2017. január 1., vasárnap

Kozmikus Közzététel – VII/1.

A HADIIPAR FÁTYLÁNAK FELLEBBENTÉSE HEATHER SARTAIN-NELA hetedik évad első adásának vendége Heather Sartain, aki az emberiség tömegtudatosságának hatásairól, a tobozmirigy szerepéről, valamint különböző földönkívüli fajokról fog beszélni azon elmondások alapján, amiket egykor a NASA-nál illetve a Lockheed Martin-nél űrhajómérnökként dolgozó édesapjától hallott.


Wilcock: Itt vagyunk Corey Goode-dal és mai adásba egy különleges bennfentest hoztunk el. Egy olyasvalakit, aki bátran előállt és nagyon érdekes és sok mindent alátámasztó információkat hozott el nekünk. Heather Sartain-nek hívják. Heather, Corey, köszöntelek benneteket a műsorban.



Heather: Köszönöm.

Corey: Köszönöm.


Wilcock: Heather, mivelhogy a nézők nem tudnak rólad semmit, elöljáróban elmondanám, hogy egyszer odajöttél hozzám egy konferencián és azt mondtad nekem, hogy édesapád a Lockheed Martin-ál dolgozott.

Heather: Így van.

Wilcock: És azt is mondtad, hogy nagyon sok érdekes dolgot mondott neked, amik nagyon szépen illeszkednek a műsorban eddig elhangzottakhoz. Kérlek, röviden mondj néhány szót magadról. Tudom rólad, hogy egyetemi tanár vagy, de tanárként mi a szakterületed?

Heather: Részmunkaidőben a helyi egyetemen tanítok, geológiát, csillagászatot és fizikai kurzusokat is tartok. A szakterületem elsősorban fizika és geológia.

Wilcock: Rendben. Először is azzal kezdeném, hogy nagyon érdekes dokumentumokat adtál át nekem. Az első édesapád Texas államban kiállított vezetői engedélye.
Láthatjuk, hogy Edward-nak hívták. Nyilvánvaló, hogy ez egy eredeti dokumentum. Azt olvashatjuk rajta, hogy 2017 január 27-én jár le. Mikor is halt meg ő pontosan?

Heather: 2013 júliusában.

Wilcock: A következő dokumentumon pedig az áll, hogy "Lockheed Martin vállalat igazgatósági nyugdíj letét". Ez egy csekk, amit édesanyádnak állítottak ki 2103,75 dollárról. Láthatjuk rajta a feliratot, hogy Lockheed Martin. Ez valamilyen nyugdíjjáradék-féleség?


Heather: Igen, édesanyám apám nyugdíjának felét kapja a halála után.

Wilcock: Ok. A nézők kedvéért szerettem volna bemutatni ezeket a dokumentumokat, mert sok ufo-kutató látni akarja a dokumentációkat. Ezek alapján tehát látható, hogy édesapád valóban a Lockheed Martin-nál dolgozott. Azt mondtad korábban, hogy eredetileg a Légierőnél volt?

Heather: Igen, először a Légierőnél, aztán később, különböző beszállítókon keresztül a NASA-nak dolgozott. Ezt követően a Lockhheed-től vonult nyugdíjba. 37 éven keresztül űrhajómérnök volt, vezető űrhajómérnök a NASA szigorúan titkos projektjeiben, az űrsikló (Space Shuttle) küldetéseken, Skylab és Apollo-küldetéseken dolgozott. A pályafutása több évtizedet ölel fel.


Wilcock: Corey, emlékszem, amikor arról meséltél, hogy felvittek a LOC-re és egy NASA feliratú sapka volt rajtad és azt mondták neked, hogy "vedd le ezt a nevetséges álcát". Rendelkezik a NASA egyáltalán belsős információkkal? Vagy ők egyszerűen csak egy civil űrügynökség?

Corey: A NASA-n belül vannak olyan emberek, akik közelebbről ismerik az információk teljes spektrumát, de a legtöbben közülük - akik tudnak a titkos űrprogramról - csak arról a programról tudnak, amit a katonai-ipari komplexum hozott létre. Legutóbb azt hallottam, hogy ehhez két űrállomás és számos háromszög alakú űrhajó tartozik.

Wilcock: Heather, térjünk vissza arra, hogy mi is történik valójában. Édesapád mikor beszélt neked először szokatlan dolgokról? És mit mondott ezekről pontosan?

Heather: Elmondta, hogy 1966-ban édesanyám és a nővérem láttak egy ufo-t. Ez a Johnson Űrközpont közelében történt, ott éltek akkoriban és én is ott nőttem fel. Ez az eset még sok évvel a születésem előtt történt. Beszélgettek erről és édesapám beszélt azokról a különböző földönkívüli csoportokról, amikről tudomása volt. Körülbelül 12-13 éves lehettem, amikor elkezdtem kérdéseket feltenni: "Te meg miről beszélsz?" Azt gondoltam, hogy az "idegenek" témája csak egy egyszerű kitalálmány. Megkérdeztem tőle, hogy "az az ufo, amit anyu látott, igazi, vagy csak a hadseregé?" És akkor ő azt mondta, hogy "nem, ez igazi." Említette azokat a típusú földönkívülieket, akiket az űrhajó belsejében láttak mozogni, szóval elég közel lehettek az űrhajóhoz. Ez az eset a Mexikói-öbölnél történt, az öböl területén, ahol a Johnson Űrközpont található. Amikor ezt az ufo-t látták, egyáltalán semmi hangja sem volt...

Wilcock: Milyen alakú volt az űrhajó?

Heather: Korong alakú. Olyan volt, mintha két tányért egymás tetejére tennél, szóval egy lapos, fémes lemezhez hasonlított. Anyu azt mondta, hogy izzó kék színű fény volt körülötte. És ezek nem olyan fények voltak, amiket normál esetben látnál, hanem egy különleges technológia.

Corey: Elég közel voltak ahhoz, láthassák az űrhajóban lévő embereket?

Heather: Igen, a nővérem ekkor hat éves volt. Még mindig emlékszik rá, hogy mit látott. Lényeket láttak, legalább hármat, akik a hajó belsejében mozogtak. Nem voltak túlságosan nagyok. Azt mondta, hogy a méretűk kb fele akkora volt, mint egy gyereké. És hallottam, amikor apu azt mondta neki, hogy "tudod, azok a Szürkék. Azok csak robotok. Egy magasabb intelligencia, egy öregebb civilizáció programozta be őket. Elég gyakran járkálnak ki-be a légkörünkbe. Lényegében egész végig itt vannak." Aztán beszélt azokról a különböző csoportokról, amelyek itt vannak a bolygón, közöttünk élnek nemcsak most, hanem már az ősi idők óta.

Wilcock: Várj egy percet. Corey, az, hogy a Szürkék robotok lennének, megegyezik azzal, amiről te hallottál?

Corey: Igen. Ahogy azt korábban is említettük, számos különböző típusú lényt sorolnak a Szürkék közé. Ezek programozott életformák, amelyeket a katonaság használ, amikor embereket rabol el. Aztán szintén van a Szürkéknek egy csoportja, amelyet valahogyan biológiailag és technikailag hozott létre egy csoport, amelyet mesterséges intelligencia irányít, egy ősi csoport.

Wilcock: Ahogy Heather leírta ezt a típusú űrhajót, az összhangban van azzal, amiről neked tudomásod van?

Corey: Igen, ez egy eléggé klasszikus ufo abból az időszakból.

Heather: Úgy írták le nekem, hogy a mérete megfelel egy átlagos 9×9 vagy 9×10 méteres nappalinak. Nagyjából ennyi hely lehet a hajó belsejében.

Wilcock: Eléggé megrendítő lehetett számodra gyerekként rájönni - amikor is olyan filmeket láttál, mint a "Harmadik típusú találkozások", vagy az "ET - a földönkívüli" – hogy ez nem csak kitaláció. Úgy értem, amit elmondtál nekünk, az nagyon sok információ egy gyerek vagy egy fiatal felnőtt számára.

Heather: Igen, tudom, hogy aminek édesanyám és a nővérem szemtanúja volt, az elég hihetetlen. Apám pedig teljesen közömbösen beszélt erről, "oh, igen, azok a Szürkék." Később aztán kíváncsi lettem, hogy miért beszélt ő ilyen nyugodtan erről. Nem úgy beszélt, mint aki viccelődött volna ezen. Apám elég komoly ember volt, nagyon száraz humorral, nagyon technológiai érdeklődésű volt. A legtöbb űrhajómérnök technikai és komoly gondolkodású ember. És ahogy idősebb lettem, elkezdtem kérdéseket feltenni a különböző földönkívüli csoportokról, akikről időről időre említést tett, akár a társaival, néhány barátjával, akivel együtt dolgozott – hallottam bizonyos dolgokat, amikor beszélgettek – akár akkor, amikor anyámmal beszélt.

Wilcock: Ok. Itt álljunk meg egy pillanatra. Kamerán kívül már említetted, hogy édesapád barátai néha eljöttek a házatokba.

Heather: Igen. Voltak más űrhajómérnökök is, akik a Lockheed-nél dolgoztak és akik eljöttek hozzánk a házunkba, és magánbeszélgetéseket folytattak apámmal. A munkán kívüli dolgokról beszélgettek, de megosztották egymás között az ismereteiket. És ezek olyan dolgok voltak, amiket a kormánytól tudtak. Mindannyian katonai háttérrel rendelkeztek. Beszélgettek és az alapján, amit felfedtek nekik, összetették az apró részleteket. Metafizikai dolgokról beszélgettek, energiáról, hogy hogyan lehet manipulálni, illetve hogy a populáció mentális úton hogyan képes ténylegesen megváltoztatni a bolygó forgását. Meg tudod változtatni a légköri feltételeket. Olyan különböző típusú technológiákról beszélgettek, amiken a kormány dolgozik és ezek valamiféle mérnöki visszafejtésen alapuló technológiák voltak, amik lezuhant majd összegyűjtött és mérnökileg visszafejtett ufo-roncsokon alapultak. Nem tudom tanúsítani, hogy ők ténylegesen ezen a visszafejtésen dolgoztak volna, de tudom, hogy értették azt és a munkájuk során tudomást szereztek erről. Ezek a fickók titoktartás terhe alatt dolgoztak.

Wilcock: Corey, mit tudsz a Lockheed-ről és annak szerepéről?

Corey: A Lockheed a kormány egyik beszállítója. Nagyon sok kutatást és fejlesztést végeznek. Amit kifejlesztenek abból sok minden a katonai-ipari komplexum titkos űrprogramjához kerül.

Wilcock: Pontosan milyen technológiákról van tudomásod, amelyeket a Lockheed Martin készít a katonai ipari komplexum számára?

Corey: Nem ismerem a teljes hatáskörüket, és hogy a technológiának mekkora részét tervezték és gyártották ők, de azt tudom, hogy nagyon erősen benne voltak a torziós mezőket használó motorok, illetve erőművek létrehozásában, amelyek kezdetben átlagos atomreaktorok voltak. Később aztán átváltottak tóriumos reaktorokra, még később pedig a nullponti energiával működő technológiák használatára. A reaktorok elektromosságot hoztak létre ezekben a hatalmas kondenzátorokban és aztán a kondenzátorok energiát szolgáltattak a motorokhoz és más készülékekhez.

Wilcock: Ok, tehát akkor ebből nagyjából láthatjuk, hogy mi is volt valójában a Lockheed és, Corey azt mondod, hogy jelentős szerepet vállalt a titkos űrprogramban. Heather, említetted, hogy kihallgattad apád és két másik bennfentes beszélgetését arról, hogy a tudatunk képes megváltoztatni a Föld forgását. Kifejtenéd ezt egy kicsit bővebben?

Heather: Igen. Mondjuk úgy, hogy ha a bolygón mindenki ugyanazon a kontinensen helyezkedne el... az emberek minél közelebb lennének egymáshoz, az elektromágneses spektrum annál hatékonyabban működne. Ekkor lenne egy elektromágneses váltás, és ez lényegében megváltoztatná a Föld forgását egyszerűen csak az emberi gondolkodás folyamata révén.

Corey: Az összes egymás közelében lévő elme együttes hatására.

Heather: Igen.

Wilcock: Mit mondtak arról, hogy az általad elmondottak csak spekulációk vagy kutatásokon alapulnak? Hogyan jutottak erre a következtetésre?

Heather: Azt mondanám, hogy ez olyasmin alapult, amit ők már tudtak, kikövetkeztettek és amit tényként ismertek.

Wilcock: A kutatásaim között - amiket A Forrásmező felfedezése című első könyvemhez végeztem - van néhány nagyon figyelemre méltó információ, miszerint a napok hossza, vagyis a Föld forgása, a Nap aktivitása alapján módosuláson esik át. Vagyis nagyon finoman bár, de mérhetően, a Nap energiarobbanásai gyorsítják vagy éppen lassítják a Föld forgási sebességét. Mi okuk volt arra a következtetésre jutni, hogy az emberi lények hatással lehetnek a Föld forgására? Azt mondod, hogy ennek valamilyen módon köze van az elektromágneses energiához?

Heather: Igen. Minden ember testén belül irányítani lehet az elektromágneses mezőket. Belül ott van a tobozmirigy és ott vannak a más típusú elektromágneses energia zavaró hatásai. Szóval ez magában foglalja a teljes spektrumot. Egyfolytában rövid hullámhosszú energiák jönnek be a kozmikus sugárzás által. És vannak hosszabb hullámhosszal rendelkező hullámok, mint pl a rádióhullámok. Az AM rádióhullámok akár három méter hosszúak is lehetnek. A tobozmirigyünk lényegében rövid hullámhosszú sugárzást hoz létre. Ez nem ártalmas ránk vagy az állatokra, egyáltalán semmire sem a bolygón. De ha az emberek minél közelebb helyezkednek el egymáshoz, metafizikailag annál nagyobb erővel fognak rendelkezni. Ez nem azt jelenti, hogy olyan sűrűn kell összezsúfolódva legyünk, mint a tonhalaknak a dobozban, hanem azt, hogy az egymáshoz közel elhelyezkedő elmék és tudatok együttes működése hatással lehet egy egész bolygóra, sőt, akár szomszédos bolygótestekre is.


Wilcock: És ezt tudományosan alátámasztották?

Heather: Igen.

Wilcock: Corey, ez nagyon sok kérdést vet fel a tömegtudatosság hatásairól. Mit gondolsz, a Cabal tudatában van ennek és felhasználja ezt a tudást?

Corey: Nos, ahogy korábban többször is elmondtam a társteremtő tömegtudatosságunkkal kapcsolatban, hogy a Cabal mindent megtesz annak érdekében, hogy erről nekünk ne legyen tudomásunk, mert ez adja az ő VALÓDI HATALMUKAT. Manipulálnak minket és így a kollektív tudatosságunk lesz az, ami valós időben okozza bizonyos dolgok megtörténtét a világunkban. Ez az ő varázslatuk, de valójában nem is igaz varázslat. Egyszerűen csak manipulálnak bennünket, hogy a társteremtő tömegtudatosságunk által megtörténtté tegyük a dolgokat.

Wilcock: Heather, hallottál ilyesmiről ezeken a beszélgetéseken?

Heather: Csak akkor, amikor apámmal négyszemközt voltunk, akkor beszélgettünk ilyesmikről. Az egyik dolog, amit említett és amit megfigyeltem az évek során, hogy sok zavaró tényező is van, amely távol tart bennünket attól, hogy kapcsolódni tudjunk ahhoz az erőhöz, ami a DNS-ünkben van, illetve megakadályozza, hogy kapcsolódjunk a tobozmirigyünkhöz. Ez a szerv rendkívül fontos. Az orvostudomány tanulmányozza ezt, diákok viszont nem tanulnak róla, és ennek oka van. Amikor először elkezdtem olvasni a tobozmirigyről és hogy mekkora erőt tartogat a számunkra, kérdéseket tettem föl édesapámnak. Nem voltam meglepve, hogy tudott erről, pontosan tudta, hogy miről beszélek. Azt mondta: "Örülök, hogy erről olvasol, mert ez egy nagyon fontos szerv, amit megpróbálnak megzavarni benned." Nagyon sok zavaró tényező van politikai, gazdasági és környezeti szempontból egyaránt.

Wilcock: Corey, amíg a titkos űrprogramban dolgoztál, hallottál a tobozmirigyről?

Corey: Igen.

Wilcock: Még soha nem hallottam arról, hogy alacsony rezgésű sugarakat generálna.

Corey: Bármi, ami kiárad belőle az sugárzás lesz. Valami sugárzik a tobozmirigyből. Az okostömböket 30 évvel ezelőtt olvastam. Szóval nagyon sok minden volt rajta, apró részletek... Nem voltam járatos a tobozmiriggyel kapcsolatos témában, de az okostömbökön az volt olvasható, hogy a tobozmirigytől távol megmértek bizonyos hatásokat, és valami kisugárzik a testnek abból a pontjából.

Wilcock: Mi ennek a szerepe? Miért hozza létre ezt a sugárzást?

Heather: Ez a szerv nagyon fontos mind spirituális szempontból, mind pedig a kozmikus tér szempontjából, amelyben benne élünk. Ez nem csak Földhöz-kötött. A tobozmirigy egy kommunikációs készülék valamint a tudatosság eszköze. Nélküle hatalmas mennyiségű információról soha nem is lenne tudomásunk. Ez a tudatunk alapja. Egy kommunikátor. De a tobozmirigy - szándékosan - nagyon sok dolognak van kitéve, mégpedig azért, hogy nemcsak hogy elhallgattassák, hanem hogy teljesen le is kapcsolják a működését.


Wilcock: Amikor azt mondod, hogy ki van téve bizonyos dolgoknak, akkor a katonai-ipari komplexumra vagy a Cabal-ra kell gondolnunk, akik szándékosan megpróbálják elnyomni a működését?

Heather: Igen. Az egyik munkatársam és barátom régebben a vízszolgáltatónál dolgozott.

Corey: A fluorid...

Heather: És ő beszélt nekem arról, hogy mennyi nátrium-fluoridot kellett a rendszerbe tenniük az évek során, amíg ott dolgozott - és jó pár évtizeden keresztül dolgozott ott - és azon időszak alatt egyre többet és többet kellett hozzáadniuk. És ez nem csak otthon, Houstonban van így, hanem az USA egész területén.

Wilcock: Hadd fűzzek egy kis kiegészítést ehhez, mert úgy gondolom, hogy fontos lehet. A kutatásaim azt mutatják, hogy a tobozmirigy belsejében víz van, de ugyanakkor apró kis kristályok is találhatók benne és – mivelhogy a vér-agy gát nincs hatással a tobozmirigyre – a fluorid illetve bármi, ami a véráramodban van, bejuthat oda. És végül az a kis dudor ott a röntgenképen lényegében egy elmeszesedett tobozmirigy lesz. Édesapád beszélt neked az tobozmirigy elmeszesedéséről?


Heather: Beszélt arról, hogy a kormány alapos okból kifolyólag akadályozza a tobozmirigy működését. Ha valaha irányítani akarnál egy populációt, amely olyan típusú lényekből áll, mint amilyenek mi vagyunk, akkor az első lépés ehhez a tobozmirigy működésének akadályozása. Ez az első dolog, amit támadás alá kell helyezned. Ez nem az elmúlt években kezdődött. A tobozmirigy több száz éve támadás alatt áll.

Wilcock: Corey, létezik-e bármilyen stratégia arra, hogy fellépjünk a tobozmirigy elmeszesítése ellen?

Corey: Oh, igen. Nagyon sok ember megváltoztatta az étrendjét, illetve hogy milyen típusú vizet visz be a szervezetébe és sok meditációt végzett, ami segít. De legfőképpen úgy kell vigyáznod a testedre, mintha egy templom lenne és őrködnöd kell felette, hogy mit viszel be a testedbe.

Wilcock: A desztillált víz időnként segíthet a mésztelenítésben?

Corey: Az alapján, amit én hallottam, igen.

Wilcock: Heather, említetted azt is, hogy édesapád és a haverjai elmondták, hogy meg tudjuk változtatni a légkört. Pontosan mit értettek ez alatt?

Heather: Nos, minden egyes molekula, minden vegyület, amely a légkörben létezik – és mindegy, hogy szilárd, folyékony vagy gázhalmazállapotban van – képes kapcsolódni azokhoz az elektromágneses mezőkhöz, amelyeket létrehozunk, mert a külső héjban minden elektron manipulálva van e mező erői által. És ezek tulajdonképpen hullámok, amelyek keresztülutaznak és keresztülburjánzanak az űrön és a légkörön. Szóval az emberi tudat vagy az ember által létrehozott elektromágneses mező képes megváltoztatni a légköri feltételeket. A gondolatainkkal lényegében meg tudjuk tisztítani a környezetet ezen a bolygón... mert a gondolatok irányítanak mindent, amit teszünk, és azt, hogy hogyan érzékelünk.

Wilcock: Corey, hallottál már ilyesmiről?

Corey: Így kimondva nem hallottam, de azt, amit Heather mondott arról, hogy mi történik szubatomi szinten, arról olvastam.

Wilcock: Szóval az elménkkel képesek lehetünk vihart előidézni? Megtörténhet ilyesmi? Elő tudunk idézni kemény időjárási körülményeket?

Heather: Azt mondanám, hogy igen. Ez lehetséges, de hogy valóban megtörténjen, az csoportként történő erőkifejtést igényel. Nem kötném pusztán egyetlen emberhez.

Wilcock: Miért félnek ettől annyira? Mi ebben a fenyegetés a Cabal számára?

Heather: A legfontosabb dolog, amit a Cabal illetve a kormányunk tesz, hogy megpróbálja elérni, hogy erről ne legyen tudomásunk. Minél kevésbé vagyunk tudatában annak, hogy mit tehetünk, annál kevésbé fogjuk megtenni. Az első lépés, hogy tudatában legyünk ennek. A második lépés, hogy kihasználjuk azokat a képességeket, amikhez hozzáférésünk van. A másik dolog pedig, hogy a kormányunk az idők során nem csak a tobozmirigy működését nyomta el, hanem a DNS-ünket is. A lakosság DNS frissítéseket kapott geológiai katasztrófák során. Apám azt mondta, hogy néhány ilyen eseményt földönkívüli csoportok irányítottak. A Földön zajló katasztrófákat a Föld belső magján keresztül manipulálják. A bolygó belső magja felelős a Föld mágneses mezejéért. Ez a mágneses mező egy pajzsként szolgál. Jelenleg ez már évek óta gyengülés alatt áll. Ciklikusan hol erősebb, hol pedig gyengébb. Ennek egyik oka a Föld parallaxisában keresendő, ami 26 000 évente következik be. És most kb 4-5000 évnyire vagyunk egy újabb teljes parallaxistól.
Ennek pedig a Föld kilengéséhez van köze. Ez a kilengés meg fog változni és az, amit ma sarkcsillagként ismerünk, egy másik csillag lesz. Szóval, amikor ez megtörténik, megnyílik egy időablak, amiben manipulálni lehet a bolygót és ekkor fognak elmozdulni a tektonikus lemezek. Ekkor fognak megtörténni a katasztrofikus események. Ekkor fog megváltozni az ember DNS-e.

Wilcock: Corey, ez összhangban van az általad hallottakkal? A mágneses mező tényleg egy pajzs, ami ha legyengül, lehetővé válik, hogy a DNS-t módosító energiák jobban beáramoljanak a bolygónkra?

Corey: Igen, és azon kívül amit Heather elmondott, én még azt is hallottam, hogy azon túl, hogy e mező erejének köze van a bolygó magjához, ugyancsak köze van a Nap magjával történő interakcióhoz is.

Heather: Igen, mindenképpen.

Wilcock: Szóval édesapád ott ült a haverjaival, és olyasmikről beszélgettek, amit neked nem szabadott volna hallani?

Heather: Édesapám nem gondolta, hogy én is hallom ezeket. Hallottam ezt-azt a beszélgetésükből. Amikor idősebb lettem, és elkezdtünk beszélgetni erről, és amikor észrevette, hogy engem őszintén érdekel ez az egész és követem, amit mond, elkezdett többet elmondani erről. De voltak dolgok, amiket nem mondott el nekem, merthogy ezek szigorúan titkosak voltak és tartotta magát azokhoz az instrukciókhoz, amiket a munkája során kapott.

Wilcock: Mikor kezdtél el több információt kapni a földönkívüli csoportokról és arról, hogy milyen csoportok vannak odakint?

Heather: Említette, hogy számos csoport létezik és hogy mi, vagyis a kormányunk már több éve tud ezekről a csoportokról. Úgyhogy megkérdeztem tőle, hogy milyen típusú csoportok vannak és akkor beszélt a plejádiakról, akik természetesen a plejádi csillagrendszerből érkeztek. Nagyon magasak és tisztességesek. Széles válluk van. Nagyon bölcsek. Nagyon öreg civilizáció. Nagyon kedvesek. Csak azért vannak itt, hogy jót tegyenek. Beszélt továbbá az északi típusúakról (nordics). Az északi típusúak jóval messzebbről jönnek, mint a plejádiak. Elmondta róluk, hogy nincs testszőrzetük. Ők is magasak és szintén egy jószándékú csoport, olyasmiken dolgoznak, mint a plejádiak, hogy segítsenek megemelni a tudatosságunkat és nem csak ezen a bolygón, nem csak ebben a Naprendszerben. Beszélt továbbá a reptiliánokról. Ők nagyon intelligensek, ugyancsak egy öregebb civilizáció. Azonban az ő szándékaik nem jók. Nagyon gonoszak. Beszélt a Szürkék két különböző típusáról. Mindkettőt egy öregebb civilizáció irányítja, az egyik típus magas lényekből áll és tipikus ovális arcuk, kis orruk és hatalmas szemeik vannak. Továbbá említette nekem még ezt megelőzően, hogy néhány szürke lényt a plejádiak irányítanak. A kis Szürkék kb 90-120 cm magasak és tipikusan olyan űrhajókban láthatod őket, mint amilyet édesanyám és a nővérem láttak. Ezek a lények robotikusak, programozhatóak. Sok esetben a reptiliánok irányítása alatt állnak, bár más földönkívüli csoportok is átvehetik az irányítást e robotok felett, mert maga a technológia már elég öreg.

Wilcock: Corey, akkor haladjunk végig ezeken. Heather elsőként a plejádiakat említette. Azt mondtad róluk, hogy magasak. Részleteznéd ezt egy kicsit?

Heather: 210-240 cm magasak.

Wilcock: Corey, hallottál erről valamit?

Corey: Hallottam ilyen lényekről, de ahogy korábban is mondtam, az űrprogramban rájöttek, hogy sok lény, akivel interakcióba kerültünk és akik azt állították, hogy ebből vagy abból a csillagrendszerből érkeztek, nem mondtak igazat. Biztonsági okokból tették ezt, így aztán mi nem tudtuk pontosan, hogy hol éltek. Technológiákat fejlesztettünk és elkezdtünk problémát jelenteni a számukra. Néhányan az északi típusúak közé sorolt lények közül 240 cm magasak. Sokuknak szőke, vörösesszőke haja, kék szeme van. Nagyon magasak. A férfiak néha szakállt viselnek.

Wilcock: Ugyancsak említetted az északi típusúakat, és azt mondtad róluk, hogy nincs testszőrzetük.

Heather: Apám ezt mondta róluk.

Corey: Vannak odakint olyan csoportok, akiknek egyáltalán nincs testszőrzetük, kopaszok. Magasak, sápadt bőrszínűek. De soha nem hallottam, hogy északi típusúként hivatkoztak volna rájuk.

Wilcock: Heather, beszéljünk egy kicsit a reptiliánokról, mert ebben a műsorban elég sokat foglalkoztunk velük. Édesapád mikor hozta fel ezt a témát először? A 80-as évek elején volt egy tv-sorozat "V mint veszélyes" címmel, ami egy megszálló földönkívüli fajról szól, amely megpróbál jóindulatúnak látszani, de az emberi arcuk alatt reptilián arc rejtőzik.

Heather: Igen. Amikor először beszélgettünk a reptiliánokról, 19 éves voltam. Főiskolára jártam és részmunkaidőben a Houston-i Űrközpontban dolgoztam. Ekkor volt az, hogy apám megnyílt és elkezdett egyre többet elmondani. Azt hiszem érezte, hogy elég érett lettem ahhoz, hogy képes legyek felfogni ezt és néhányszor azt mondta nekem: "Én nem beszélnék erről a dologról a barátaidnak. Nem osztanám meg velük ezt az információt. Egyszerűen csak tartsd meg magadnak." Én pedig pontosan így tettem.


Corey: Ez pontosan úgy hangzik, mint amit én szoktam mondani a lányomnak.

Wilcock: Na és hogyan került ez szóba?

Heather: Hallottam, hogy valamit beszélgetnek anyámmal. Én pedig azt mondtam: "Mondtál valamit neki a reptiliánokról. Hogy értetted azt?" Szóval a kérdéseim általában azon alapultak, amiről hallottam őt beszélni.

Wilcock: Na és mi volt rá a válasz?

Heather: Nos, egyszer azt mondta: "Oh, azok rosszak. Nagyon-nagyon rosszak. Nem akarnál eggyel találkozni." Nem tudom, hogy ő vajon találkozott-e velük, és nem tudom azt sem, hogy valaha bevallotta volna, ha igen...

Wilcock: Milyen leírást adott róluk?

Heather: Pikkelyeik vannak. Nagyon hüllő-szerűek. Úgy néznek ki, mint mi, csak a testük teli van pikkelyekkel. A szemük különbözik a miénktől. A fejük alakja is különbözik, kicsit nagyobb, mint a miénk. És elmondta, hogy van valami a fejük tetején. Valamiféle kemény anyag, majdnem mintha bukósisak lenne.

Corey: Mint egy esküvői fejdísz?

Heather: Igen, igen. És azt mondta, hogy ők irányítanak néhányat a kis szürkék közül, akik az engedélyünk nélkül végzik az elrablásokat itt a bolygón. Számos embert elrabolnak, nem csak állatokat.

Wilcock: Beszélt neked a színükről?

Heather: Nem tudom, hogy beszéltünk-e a színükről. De azt mondta: "Gondolj egy kígyóra, egy kígyónak a bőrére." Nagyjából ehhez hasonló a bőrük.

Wilcock: Zavarba ejtő volt számodra, amikor először felhozta ezt a témát és te megpróbáltad felfogni, vizualizálni azt, amiről beszélt?

Heather: Igen. Azt hiszem néhányszor nevettem is. Elég nevetségesen hangzott, különösen 1992-ben. Ekkor hallottam erről először. És aztán amikor az internet elérhetővé vált 1996-97 körül, nem sok információ volt erről. De idővel aztán könyvtárakban és az interneten végeztem néhány kutatást, csak hogy lássam, milyen információk állnak rendelkezésünkre, és alapvetően megpróbáltam megerősítést kapni arról, amit korábban elmondott nekem. Nem volt sok információ erről.

Wilcock: Azt mondtad, hogy a szemük különbözött. Édesapád nem mondta, hogy pontosan miben különbözött?

Heather: Azt hiszem azt mondta, hogy sárgák, vagy vörösek, nem olyan a színük, mint a mi szemeinké.

Wilcock: Corey pontosan ugyanezt mondta. Édesapád említette a függőleges pupillákat?

Heather: Azt mondta róluk, hogy hüllő szemeik vannak.

Wilcock: Adott információt neked arról, hogy honnan származnak vagy hogy milyen idősek?

Heather: Azt mondta, hogy a reptiliánok egy nagyon ősi civilizációt alkotnak, de nagyon sok problémájuk volt. Nem ment bele túl sok részletbe, de annyit elmondott, hogy a reptiliánoknak költözniük kellett. Rendkívül gonosz szándékaik vannak nem csak a Földön élőkkel, de más csoportokkal is.

Wilcock: Akkor ezek a földönkívüliek nem csak kézen fogva éneklik a Kumbaya-t, hanem valamiféle csatározások is folynak köztük?

Heather: Minden bizonnyal zajlik egy csata is. Egy galaktikus csatározás, ami már az idők kezdete óta tart.

Wilcock: Corey, ez hogyan függ össze az általad hallottakkal?

Corey: Teljesen úgy hangzik, mint amiről mi is beszéltünk, igen.

Wilcock: Heather nem kapott túl sok információt arról, hogy a reptiliánoknak miért kellett sokat költözniük. Mit gondolsz erről?

Corey: Ők egy átmenő, hódító faj, egyik területről a másikra utaznak, olyan csillagrendszerek klaszterei után kutatva, amelyekre kiterjeszthetik a befolyásukat.

Wilcock: És folyamatosan legyőzik és kipucolják őket ezekről a helyekről?

Corey: Igen. Nagyon sokan vannak odakint olyanok, akik arra lettek programozva, hogy abban higgyenek, hogy a reptiliánok mindenhatóak és nem lehet őket legyőzni vagy megölni. Számos alkalommal legyőzték már őket, itt a Földön is. Többször is elüldözték őket a Földről és aztán visszajöttek.

Wilcock: Heather, említetted a reptiliánok történelmét, az északi típusúakat, a plejdiakat. Kaptál-e valaha információt arról, hogy milyen idősek a Szürkék? Vagy őket csak úgy létrehozták, mint egy árucikket?

Heather: A Szürkéket úgy hozták létre, mintha emberek által készített androidok lennének. Ők robotok. Programozva vannak, de ennek ellenére egy nagyon erős számítógépszerű elméjük van, aminek biológiai aspektusai is vannak. Tudják irányítani a hajót, amiben utaznak, de vannak esetek, amikor ez nem sikerül nekik. Vannak olyan helyzetek, amikor nem a megfelelő helyen jönnek be a Föld légkörébe és ezért történnek a lezuhanások. És csakúgy, mint egy emberek által beprogramozott számítógép esetében, ezek is összeomolhatnak. Megfertőződhetnek vírussal. Lehetnek dolog, amik elkerülik a figyelmedet. Ugyanez megtörténhet a Szürkékkel is.

Wilcock: Szeretnék még egy utolsót kérdezni tőled mielőtt ez az epizód befejeződne. Édesapád említette-e neked valaha, hogy ezek a negatív szándékú csoportok sebezhetők-e? Legyőzhetetlenek és mindenhatók vagy pedig ők is sebezhetőek?

Heather: A következőt mondta erről. Muszáj nekik nagy létszámban dolgozniuk. A reptiliánoknak nagy erőfeszítésükbe telik bármit is végrehajtani. Nagyon alacsony szintű tudatossággal dolgoznak, nagyon alacsony, intenzív sugárzással.

Corey: Olyanok, mint a drónok.

Heather: Alacsony rezgésűek, ezért nagy létszámban kell dolgozzanak azon, hogy elérjék a céljaikat.

Wilcock: És ettől miért sebezhetőek?

Heather: Kis létszámra kell redukálni őket.

Corey: Igen, meg kell osztani őket.

Heather: Így van.

Wilcock: Oszd meg és uralkodj... és ha szétválasztod őket, nem lesz többé erejük.


13 megjegyzés:

  1. Köszönöm a megosztást! Érdekes és elgondolkodtató a sztori...

    VálaszTörlés
  2. A cikk azt írja hogy 4-5000 év múlva változik meg a DNS.Addig nem lesz semmi vagy ez mit jelent?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem ez szuper titkos információ, lehet, hogy tudatos ferdítés. Lehet, hogy ezt mondták a kutatóknak is....

      Törlés
  3. Azt szeretném kérdezni, én mit tehetek hogy kevésbé tudjanak agyilag befolyásolni.Az emberiség összefogna legyőzhetjük őket?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sehogy.Az emberiség soha nem fog össze mert számukra nincs miért.Sok embernél maga az UFÓ téma is tabu.Meg ez a folyamat oly régóta tart hogy nekünk ez a normális állapot.Nekünk minden jó csak ritkán adatik meg és mióta van történelmünk azóta tart ez.

      Törlés
  4. Köszönöm a fordítást. Kezdetnek az is elég, ha azonosan gondolkodunk ezekről a fontos dolgokról, minthogy, nem akarjuk többé, hogy a nyakunkon legyenek, nem akarjuk többé, hogy szívják a vérünket, nem akarjuk többé, hogy tudatlanságba és nyomorba taszítsanak bennünket...és, hogy azt akarjuk, hogy menjenek el...most...erre elég egyenként is rájönni...aztán ezek a gondolatok összeadódnak, ahogy a gondolatunk ereje is...és akkor menniük kell...de, hogy ez mikor lesz...

    VálaszTörlés
  5. ezt érdemes elolvasni...A fluor és a tudat elleni háború, a tobozmirigy mésztelenítése ...ha ők ennyire komolyan veszik a leépítésünket, nekünk is komolyan kell vennünk a gyógyításunkat...
    http://szabadonebredok.info/fluor-a-tudat-elleni-haboru-a-tobozmirigy-mesztelenitese/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A link már nem érhető el..mindent leszednek ami nekünk jó lenne...

      Törlés
    2. A link már nem érhető el..mindent leszednek ami nekünk jó lenne...

      Törlés
  6. "ha a bolygón mindenki ugyanazon a kontinensen helyezkedne el... az emberek minél közelebb lennének egymáshoz, az elektromágneses spektrum annál hatékonyabban működne. Ekkor lenne egy elektromágneses váltás, és ez lényegében megváltoztatná a Föld forgását egyszerűen csak az emberi gondolkodás folyamata révén."

    Tehát ezért tömöritik európába az afrikai és közelkeleti népeket is mindenfajta igérettel amik hazudozások csak nem tudják a bejönni kivánkozók...ez több légy egycsapásra: 1,kiürül a térség a saját felhasználásukra, 2, összeugrasztják a különböző kulturákat itt a háború fegyvereladás lehetősége ráadásúl lehet hitelből amihez kamat jár,a 3 pedig a háborus hirekkel cirkuszokkal pedig az emberek gondolkodását a háborus félelmekre és eseményekre terelik és ott az energia ahol a figyelem.

    Hmmm???

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Pontosan, mint a cikk utolsó sora. Oszd meg az embereket és akkor uralkodni tudsz felettük. Persze aki egy kicsit is felébredt már az ezt jól látja és nem megy bele ebbe az értelmetlen játékba. Inkább meditál, hogy emelje a tudatszintjét. Ha valaki tök sötét belülről, amit azért kétlek, mert mindenkiben van egy icipici fény... szóval a sötétséget nem lehet és nem is kell legyőzni sötétséggel. Mit csináltok reggel, ha szeretnétek, hogy fényesség legyen a szobában? El kell húzni a függönyt, ilyen egyszerű. Gonoszságot sem lehet gonoszsággal, csak szeretettel legyőzni. Miért? Mert jóval magasabb a szeretet rezgésszintje, mint a gonoszé.

      Törlés
    2. A sotetseg csupan a feny hianya, es igen, mindenkiben van legalabb egy pici feny. Kerdes ki mit kezd vele taplalja, vagy elnyomja "szabad" valasztasa ertelmeben.

      Törlés
  7. ja a toboz- is mint a fenyő termése is tartalmaz spéci anyagokat és ezeket kinyerni is spéci uton lehet nem bonyolult.... csak mikor egy átlag embernél aktiválódik fel kell készülni a sokk-sokk-sokkkra.... erre voltak jók a régi időkben a kolostorok hogy felkészüljünk arra amit érzékelhetünk stb...ma pedig ha valakire rászakad akkor jó esetben furi lesz rosszab esetben kényszerdzsekó...vagy szerzetes lesz.....

    VálaszTörlés