigeteltek voltak. Genetikai vonatkozásban nagyon puristák voltak, tisztán tartották a genetikai vérvonalaikat és nem keveredtek más törzsekkel. Voltak más emberszabásúak is abban az időszakban a bolygón és ők hagyták őket fejlődni és keresztülmenni a különböző természeti katasztrófák ciklusain.

Az összes fosszília, ami alapján felállítottuk az emberi faj evolúciós múltját, amit ma az antropológiai tankönyvekben láthatunk, az összes csont elfér egyetlen koporsóban. Tehát minden pusztán csak feltételezés. Bemutatja az emberszabásúak fejlődését, de tág teret hagy arra is, hogy esetleg létezik valami, amit még nem találtunk meg, és amiről idáig nem volt tudomásunk. Az evolúciós idővonal tehát lényegében csak egy hitrendszer, ami teljes egészben sejtéseken alapul, nagyon kevés bizonyítékként használható fossziliával rendelkezünk. Szó sincs tehát arról, hogy a fősodorba tartozó archeológusok rengeteg, elméleteik alátámasztására szolgáló bizonyítékkal rendelkeznének.

A belső földiek állítása szerint viszont voltak más emberszabásúak, más fajok amelyek fejlődni kezdtek. Azt mondták, hogy a galaxisnak és a Naprendszernek van egy sajátos mintázata, ami bizonyos zónákban természetes úton hoz létre életformákat. Továbbá abban az időben voltak más bolygók is a Naprendszerünkben, amelyeken élet volt, fejlett életformák, és itt a Földön ezek természetes úton fejlődtek ki.

Sok mindent fedeznek fel mostanában, és ezek között akad olyan is, ami akár fordulópontot is jelenthet. Az egyik ilyen felfedezés a „gyeniszovai ember”.
Olyan emberi testeket találtak, amiknek nagyon kicsit testük volt. Nem törpe méretűek, de a koponyájuk kifejlett állapotban is kisebb. Most kezdünk csak el felfedezni egy olyan képet, ami még nem igazán szivárgott be az oktatási rendszerünkbe, ami alapján a megtalált csontvázak sokkal nagyobb változatosságot mutatnak annál, mint amiről ma tudomásunk van. Aztán - biztos vagyok benne, hogy te is hallottál már róla – hogy nagyon robusztus, hatalmas méretű csontvázakat is találtak.

Ez az egyik oka annak, amiért ezek az ősi csoportok leköltöztek a Föld kérgébe, mert az sokkal stabilabb, állandóbb. A Föld belseje nemcsak a dinamikus környezeti hatások és változások miatt szolgált nekik menedékül, hanem azért is, mert ez bizonyos fokig a kozmikus sugárzásoktól és más hatásoktól is megvédte őket.

Korábban azt mondtad, hogy a Föld felszínének van valamiféle elektromos mezeje, ami ha jól emlékszem, azt eredményezi, hogy sokkal gyorsabban öregszünk. És ez a mező nincs olyan hatással azokra, akik leköltöznek a Föld belsejébe. Jól emlékszem erre?

A dolgok olyan drámaian gyorsan változtak a Föld felszínén eonokon át, hogy valósággal bombáztak minket mindenféle típusú kozmikus és más típusú energiák.

Meghúzódhat-e emögött valamiféle intelligencia? Rendelkezik-e a Föld valamilyen biológiailag aktív erővel, ami biztosítja, hogy a felszínen lévő élet ki legyen téve egy bizonyos típusú öregedési folyamatnak? Létezik-e egy előre megírt intelligens evolúciós program erre?

Ez részét képezi a belső földiek hitrendszerének. Igen, úgy hiszik, hogy a Föld egy érző, életerővel rendelkező élőlény. Ugyanezt gondolják a Napról is, sőt az összes többi bolygóról is. Úgy hiszik, hogy a Naprendszerünk és maga a Galaxis is élőlény.

A belső földiek másként érzékelik az idő folyását? Van-e viszonylagos eltérés abban, ahogyan az időt érzékelik?

Úgy tűnik, hogy hozzánk hasonlóan lineáris módon élik meg az időt. A hölgy, aki a kísérőm volt a látogatásom alkalmával, úgy nézett ki, mintha a harmincas éveiben járna. De valójában 130 éves volt.
Lehetséges, hogy valamiféleképpen védve vannak a felszínt érintő toxikus hatásoktól, a szinkrotron sugárzástól, a szupernovák jelentett sugárzástól, a szennyeződéstől...?

Én biztos vagyok benne, hogy ehhez a fejlett technológiáiknak is köze van (mármint ahhoz, hogy védve vannak).

Ok. Szóval beszéltünk róla, hogy volt egy összezördülésed a Titkos Űrprogram Szövetséggel. Kiabáltatok, átkozódtatok egymásra, időközben pedig Gonzales sokkal jobban belevetette magát a háttértalálkozókon folyó munkába. Majd megkeresett téged azzal a hírrel, hogy a belső földi csoportok egy szövetségbe tömörültek. Ez megszokott dolog náluk?

Nem. Méghozzá olyannyira nem, hogy ez gyakorlatilag példa nélkül álló fejlemény a csoportok történelmében. Ezek a belső földi csoportok kapcsolatban álltak és szövetségeket kötöttek különböző titkos társaságokkal és a titkos földi kormányzat szindikátusaival a bolygó felszínén. És most az ősi szakadár csoportok a felszíni szindikátusok ellen fordultak.

Tehát lényegében az Illuminátusok és más titkos társaságok ellen fordultak?

Így van. Alapjában véve én nem használom az "illuminátus" kifejezést, mert ezek valójában mindenféle okkult hitrendszerekkel rendelkező bűnszervezetek. De ha akarod, hívhatod őket illuminátusoknak.

Szóval, azt mondod, hogy léteznek fejlett spirituális képességekkel és technológiákkal rendelkező emberek, akik a Föld belsejében élnek és anyagi, taktika, logisztikai támogatást nyújtanak felszínen élő bűnszervezeteknek?

Igen.

Ez bizony egy hatalmas felfedezés!
Igen.

Tudjuk, hogy a felszínen vannak vérvonalcsaládok, királyi családok. Előfordult-e, hogy a belső földi emberek keveredtek ezekkel a felszíni királyi családokkal?

Nem.

És esetleg más felszíni emberekkel?

Egyáltalán nem keveredtek velük. Soha, de soha nem tettek ilyet. Elmondták, hogy a Naprendszerünkben lévő más bolygókon magasan fejlett emberek éltek, akik azonban nagyon agresszívak és háborúskodók voltak és elpusztították a saját civilizációikat. Ezzel pedig felkeltették más, kívülről érkező földönkívüli csoportok figyelmét, akik bejöttek ide és áthelyezték ezeket a lényeket ide. Szóval, ők itt éltek a Naprendszerünkben, más bolygókon, amik lakhatóak voltak abban az időben. Amikor viszont a bolygójuk lakhatatlanná vált, ezek a Naprendszeren túlról érkező földönkívüliek átköltöztették a menekülteket a Föld felszínére. Ezek az átköltöztetett csoportok genetikailag kompatibilisek voltak a felszínen akkor élő földi emberekkel. Ők még nem voltak genetikailag módosítva, de ezután elkezdtek keveredni az újonnan érkezőkkel és így egy kevert faj jött létre – így alakult ki tehát a bolygó felszínén ma élő emberi faj. És ehhez még azt is hozzá kell tenni, hogy ezek a "genetikai gazdálkodást” végző földönkívüli fajok - akik korábban nem jártak a galaxisnak ezen a részén - elkezdtek beáramlani ide és egy új kísérletbe kezdtek és megbütykölték a felszíni populáció genetikáját.

Ez lenne az a bizonyos "Nagy Kísérlet", a 22 genetikai programmal és a Szuperföderációval?

Ez csak egy része a Nagy Kísérletnek. Ugyanis ez a kísérlet messze nagyobb és sokkal-sokkal kiterjedtebb ennél. Úgyhogy ez csak egy része ennek. A föld alatt élő csoportok pedig szintén beleavatkoztak a felszínen élők életébe, megpróbáltak nekik segíteni civilizációk felállításában és spiritualitásuk fellendítésében.

Amit a genetikával játszadozó csoportok nem biztos, hogy jó szemmel néztek volna.

Így van. Egymással versengő tervek futottak akkor már jó ideje. A föld alatt élő illetve a különböző földönkívüli csoportok között nyílt konfliktusokra is sor került, ütközetek zajlottak az égen és az űrben is. És a belső földiek elmondása szerint ez folytatódott a jelenleg ismert történelmünk során is. A történelem folyamán akadtak olyanok, akik tanúi voltak a belső földi illetve földönkívüli csoportok között zajló fegyveres konfliktusoknak.

Szóval millió évek óta lent élnek a föld alatt, genetikailag különválasztva egymástól, megvan a saját maguk kis civilizációja, föld alatt közlekedő hajói vagy portáljai (majd kitérhetünk rá, hogy hogyan jutnak el egyik helyről a másikba, ha különböző barlangok vannak a föld belsejében). Felmerülhet a kérdés: miért éppen most? Miért most tömörültek szövetségbe egymással, ha egyszer korábban háborúztak és olyan sokáig elkülönülten éltek odalent? Mi változott meg hirtelen?

A változást az hozta el, hogy azok a titkos társaságok, akikkel korábban szövetségben álltak, ellenük fordultak. Vissza kell utaljak arra, hogy a felszíni állapotok megváltoztak a drákonidáknak a Titkos Űrprogram Szövetség felé tett felajánlása után, miszerint feladják az összes emberi és nem-emberi szolgálóikat, a Naprendszerből való szabad elvonulásukért cserébe.

Lényegében tehát a királyi kasztjukon kívül elárulták minden szövetségesüket az összes elképzelhető szinten. Mindenkit becsaptak, és zűrzavarba taszították korábbi alárendeltjeiket.

Így van, a felajánlás után hatalmas zűrzavar lett úrrá.

Feltételezem, hogy ez azt is jelenti, hogy a Cabal tagjai most a korábbi belső földi szövetségeseik ellen fordultak. Egészen pontosan hogyan teszik ezt?

A felszín alatt vannak más csoportok is. Sok földönkívüli csoportnak vannak úgymond nagykövetségei, bázisai a földkéreg, vagy az óceán alatt.

Inszektoid, vagy reptilián típusú lényeknek is akár.

És mindenféle más emberszerű lényeknek, akik az ún. Szuperföderációt alkotják. Különböző nagykövetségekkel rendelkeznek.

Ezek szerint elég sok hely van a föld alatt, ami életre alkalmas lehet.

Igen.

És sokan használják is ezeket a helyszíneket.

Igen. És nemrégiben csetepaték kezdődtek az egy ideje már a föld alatt élő ellenségek között és elmondásuk szerint a felszíni emberek olyan fejlett technológiákat fejlesztettek ki, amikkel képesek áttörni a belső földi csoportok védelmi vonalát.

Úgy érted, hogy a belső földi csoportokból alakult szövetség védelmi vonalát.

Igen. Felszíni csoportok olyan technológiákkal rendelkeznek, amik képesek mélyen behatolni a Föld kérgébe és emiatt a föld alatt élők nagyon-nagyon aggódnak.

Beszéljünk egy kicsit arról, hogy mi is valójában ez a szövetség? Hány csoport alkotja? Vannak-e például reptiliánok a szövetségben? Hogyan állt össze a Belső Földi Szövetség?

Oh, nem-nem, reptiliánok nincsenek közöttük. Hanem mindegyik csoport ősi földi szakadár civilizáció, amiknek a tagjai olyan emberek, akik természetes úton itt fejlődtek a Földön, nem pedig más fajok által lettek idehozva, genetikailag nem lettek módosítva és etnikailag különböznek egymástól, legalábbis legtöbbjük. A szövetségük összesen 7 csoportból áll. Ebből 3 csoport valamilyen szinten kapcsolódik egymáshoz. Mindhárom ugyanazt a szimbólumot viseli, méghozzá a Szaturnusz jelét. Mindegyikük ezt a szimbólumot viseli, de mindegyikben más ékkő szerepel. Az egyikben egy fekete kő van 3 óránál, a másikban egy jáde kő berakás van 9 óránál, a harmadik pedig egy piros ékkővel van ellátva.


Akkor ezek a csoportok nem reptiliánok.

Nem-nem. Ezek teljes mértékben emberi lények.

Emberi szakadár civilizációk. Mióta fejlődnek ezek a csoportok? Azt mondtad, hogy néhányuk 17-18 millió éve van itt?

Állításuk szerint a Szaturnusz emblémáját viselő csoport a legöregebb. Ők voltak egyébként a találkozó házigazdái is.

Vannak köztük olyan csoportok is, amik időben sokkal közelebbiek hozzánk?

Igen. Vannak olyan csoportok, amelyek kb félmillió évesek. A legfiatalabb csoport azt hiszem 2 vagy 3 jégkorszakkal ezelőtti. Nem emlékszem rá, hogy ez egészen pontosan hány tízezernyi évet jelent.

Tehát a korábban említett változások miatt, úgy döntöttek, hogy most egy szövetségbe fognak tömörülni. Megjelentek ezek a gömbök a Naprendszerünkben és felállítottak egy védőkorlátot, amin senki sem mehet ki és te a nyilvános hangja lettél ezeknek a Gömb Lényeknek, akik felvették a kapcsolatot a titkos űrprogramokkal. Ugyanakkor ezek a lények közvetlenül nem akarnak beszélni a titkos űrprogramok embereivel. Az hiszem korábban arról beszéltél, hogy a vibrációjuk valamilyen módon nem illik össze, és emiatt nem akarnak beszélni a Cabal embereivel.

Közvetlenül nem akarnak kapcsolatba kerülni sem a Szuperföderációs csoportokkal, sem a drákonidákkal sem pedig a föld alatt élő csoportokkal.

Huh! Szóval a föld alatti csoportok is ebbe a kategóriába tartoznak?

Igen. Ezért akarnak inkább velem beszélni.

Ok. Szóval, ha ezek a csoportok kapcsolatba akarnának lépni a Gömb Lényekkel, akkor azt csak rajtad keresztül tudják megtenni.

Először Gonzales-szel beszéltek. És ezért is akartak velem beszélni, mert hívni akarták a Gömb Lényeket, az Őrzőket. Tudni akarták, hogy az Őrzők miért nem lépnek közvetlen interakcióba a belső földi csoportokkal.

Ok. Szóval, Gonzales elkezdett találkozgatni velük, és ezeken a találkozókon te még nem vettél részt.

Így van.

Kezdjük az elején. Mi történik ilyenkor először? Pár nappal előtte szólnak neked, hogy készülj fel, hamarosan menned kell? Mennyi információt kapsz előtte?

Mindössze egy időkeretet adtak meg, amiben sor kerül majd a találkozóra. Feltételeztem, hogy a szokásos kis kék gömb jön majd értem. Felkeltem tehát és vártam, hogy ez megtörténjen.

Megmondták, hogy kb milyen időpontban várható?

Általában mindig ugyanabban az időben szokott jönni. Régebben voltak olyan alkalmak is, amikor egy adott találkozónak le kellett volna zajlania, de mégsem történt semmi...

Szóval, felkeltél, felöltöztél...

Igen, általában nagyon egyszerű ruhát viselek, nem szoktam nagyon túlöltözni az ilyen alkalmakat.

Vittél magaddal hátizsákot, vagy ilyesmi?

Nem, semmi ilyesmit nem szoktam magammal vinni. Általában a LOC bázisra visznek, ahol kapok egy másik ruházatot. Most is ugyanerre számítottam, mivel nem kaptam előtte semmilyen információt. Indulás előtt a nappalimban voltam, és arra gondoltam, addig megnézem mi van az interneten és aztán egyszer csak egy vakító fehér fényvillanás látszódott...

Éreztél közben valamilyen elektromos jelenséget? Vagy bármilyen szúró, bizsergető érzést?

Igen, elektrosztatikus volt. Hirtelen azt éreztem, hogy egyszerűen benne vagyok, megváltozott a légnyomás és egyszeriben egy teljesen más környezetbe kerültem.

Hogy érted azt, hogy megváltozott a légnyomás? Magasabb lett vagy alacsonyabb?

Alacsonyabb. Köveknek és ásványoknak az illatát éreztem, a szemeimmel homályosan láttam és végül azt vettem észre, hogy egy hatalmas gránitból készült kupolás terembe kerültem. A belmagassága úgy saccolom, hogy kb 30 méter lehetett. Hatalmas méretű volt és 4 ajtót fedeztem fel benne.

Milyen széles volt a terem?

Valószínűleg 30-40 méter lehetett, szóval hatalmas.

Azt mondod, hogy a terem falai gránitból készültek? Különálló építőkockákból?

Nem, egy tömbből lett kifaragva, olyan fényesre volt csiszolva, mintha egy tükör lett volna.

Olyan technológiával, ami ilyenre képes, úgy tűnik, nem rendelkezünk idefent.

Nem bizony.

Milyen színű volt ez a gránit?

Sötétbarna. A terem minden oldalán 1-1 ajtó állt, az ajtó mellett pedig őrök, 2-2 őr ajtónként. Ott álltam és nem tudtam, hogy kiáltsak-e feléjük, mert egyikük sem nézett rám, illetve nem vettek rólam tudomást.


Hogy néztek ki ezek az őrök? Milyen öltözéket viseltek?

Fehér köpenyt viseltek és medált. Mindegyikük más-más medált viselt.

Ezek amuletthez, nyakláncokhoz hasonlítottak?

Igen. A szemeim még nem tudtak teljesen alkalmazkodni az ottani fényviszonyokhoz, mikor megláttam, hogy egy csoportnyi ember bejön az egyik ajtón és felismertem közöttük Gonzalest...



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése