2017. január 1., vasárnap

Kozmikus Közzététel – VII/12.

A GAIA TV NÉZŐINEK KÉRDÉSEI / 6. RÉSZCorey és David újra nézői kérdésekre válaszolnak. A Gaia Tv nézői ezúttal többek közt a földönkívüli fajok mindennapi életéről, táplálkozási szokásairól és szabadidős tevékenységeiről kérdeztek.


Wilcock: Itt vagyunk Corey Goode-dal, a bennfentesek bennfentesével és ahogy már többször is mondtam, ezt a műsort a ti kérdéseitek is befolyásolják és formálják. Corey, készen állsz megválaszolni néhányat a nézők kérdései közül?

Corey: Készen állok.


1. kérdés: „Corey azt állítja, hogy egy kék gömb vette fel. Három évvel ezelőtt a fiammal láttunk egy sárga gömböt. A fiam hét éves volt ekkor. Ő „csillaghajónak” nevezte és elkezdett futni felé. A gömb nem volt kicsi és nem adott ki hangot. Ránéztem a fiamra, és a gömb eltűnt. Nehezemre esett megérteni, hogy miért dermedtem le, de a fiam tudta, hogy mi ez. El tudnád mondani, hogy mi ez a sárga gömb?”

Számomra úgy tűnik, hogy ez egy tényleges ufo-észlelés volt. Csak egyszerűen sárga fénye volt.

Igen. Úgy hangzott, mintha egy ufo-észlelés lett volna. Korábban már beszéltem arról, hogy mindenféle különböző típusú gömb létezik. Ezek nem feltétlenül kapcsolódnak egymáshoz. Sok esetben, ha egy testetlen entitás vagy szellem megjelenik, különböző gömbök formájában jelenik meg. Volt egy barátom, aki egyszer azt mondta nekem, hogy vadászat közben egy vörös gömböt látott lebegni. Négy évvel később egy barátommal voltam, szintén vadászat közben és a búzatábla felett megláttam egy kosárlabda-méretű vörös gömböt, ami majdnem úgy nézett ki, mintha egy kristálygömb belsejében tűz égett volna. Úgy lebegett, mintha szkennelte volna a mezőt és kutatott volna valami után és aztán feljebb emelkedett és eltűnt. Fogalmam sincs, hogy mi lehetett az.

2. kérdés: „Corey, David, mit gondoltok arról, hogy a Föld nem csak a reptiliánok által felállított börtönbolygó, hanem ezek a lények még meg is kínoznak bennünket halálunk után és találkozunk velük másik dimenziókban? Ők hozták létre a vallást, a pénzvarázslaton alapuló pénzügyi rendszert és a Föld körüli mágneses mezőt, hogy kontrolláljanak minket, továbbá műveleteket végeznek a Holdon, hogy kitöröljék az emlékezetünket?

Azt hiszem, kicsit túl sok mindent tulajdonítunk a reptiliánoknak.

Ez természetesen jelentősen eltér az én hitrendszeremtől.

Így van. Számos földönkívüli csoport használja ezt a bolygót egyfajta petri-csészeként, amiben kísérleteket végeznek. Igen, ez egy börtönbolygó. Alapvetően szabadtartáson lévő rabszolgák vagyunk, azt hisszük magunkról, hogy szabadok vagyunk és hogy mindent tudunk az univerzumról. Számos csoporttal vagyunk kapcsolatban, akik ugyancsak hozzájárulnak ahhoz, ami itt történik a bolygón. Nem tulajdoníthatunk mindent a reptiliánoknak, mert ők csak kis részét képezik ennek.

Végső soron mondhatjuk, hogy negatív szándékú földönkívüli intelligenciák felelősek az ilyen típusú ufo-vallások felállításáért? Merthogy ezek révén loosh-t generálnak?

Igen, kihasználják a genetikai és társadalmi programozottságunkból eredő torzulásainkat. Látják, hogy ezek a vallások milyen mértékben kontrollálnak bennünket. Szóval, igen, miért ne adhatnának egy kis lökést egy vallásos elképzelésnek?

3. kérdés: „Kérlek, beszélj nekünk egy kicsit a földönkívüliek művészetéről és kultúrájáról. Nagyon jó volt hallani, hogy a földi emberek a kreativitásukról ismeretesek.”

Szerintem ez elsősorban a Micca-tól hallottakhoz kapcsolódik.

Így van, igen. De ez nem csak Micca-tól származik. Abba a galaktikus cserekereskedelmi rendszerbe, amelyet más civilizációkkal folytatunk, beletartozik az is, hogy művészeti alkotásokat, szobrokat akartak szerezni tőlünk. Vannak olyan művészeti alkotások, amelyek eltűntek a II. világháború során és most lehet, hogy egy másik naprendszerben lévő épület falán lógnak. Úgyhogy igen, nagyon kreatívak vagyunk. Ezt nagyon szeretik bennünk. Emellett pedig ők is kreatívak, és megvan a saját művészetük, amit megoszthatnak velünk.

Az űrprogramban részt vett bennfentesem, Jacob, aki nagyon segítőkész módon évek óta nagyon sok információval lát el, ugyancsak megerősítette, amit itt most elmondtál. Elmagyarázta nekem, hogy találkozott bizonyos típusú földönkívüliekkel, akikről azt mondta, hogy nagyon unalmasak, és akármelyikükkel találkozol, olyan, mintha ugyanaz az ember lenne. Nagyon hasonlítanak egymásra. Gondolod, hogy oka van annak, hogy a Földön élő emberek személyiségében nagyobb a diverzitás és potenciálisan több kreativitással bírunk, mint néhány odakint élő földönkívüli civilizáció?

Azt hiszem, hogy akikről az imént beszéltél, azok kisebbségben vannak. De igen, az összes genetikai bütykölés következtében, ami a fajunkkal történt... nos, mindegyikük erős érzelmekkel rendelkezik, de ezek általában nagyon állandó, keskeny spektrumon elhelyezkedő érzelmek.

Hasonlóan a Star Trek-ben látható vulkániakhoz?

Nem. Ők nem érzelmesek. Szeretnek, de hozzánk képest másképp tapasztalják meg ezt az érzést. Mi az érzelmek egy nagyon széles skáláját vagyunk képesek átélni, ami egyszerre előny és hátrány is. Nem tudjuk irányítani az érzelmeinket. Ha egyszer megtanuljuk kontrollálni az érzelmeinket és átfordítani azt a kreativitásba, akkor... úgy értem, még el sem kezdtük megteremteni azt, amire képesek vagyunk.

Szerinted lehetséges, hogy itt a Földön van valamilyen alapvető sötétség az emberi lélekben, azon elgondolás alapján, hogy ez itt egy börtönbolygó, és hogy ez nagyobb kreativitást, magasabb minőségű művészet létrehozását teszi lehetővé mondjuk egy utópisztikus civilizációéhoz képest, akik nem élik meg a fájdalom ilyen szintjét?

Igen, ez nagyon is lehetséges.

4. kérdés: „Hello, Corey. Tudomásod szerint vannak-e intuitív empaták, személyiségváltók, stb., akik átcsúsztak a repedéseken, nem kerültek fel a radarra, nem vették észre őket és így nem kerültek be a MILAB vagy kormányzati programokba, illetve Cabal-csoportokba?

Igen. A személyiségváltókat nagyon nehéz kiképezni és nagyon nehéz velük együtt dolgozni. Sokan közülük eltöltenek némi időt a programban, majd kitörlik az emlékeiket és visszadobják őket a társadalomba. Úgyhogy sok személyiségváltó van odakint. Ha intuitív empata vagy és nem fedeznek fel a tesztelések alkalmával illetve a családi vonalak megfigyelésén keresztül, akkor jó esély van rá, hogy nem kerülsz a látóterükbe.

Említetted, hogy egyre növekszik azoknak a száma, akik kék gömbökkel találkoznak. Először nem tudják, hogy mi a fene ez, de aztán beírják a Google-ba, rátalálnak a műsorunkra és aztán írnak neked. A fenti kérdés alapján, szerinted ezeket az embereket mindenképpen azonosítják? Vagy pedig lehetséges, hogy közülük néhányan nem kerülnek látótérbe?

Sok esetben nem kerülnek látótérbe, de a kék gömbök általában azért látogatnak meg embereket, hogy ráébresszék őket arra, hogy miért is vannak itt.


Küldtem neked egy videót. A háttérben spanyolul beszélnek és a videóban szereplők körül kék gömbök köröznek. Zihálva beszélgetnek erről az esetről. Az ilyen típusú bemutatókat azért csinálják, hogy felébresszék az embereket.

Amikor azt mondod, hogy „felébresszék”, lehetséges, hogy valamiféle DNS-aktiválás vagy tudatfelgyorsítás történik ilyenkor, amely intuitív empatává tehet olyanokat, akik nem rendelkeztek ilyen képességgel korábban?

Nem. Azt hiszem, alapvetően egy tudatalatti szinten emlékeztetik az embereket arra, hogy kik is ők valójában és hogy minek az elvégzésére vannak itt. Nem fognak tudatosan arra a következtetésre jutni, hogy „Oh, várj egy percet. Én földönkívüli vagyok. Mi keresek én itt?” Hanem azt érzik, hogy „ideje munkához látni.” Mindez tudat alatt történik velük, de katalizátorként szolgál a számukra.

5. kérdés: „Hogyan szerzett először tudomást Sigmund és az alacsonyabb szintű űrprogram Corey-ról? És milyen technológiát/elmekontroll eljárást alkalmaztak, hogy rávegyék arra, hogy a házából az űrhajójukhoz menjen, ahol kemikáliák segítségével kikérdezésre került sor?”

Nos, azokból a pletykákból szereztek rólam tudomást, amik azóta kezdődtek, mióta ezt a műsort elkezdtük. A katonai-ipari komplexum ezen csoportja a Légierőhöz tartozik, és teljesen más eligazításokat kapnak, mint amit a más űrprogramokban részt vevő emberek. Amit a műsorban elmondtam, az egy bizonyos pontig passzolt számukra, de aztán sok mindent, amit elmondtam, nem vettek be, mert azokkal az információkkal nem találkoztak az eligazításaikon. Ennél fogva pedig úgy döntöttek, hogy meglátogatnak, összegyűjtenek némi információt és megpróbálnak rájönni arra, hogy mi folyik itt. A kérdés második része pedig, hogy hogyan tudták átvenni felettem az irányítást, hogy saját magam sétáljak ki a házamból? Megvan a technológiájuk ahhoz, hogy irányítsák az elmét és a test autonóm rendszereit. Fel tudják gyorsítani a légzésedet, le tudják lassítani vagy fel tudják gyorsítani a szívműködésedet. Rá tudnak venni, hogy felkelj, sétálj vagy kinyisd az ajtót. Képesek erre. Tudományosan nem ismerem a részleteket. Ezt a kérdést valószínűleg Pete Peterson-nak kellene feltenni.

Át tudják venni felettünk az irányítást, mintha távirányított robotok lennénk és egy joystick-kel vagy valami ilyesmivel irányítani tudnak, hogy sétálj, mozgasd a lábadat?

Igen, képesek erre.

Akkor ez sokkal erőteljesebb annál, mint amire az átlagos emberi telepátia képes.

Így van. Rá tudnak venni, hogy lábra állj, sétálj, kinyittatják veled az ajtót. És ez kapcsolatban van azzal, hogy amikor mozgásra bírják a tested, az elméd tudattalanul úgymond „megy utána”. Az egész természetes módon történik. Amikor odaérsz egy kilincshez, nem kell leülnöd és mondogatni magadnak, hogy „nyomd el a kilincset”. Hanem egyszerűen csak megtörténik. Szóval egyszerűen csak beindítják az agyadnak azt a részét.

Engem aggaszt az a tény is, hogy nagyon sok olyan ember van, akiket skizofréniával diagnosztizáltak, és akik késztetést érezhetnek olyasmire, mint amit itt elmondtál és közben azt gondolhatják, hogy a mozgásukat a távolból irányítják. Nagyon sok ember van, aki azt hiszi, hogy pl a titkosszolgálat játszik velük, és paranoid skizofréniával megegyező tüneteket produkálnak. Tényként mondhatjuk, hogy hírszerző közösség szervezeteiben összesen 800 000 ember van. Szóval ezek alapján szerinted mennyire lehet széleskörű ez az egész? Mert sok ember azt gondolhatja, hogy ki lett választva, vagy hogy ilyen módon a távolból irányítják. Szerinted hány emberrel történhet ilyesmi?

A földönkívüliek ezt a módszert alkalmazzák elrablásokkor. Ez olyasvalami, amit tőlük kaptunk, az ő technológiáikból fejtettük vissza. Egy magasabb civilizációtól származik, aki ismeri az univerzumban – vagy legalábbis a galaxisunkban - található élet fiziológiai mintázatait és manipulálja azt. Számukra ez gyerekjáték.

Azt hiszem a kérdésem azokra az emberekre vonatkozott, akiknek pánikrohamaik vannak és úgy gondolják, hogy ezzel a technológiával az életük bármelyik pillanatában át tudják venni felettük az irányítást.

Nos, bármikor megemlítek valamit, mindig lesznek olyanok, akiknek személyiségbeli torzulásaik vagy kémiai egyensúlytalanságaik vannak és akik fogják az információkat, átszűrik a saját szűrőiken, majd alkalmazzák azt, és nem igazán tudtunk tenni semmit sem, hogy ezt megelőzzük.

És azt hiszem, hogy ez az egyik probléma a Teljes Nyilvánosságra hozatallal, igaz? Az embereknek mindenféle téveszméik és paranoid fantáziáik lesznek arról, hogy ők ki lettek választva. Tipikusan, amikor ilyen emberekkel találkozol, azt hiszik – mivelhogy tudnak bizonyos igazságokat a Cabal-lal kapcsolatban - hogy a Cabal keresi és megpróbálja követni őket. De nem gondolom, hogy azoknak az embereknek a nagy része, akik az Internetről tudnak ezekről, megfigyelés alatt állna vagy ki lett volna választva a Cabal által.

Nem. Úgy értem, nagyon ritka, hogy valaki így váljon célponttá. Sokkal nagyobb fenyegetést kell jelentened rájuk annál, minthogy csak egyszerűen hiszel az Ufo-kban és földönkívüliekben, vagy hogy olyasmikre gondolsz, amikre mások nem. Sokkal inkább hozzájuk kell tartozzál. Lejönnek és mondjuk van egy fickó, akiről úgy gondolják, hogy hozzájuk tartozik és az ő irányításuk alatt áll. Van például olyan technológiájuk, ami hasonló mezőt hoz létre, és amelyekkel a szomszédos területek egészére hatással tudnak lenni – mély alvó állapotba juttatják az ott lévőket, vagy megváltoztatják az agyhullámaikat, és mély théta állapotba tudjuk juttatni őket. Amikor a test helyváltoztatását idézik elő, a folyamat közben megváltoztatják a tudatosságukat.

Szeretnék még valamit megemlíteni neked. Lehet, hogy már beszéltem erről a műsorban, de lehet, hogy még nem. Az egyik legmélyebb tapasztalatot ezzel kapcsolatban akkor éltem át, amikor defektet kaptam Washington D.C-ben, miközben New York-ból Virginia Beach felé autóztam. Bementem a gumishoz és a fickó, aki a recepción dolgozott, CIA-s volt. Néhány dologból, amit elmondott nekem nagyon könnyen rájöttem erre. Megemlítettem neki azt a két fekete projektet, ami ufo-kkal foglalkozik és amiről Clifford Stone őrmester beszélt nekünk a műsorban. Ezek a programok már ismertek voltak – a Project Moon Dust (Holdpor) és a Project Blue Fly – és a fickó szemei tágra nyíltak. Azt mondta: „Honnan tudsz te ezekről?” Aztán pedig beszélgetni kezdtünk. Azt mondtam: „Oké. Nos, srácok, ti vagytok az én problémám.” Azt mondta: „Hogy érted ezt?”. Azt mondtam: „Említettem bizonyos kulcsszavakat a telefonban, majd egy kattanás hallatszott és aztán a kivilágított számlap elkezdett le-föl villogni. Teljesen világos, hogy amikor kimondok bizonyos szavakat, mint amilyen pl a „földönkívüli”, a telefonbeszélgetésemet rögzítik. Kiválasztottak engem?” Ő pedig ezt mondta: „Merre laksz?” Mondtam, hogy „Virginia Beach-en”. Mire azt mondta: „Szerinted hány ember áll megfigyelés alatt Virginia Beach környékén?” Azt mondtam: „Nem tudom. Talán 100?” Azt mondta: „Legutóbb, amikor ott voltam 40 000 körül volt.” Azt mondtam: „Oké. Pont erre gondoltam. Mindent felvesznek egy merevlemezre és még csak meg sem hallgatják?” Azt mondta: „Igen.” Szóval legnagyobbrészt ez történik – a Snowden-féle adatgyűjtemény – anélkül, hogy...

Mint egy szénakazal.

anélkül, hogy a hírszerzők bármilyen műveletbe kezdenének.

Így van. És a kulcsszavak azok, amik felkelthetik a figyelmet ahhoz, hogy közelebbről is megvizsgálják az illetőt.

Szóval, csak hogy lezárjam a témát. Hihetetlen mértékű paranoiával találkoztam. Úgy tűnik, hogy a Cabal erős elmekontrollt vet be, hogy megpróbálja elérni, hogy az emberek úgy érezzék, ha ilyen információkkal találkoznak, akkor a titkosszolgálat emberei levadásszák őket és kémkednek utánuk. De nem hiszem, hogy a legtöbb embert a Cabal valaha is zaklatná.

Nem.

Egyetértesz ezzel?

Igen, igen. Ily módon önmagunkat irányítjuk.

6. kérdés: „Szeretnék többet tudni a Corey által ismert földönkívüliek mindennapi életéről. Íme a kérdéseim. Sajnálom, ha bután hangzanak. Első: mit esznek és isznak a földönkívüliek? Olyan gyakorisággal étkeznek, mint az emberek, úgy mint reggeli, ebéd, vacsora?”

E lények közül sokan nagyon fejlettek és a tudatukkal irányítják a metabolizmusukat, így nem kell olyan gyakran élelmiszert vagy táplálékot fogyasztaniuk. Másoknak viszont nagyon gyakran kell táplálkozniuk. Attól függ, hogy melyik lényről beszélünk. Vannak bizonyos lények, amelyek a bőrükön keresztül nyelik el a táplálékot; néhányuk pont úgy táplálkozik, ahogy mi. Néhányuk pont úgy eszik, ahogy mi. Szóval ez az adott lény anyagcseréjétől függ, illetve hogy honnan, melyik bolygóról származik. Az étkezési szokásaik ehhez igazodnak.

Azt hiszem, Henry Deacon mondta nekem, hogy voltak bizonyos akvatikus földönkívüliek, akik algával táplálkoztak. Kopoltyúk voltak a mellükön és egyszerűen csak bedörzsölték az algát a kopoltyúikba. Ez elegendő élelmet biztosított számukra. Hallottál ilyesmiről?

Nem, de a kopoltyúk nagyon hasonlóak a tüdőhöz. Oda mennek a vérerek, hogy összegyűjtsék az oxigént. Így jobban ki vannak téve az ereknek, szóval könnyebb lehet közvetlenül a véráramba bejuttatni a táplálékot.

És hallottál olyanról, hogy lényegében a kezükbe teszik az algát és a kezükön keresztül nyelik el azt?

Mintha benyelnék? Nem, nem hallottam erről.

Oké. Amikor az étkezés gyakoriságáról beszéltünk említetted, hogy vannak, akik hozzánk képest sokkal ritkábban táplálkoznak. Vannak mások, talán sokkal emberszerűbb típusok, akik tényleg hasonlítanak ránk, és akik hozzánk hasonló étkezési szokásokkal rendelkeznek?

Így van. És ez ahhoz a cirkadián ritmushoz kapcsolódik, amit a bolygójukon a fejlődésük során kifejlesztettek. Ha mondjuk a bolygójukon egy nap 28 órából áll, akkor a testük és az anyagcseréjük is ehhez a ritmushoz fog igazodni. Azaz úgy fogják magukhoz venni a táplálékot, hogy az ehhez a ritmushoz igazodjon.

Ugyanezen kérdés mentén haladva, kíváncsi vagyok, hogy az étrendjük mennyire kompatibilis a miénkkel. Más szóval, földönkívüliek le tudnak-e jönni a Földre és életben tudnak-e maradni úgy, hogy olyan élelmiszert vesznek magukhoz, amit egy itteni élelmiszerboltban lehet kapni? Vagy pedig különbségek mutatkoznak az általuk elfogyasztható élelmiszerek típusában?

Sokan közülük anafilaksziás sokkot kapnának, ha megennék azt, amit mi eszünk. Ha itt a bolygón esznek, akkor általában nem olyan élelmet fogyasztanak, mint amilyet mi.

Monoszódium glutamát, adalékok, kemikáliák, tartósítószerek és ehhez hasonlók – ezekre érted?

Ezekre, illetve olyan egyszerű dolgokra, mint pl a búza vagy az árpa, vagy más hasonlókra, amikre az ő rendszerük nem megfelelő módon reagál. Ők ezektől szó szerint felpuffadnak és anafilaksziás sokkot kapnak.

Emlékszem rá, hogy amikor a Titkos Űrprogram Szövetség első alkalommal vitt fel, voltak ott ilyen kis golyók, amiket megehettél volna, de az volt a probléma, hogy elmondásuk szerint, valamiféle reakciót váltott volna ki belőled.

Nem. Azokat meg kellett ennem. Olyanok voltak, mint a mogyoróvajas golyócskák lenmaggal. Mindenféle dolog volt bennük. A feleségem készített ehhez hasonlókat. Ezeket meg kellett ennem, mert a nyomtatóik/replikátoraik által előállított ételek nagy kárt okoztak volna a testemben.

„Második: Van-e olyan állásuk, amiben kilenctől ötig dolgozniuk kell? Milyen típusú munkahelyeik vannak?”

Erről eszembe jut a Star Trek-ben látott társalgó, amelyben a személyzetnek nem kellett fizetnie az italért. Egyszerűen csak szóltak, hogy akarnak egy italt, vagy amikor ételre volt szükségük, fogták a materializálót és az elkészítette nekik. Szóval van-e állásuk, amiben kilenctől ötig dolgozniuk kell? Kell-e pénzt keresniük?

Nos, időt kell szakítaniuk a feladataikra, persze... de nem tudom. Sok esetben, amikor velünk dolgoznak, akkor ők is kilenctől ötig dolgoznak, mert mi is ezt tesszük. Hogy mivel ütik el a szabadidejüket munka után, arról fogalmam sincs. Ez annyira különböző lehet, ahány különböző lény van odakint. Néhányan talán a szállásukra mennek és festenek. Néhányan talán meditálnak. Néhányan talán társaságkedvelőbbek és összejárnak. Nehéz különbséget tenni.

Mondhatjuk, hogy a drón-jellegű klónlényektől eltekintve a legtöbb érző lény életében váltakozik a produktivitás és a szabadidő időszaka?

Így van. Mint a cirkadián ritmus esetében, a testet le kell állítani, hogy megjavítsák. Ha biológiai entitások, akkor pedig a testüknek valamiféle ciklusokon kell keresztülmenniük, akárcsak a miénknek.

Ugyanehhez kapcsolódóan minden biológiai életformának, függetlenül attól, hogy honnan származik, vannak alvási ciklusai?

Igen, alszanak. Néhányuk nem alszik túl hosszú ideig, és aztán vannak, akiknek napi vagy heti alvási ciklusaik vannak.

Negyedik: Milyen az oktatási rendszerük, ha van egyáltalán?”

A legtöbb lény olyan módon tanul, ahogy remélem mi is tanulni fogunk majd egyszer a jövőben. Az információkat letöltik. Technikai eszközeik vannak arra, hogy adatokat töltsenek le az agyukba és aztán hozzáférjenek azokhoz. Szóval nem ülnek ott egy egyetemi környezetben, hónapokat töltve egyetlen témakör tanulmányozásával. Letöltik az információkat és aztán képesek alkalmazni is azt.

Mivel jár ez a biológiai születés és éretté válás folyamatának tekintetében, amikor is kisbabaként kezded, aztán átesel a gyermekkoron, a serdülőkoron, felnőttkoron? Ha egyszerűen csak le tudod tölteni az információkat, akkor mit érnek azok az évek a felnőtté válás előtt?

Nos, az öregedési folyamat során letöltik az információkat – információkat, amelyek passzolnak ahhoz a szakaszhoz, ahol a fejlődésükben tartanak.

Ha ez tényleg alkalmazható, akkor sokkal-sokkal intelligensebb lények lehetnek, mint mi.

Abszolút. Igen. De tudod, nem fogsz letölteni egy könyvtárat egy serdülő fejébe. Az információt fogod letölteni. Élettanilag képesnek kell lenniük feldolgozni azt. Ha bármilyen tudatot túltöltesz információval, akkor az le fog állni.

Negyedik: Hogyan szórakoznak? Sportolnak vagy TV-t és filmeket néznek?”

Igen. Megint csak az adott lénytől függ. Néhányuk azzal tölti az idejét, hogy verseket ír, művészkedik. Teljesen az adott lény típusától függ. Az ember-típusúak nagy része nagyon hasonló. A kultúrájuk nagyon hasonló. A nyelvük általában ugyanabból a gyökérnyelvből származik, úgyhogy nem lesz annyira bonyolult számunkra áthidalni a nyelvi különbségeket velük. Sokkal több a közös vonás bennünk ezekkel az emberekkel, mint amit a sci-fi-kben elhitettek velünk.

Ötödik: Megünneplik az ünnepeket, születésnapokat? Vannak valamilyen összejöveteleik?”

Tudom, hogy az életciklusukat megünneplik, születésnapokat – legalábbis Micca népe igen. Nem tudom... Biztos vagyok benne, hogy valószínűleg megjelölték a naptárban azt a napot is, amikor végre kihajították a reptiliánokat a naprendszerükből. Meg lennék lepve, ha nem így lenne.

Hirtelen felmerült bennem egy kérdés, ami az időméréssel kapcsolatos. Ha elhagyod az anyabolygódat, még akkor is, ha a biológiai ritmusod természetes módon hozzá van kötve az otthonodhoz, azt gondolnám, hogy ha átmész egy másik naprendszerbe, akkor az abban forgó testek fizikája elkezdi irányítani a tested.

Nem annyira irányítja, hanem inkább elkezdenek interferenciáid lenni, egyfajta ideiglenes jet lag vagy valami ehhez hasonló. Idejössz és a dolgok elkezdenek nem ugyanúgy történni.

Elmondtad nekem korábban, hogy a titkos űrprogramban az 1980-as években ugyanazon a bázison dolgoztál az egyik személlyel, akit egyenesen az 1950-es évekből hoztak át a programba.

Így van.

És ugyanazt az időt tapasztaltátok meg. Szóval ha ez igaz, ahogy te magad is mondtad, hogyan képesek nyomon követni az időt abban az adott pontban?

Letérsz a szabványos időszámításról – valamiféle Zulu időt alkalmazol. Katonai időt használnak. De ha fogsz valakit a múltból és áthozod őt ide, akkor ez még ugyanaz a naprendszer, ugyanaz a cirkadián ritmus, ugyanazok a ciklusok. Szóval nem leszel rá akkora hatással, mint azt gondolnád. Nulla-idő referencia következik be, de a különböző emberek körében, akik együtt dolgoznak, nincs megengedve, hogy a múltjukról beszéljenek. Szóval eltart egy darabig, amíg felfedezed, hogy visszamentek az időben, összeszedték a briliáns elméket és technikusokat, hogy áthozzák őket abba az időkeretbe, amelyben te vagy.

Van-e tudomásod arról, hogy ha az 1980-as évek második felében dolgoztál ott, hány százaléka lehetett ott az embereknek olyan, akiket mondjuk az 1950-es évekből hoztak át? Vagy talán még korábbról, az 1800-as, 1700-as évekből is hoztak át embereket?

Nem, azt hiszem leginkább a modern indusztriális korszakból hoztak be embereket.

Vagyis rendelkeztek a megfelelően használható alaptudással?

Így van. És a furcsaság, amit láthattál velük kapcsolatban az a beszédmódjukban, viselkedésükben, testtartásukban mutatkozott meg. Évtizedről évtizedre az emberek beszédmódja és viselkedésmódja jelentősen különbözött.

Hatodik: Ugyanúgy szaporodnak, mint mi emberek?”

Igen. Igen. Úgy tűnik, hogy nagyon élvezik a szexet. Hozzánk hasonlóan nem csak szaporodás céljára használják a szexet. Sokan közülük fogják a genetikát és egy laboratóriumban, genetikai mérnökség segítségével létrehozzák a lényt az anyahméhnél sokkal sterilebb környezetben. Ez eléggé elterjedt. Mások pedig ugyanazon a teljes születési cikluson esnek át, mint mi.

A nemi polaritás általános vonásnak számít a földönkívüli civilizációk között?

Igen. Igen. És van néhány faj, amelynél vannak férfiak, nők és még más nemek is. Ez nagyon furcsa.

Nos, emlékszem rá, hogy Jacob, a titkos űrprogramban szolgáló bennfentesem elmondta nekem a reptiliánokkal kapcsolatban, hogy sokan, akik találkoztak velük úgy tekintettek rájuk, mintha hat különböző fajjal találkoztak volna, holott az ő esetükben a teljesen férfi és teljesen női lények között lényegében hat különböző nemi spektrum létezik. És ezek a lények külalakra különbözőnek tűnhetnek...

Igen, más hogy néznek ki.

Találkoztál ilyesmivel?

A reptiliánoknál nem, de más fajoknál, akik sokkal inkább emlősökhöz hasonló típusúak voltak, igen. Van egy spektrum, azt hiszem mondhatjuk így, hogy nem csak férfiak és nők vannak közöttük. A szaporodásuk csoportos erőfeszítést igényel.


31 megjegyzés:

  1. Engem érdekelne a földönkívüliek szokása. És ez a 6 nemű, de mégis férfi és női nemből álló fajokról írt információ... érdekes, mindenképpen. Erről is jó lenne még többet megtudni.

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm a fordítást. A hatféle nemet nehéz elképzelni. A hangyáknál, termeszeknél is legfeljebb 4 van belőlük. Királynő, hím , dolgozó, harcos.
    Nade 6...
    Ez a ridegtartásos rabszolgaság mindig megbotránkoztat. És még mindig bármit meg tudnak tenni velünk.
    Az is nagy pofátlanság, hogy a jogos emberi szükségleteinkért (evés, lakhatás, tisztálkodás, öltözködés, fűtés...) végeztetik velünk a rabszolgamunkát. Ezeket a puszta létezésünkhöz szükséges dolgokat sem tudja mindenki megengedni magának. Ez felhéborító

    VálaszTörlés
  3. Máshol már énis olvastam,hogy ha valahol össze lehet szedni a kreatív energiákat,akkor az a Föld..és nem hiszem,hogy hátrány lenne "az érzelmileg széles spektrum",mivel ez adja a fejlődésünk gyorsaságát..
    Wilcock néha borzasztóan bugyuta: "az alapvető sötétség az emberi lélekben",nem ösztönöz nagyobb kreativitásra,vagy "magasabb minőségű művészetre" max. a horror képregények,de nem hiszem,hogy a plejádiak falán pont egy olyan lógna..
    Egy magasabb tudatosságú ember pedig nagyon is képes kontrollálni a saját érzelmeit,többek között ezért sem hiszek a teljes irányíthatóságban..
    minél tudatosabb valaki annál összeszedettebb és nehezebb uralni,ezért is kellenek az ébresztések...ezzel kapcsolatban meg eszembejutott,hogy én 17 éve vagyok ébren,de csak 1 éve olvasgatok a témában,tehát valóban nem ez a külső valóság a katalizátor,egyetlen könyvvel történt és csak arra szolgált,hogy tudatosan haladjak de önmagammal..azért az üldözési mánia nálam is beköszönt a caballal,ez elkerülhetetlen..
    ..és nem tetszik,hogy Corey általánosságban beszél róluk,jó lenne kategorizálni őket és több infó..

    VálaszTörlés
  4. gondolom ők is csak annyi tudásból, ismeretből gazdálkodnak, amennyi van nekik.
    Azért a nagy szabadságról írottakat én nem látom annyira egyértelműnek. Őket sem látom a saját uraiknak, ha például a "mi" földi rendszerünk úgy kívánja, nekik is 9-től 5-ig ott kell lenni a földiekkel...és az ő technológiájukat sem a madarak hordták össze.Persze lehet, hogy az egész társadalmukra kell vonatkoztatni és társadalmi szinten lehet a függetlenségükről beszélni, de az egyéneket én nem látom annyira függetlennek

    VálaszTörlés
  5. Dolgozni kell és muszály is mert éhenpusztulsz! Ezt ne feledd el! Senkit sem érdekel amit ezen oldalakon olvasol,a profitot termelni kell a vezetőségnek.

    VálaszTörlés
  6. Nem is annyira a profitról beszélek, hanem a folyton emlegetett kötelező haladásról-fejlődésről. Igen és az éhendegelésről is persze. Érdekes lehet a replikátoros kaja is, ha Corey-t inkább magvas golyókkal etették...lehet, hogy ehetetlen?

    VálaszTörlés
  7. Én most nem a földönkívülis témával kapcsolatban akarok szólni, hanem egy rendkívül jó videót szeretnék ajánlani, ami a társadalmunk hihetetlen mértékű elmeprogramozását mutatja be nekünk, konkrétan a táplálkozási szokásunkról és azon belül is a húsfogyasztásról szól. Most így húsvét alkalmából aktuálisnak érzem ennek a videónak a megosztását, aki késztetést érez rá, az feltétlenül nézzen bele, mert tényleg nagyon jó. De előre szólok, hogy az előadásban elhangzottak, komolyan megváltoztathatják a világról és a táplálkozásunkról alkotott képünket, szóval csak azoknak ajánlanám a megtekintését, akik már készek felhagyni a húsevéssel.

    Az igazi mátrix:
    https://m.youtube.com/watch?v=N80ocuZe40Y

    VálaszTörlés
  8. én már régen nem eszem meg az állatokat, viszont, ahogy emlékszem a kannibál éveimre, rám csak annyi hatással voltak ezek a tények, hogy minden másodpercben 300 állatot ölnek meg,hogy nagyon sajnáltam őket, de mindig szívesebben hagytam magam meggyőzni, hogy nem szenvednek meg, hogy gyorsan történik. Úgy gondoltam, úgysem tudok ellene tenni, mert azt is elhittem, hogy úgyis megölik őket. Igaz, azon rengeteget gondolkodtam, hogy ki dönti el, hogy ki a házikedvenc és ki a táplálékforrás. Igazségtalannak éreztem, hogy megeszik az újévi malacot, a húsvétinyulat, bárányt , csirkét. Én is furcsának találtam, hogy a halat miért eszik meg a magukat vegetáriánusoknak nevezők, mikor "a hal sem zöldség"...de azért még mindig megettem az állatokat, hordtam bőrcipőt, mert kényelmesnek mondták, hordtam bőrkabátot, mert menőnek gondoltam...aztán egyetlen pillanat alatt levettem az állatokat az étlapomról. Sokaknak eljön ez a pillanat, akiknek viszont nem, azoknak nem elég a győzködés, nem hatja meg őket egy aktivista. Majd, ha a TV-ben vagy a kedvenc újságjában látja naponta tízszer...akkor...elkezd majd gondolkodni...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen az biztosan nem jó,hogy az állatban önmagadat sajnálod,ha pedig az önsajnálat visz rá az energetikailag is tisztább étrendre,azontúl mások által kell majd szembesülnöd ezekkel a negatív érzéseiddel..akár feleslegesen túl/érzékennyé válhatsz a témával kapcsolatban,bárhol kerül szóba..ha nem így lenne nem használtad volna a "kannibál" kifejezést..sokakat ez ösztönöz amikor elhagyják a húst,szerintem akkor az igazi,mikor észre sem veszed,mert lassan évek alatt történik a változás...akkor már biztos lehetsz benne,hogy bizonyos állatokkal magadhoz vett energiákkal lélek szinten sincs dolgod..az étel megválasztása is lehet szimbolikus eredetű,(a tudatalatti nyelve az aktuális problémára és az igény a megoldására),ahogy az állati formák kifejeződése is az(ők a föld szelleme)...ha ezeket az energiákat hirtelen vonod meg bizonyos lemaradt pszichérészeidtől,akár sokkot is kaphat a megvonástól,máshol fog feltörni az éhség..most hosszú lettem,és közben filmezek de azért remélem érthető mit akarok hámozni...először vadhús(ön/védelem,szabadságérzet,társas tevékenységek,stb,stb..)...a disznó (emberi dns,önmagam szeretete,dagonyázás a bőségben),és a nagyobb állatok,akikkel "szembe tudsz nézni",utána a kevésbé intelligensek a szárnyasok,végül a hal (aminek már inkább pozitív szimbolikája van)..nem szabad senkit elítélni saját fejlődése üteméért,az állat meg halála után következőkörben jön vissza,addig is minden alkalommal tisztul a fájdalomtól...

      Törlés
    2. Jahh,igen mielőtt "baromi" okosnak tűnnék,én eszem húst de elég ritkán,mostanra főleg tenger gyümölcseit és minden egyes falatért hálát érzek,mégcsak nemis tudatosan,csak jön,jó érzés :)

      A plejádiak és Miccáék viszont nem járnának jól velem,mert szeretem az új dolgokat,valszeg mindenhol bekajálnék :D egy kis rosszullét belefér :)

      Törlés
    3. Egy azonosítót, nicknevet, vagy akár egyetlen betűt igazán odaírhatnátok a név Url-hez, de szabad a választás.

      Egyébként bölcs gondolatok, amit írtál...:D - Grat.

      Tényleg.

      Nem tartom nevetségesnek, mégis mosolyt csal arcomra az ilyen, és ehhez hasonló írás, ( nem az, amire most éppen válaszoltam )- mert ezek teljesen rendben vannak..:D -hogy tedd ezt, tedd azt, - PL. ne egyél húst, akkor lebontod a mátrixot, vagy kiléphetsz belőle.

      Van egy rossz hírem: nem-nem fog ez sikerülni. Mindenki egyfajta mátrixban létezik, még a magasságos ufók is, csak Ők az Ő mátrixukban, ha lehet ezt így nevezni.

      Ha kilépsz ebből a mátrixból, bele fogsz kerülni egy másikba.

      Vannak ugyanis szellemi Univerzumi Törvények, és ha az égből rózsaszín koala macik fognak hullani!..:D akkor is érvényesek lesznek eme törvények.

      Nos ezen belül viszont szabadság van. Olyan mértékben lesz szabad bárki, amilyen mértékben el tudja sajátítani ezeket a Törvényeket, lehet úgy is fogalmazni Lét-kereteket, vagy korlátokat. Kinek melyik elnevezés tetszik.


      Törlés
    4. Ezt az ápr. 17.-i 0 óra 23 perc. kommentre írtam, hogy nagyon jó gondolatok.

      Tehát: mindaddig amíg! Valakinek nem a szívéből, a belsejéből jön a szándék, az akarat, a cselekedet, hogy ezt meg azt tegye, addig hiába az erőszakoskodás, és nem fog célra vezetni, maximum ideig - óráig.

      Törlés
    5. kérdés. a sajnálat és az együttérzés honnan jön, ha nem a szívből?

      Törlés
    6. A rózsaszín koala macik már megvannak, elég ránézni a Cobra portálon fellelhető "plejádi fényharcosok" képre.
      Ők kb. annyira fényharcosok, mint itt az elégedetlen többség.
      Vagyis harcosnak harcos, a fény meg odébb van.

      Törlés
    7. Nem kéne összekeverni a két fogalmat,a sajnálatra épít amerika ezért az érzelmi zsarolással operál,így nyer magának tömegeket...az együttérzés már egy kifejlődött egészséges változata,ahol az egyén tudatában van önmaga érzelmi határainak,mi az ami rá tartozik és mi az ahol már nem tud segíteni...a sajnálat egy lehúzó erő,negatív és nem a szívből jön,hanem a szakrális csakrán át,de az elfordulás vagy elutasítás/szemethunyás utáni nagy átbillenés...egyik végletből a másikba,hogy végül kiegyenlítődjön...és nem kell ez a férfi hisztéria és a tömegtudatosság általi programozottság áldozati szelleme...ez még a 3D följebb is lehet már nézni...itt van a jelenlegi földi mátrix és hálófelépítés,ahol jól mutatja a legtöbben innen hol is foglalnak helyet:

      https://scontent.ftsr1-1.fna.fbcdn.net/v/t31.0-8/s960x960/886360_916509131751868_4857619892717924718_o.jpg?oh=e7170745c2354d330351146fa7d456c7&oe=5999F7A7

      Törlés
    8. az 1:51-es nem neked szólt athena,de ezen most jól elkacarásztam :D köszi énis így gondolom :)

      Törlés
    9. én nem veszem túl komolyan a Cobra portált, mert kicsit szektás a hangvétele.
      Viszont az újvilágtudaton találni érdekes cikkeket
      http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2017/04/a-pentagon-moab-bombakat-az.html#more

      Törlés
  9. ebben is elhangzik néhány nagyon fontos gondolat
    https://www.youtube.com/watch?v=atvYaIHTGlU
    a már ismertek mellett persze

    VálaszTörlés
  10. Igen, elítélni nem szabad senkit sem a táplálkozási szokása miatt, meg másért sem. Az hogy milyen viselkedési és táplálkozási szokásaink vannak, az nagyban a mi egyéni tudatszintünk fejlettségén múlik, de a környezetünk kollektív tömegtudatossága is rendkívüli módon és mértékben hatással van ránk és befolyásol minket. Az evolúciós utunk során fokozatosan változnak meg az életmódbeli szokásaink. Azt hogy mit eszünk és miként gondolkodunk a világról, azt a tudatszintünk fejlettsége határozza meg és az élettapasztalataink, melyeket összegyűjtünk életünk során. Ezért nagyon fontos, hogy minél tudatosabbá váljunk és hogy kitágítsuk a látókörünket, mert úgy kevésbé tudnak manipulálni bennünket. Minél kevesebbet látunk és ismerünk a körülöttünk levő világból, annál kiszolgáltatobbá válunk. Az ember amúgy egy multifunkcionális létező, vagyis a tapasztalások széles skáláját vagyunk képesek bejárni, kezdve a húsevéstől a növényevésig, míg végül fényevőkké nem válunk, de ott még nem tartunk. Az viszont nagyon elgondolkodtató dolog, hogy a testünk felépítése és az emésztőrendszerünk az sokkal inkább hasonlít a növényevő állatokéhoz, mint a húsevőkéhez. És ami még nagyon fontos, hogy az állatok megölése nagyfokú erőszakkal jár együtt, mely erőszakos energiák kihatnak az egész életünkre. Szóval nem árt, ha próbálunk változtatni, illetve finomítani a civilizációs szokásainkon, feltéve hogyha egy békésebb, igazságosabb, és szabadabb világban szeretnénk élni. Merthogy az állat és növény világ elnyomásával, voltaképpen saját magunkat is elnyomás alatt tartjuk. Miként lent, úgy van fent is, ugye.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez így igaz..+ nem csak a legyilkolásuk által kerül be a lehúzó energia, hanem mér a tartásuk során összegyült boldogtalanság energia is.
      Tenyérnyi helyen tartják őket. A kismalacok többsége fel sem nőhet, mert malacpecsenyeként végzi. A kisborjút is elszakítják az anyjától, hogy ne vesszen kárba egy csepp tej sem...

      Törlés
  11. Én nem bírok ránézni már a húsra. Időnként még elfogy egy egy tojás, de ha tehetem mindent kerülök, ami állati eredetű. Pont ma beszéltek az asztalnál a család tagjaim, hogy az előző kutyánk kölkeit hogy iktatták ki... A szemeim forogtak, a hányinger kerülgetett és sírni tudtam volna. Na ott abban a pillanatban felálltam az asztaltól. Hiába evett még mindenki és kijöttem. Kiabáltak utánam, hogy jaj ne legyek ilyen gyenge meg bla bla bla. Miután elszívtam a cigim, vissza mentem, leültem és elmondtam nekik, hogy már többször szóltam... Engem, NEM érdekel az ilyen téma. Nem szemet húnyok fölötte, hanem a csendes tiltakozásommal hívom fel a figyelmüket rá. Ezt nem lehet csinálni. Mindig jönnek de az de ez bla blaaaaa. Mindig ugyan azt mondom: Én tiszteletben tartom, hogy te dögevő vagy... Akkor te is tartsd tiszteletben azt, hogy én nem kívánok semmi állati eredetűt elfogyasztani. Nem török mások felett pálcát, mert a szabad akaratot tiszteletben kell tartanom, de nekik is ugyan ezt kell tenniük. Ha továbbra is kívánnak velem jó viszonyt ápolni, akkor ezt megteszik. Volt hatása. De ez az ütem még mindig lassú. Csak fáj a lelkem, az állatok és magunk emberek miatt is. Fáj nekem ez, ahogy a "népem" viselkedik.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A félrevezetés is elég erős. Sok kisgyerek nem is akarja megenni a húst, de a szíves unszolásra lassan beadja a derekát. Az egész társadalom erre van programozva, hogy a húst meg kel enni, mert megáll a gyerek a fejlődésben, hogy kimarad egy csomó építőanyag a szervezetéből. Hogy az állatok arra lettek teremtve, hogy bezabáljuk őket és, hogy egyébként sem éreznek semmit...nemzedékről nemtedékre ugyanaz a maszlag

      Törlés
  12. Nagyívben tesznek rá az emberek arra is,hogy a családtagjukkal mit tesznek ha főleg pénzről van szó. Mit gondolsz az állatok egyáltalán érdeklik őket??
    A föld érdekli őket? Amerre ember megjelenik ott szemét marad utána műanyag flakonokkal.
    Tudod akiket érdkel az elenyésző számban van és nekünk kellene alkalmazkodni hozzájuk. A gépies nemtörődömökből van a legtöbb akik semmit sem gondolkodnak csak a számla egyenlegükön. Ő miattuk kell hajrázni munkahelyen mert ha magam nemtartom jö ötletnek a túlhajtást míg a pénzéhesek igen akkor nekem mondanak sziat nem ő nekik.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. így van félreprograozva a Föld egész népessége. Ahhoz, hogy kiprogramozzák magukból a
      megvezetést, először rá kellene jönniük, hogy meg vannak vezetve...az emberek egy része rájön és jobb híján elkezd a mátrix repedéseiben élni. Egy részük nem is feltételez ilyet, ezért nem is agyal ezeken a neki felesleges dolgokon...él a darálóban. A maradék rész pedig nem is akar olyannal szembesülni, hogy ő is félrevezethető, ő az, aki annyira magabiztos, hogy megtéveszthetetlenek gondolja magát

      Törlés
  13. egy kis elmélet élővilágból.
    a hal, kagyló, polip, rák, homár azért nem számít húsnak, mert mindenki tudja, hogy ezek ZÖLDSÉGFÉLÉK. Ezek megevése ezért nem számít húsevésnek.
    Vagy ez csak zöldség...???

    VálaszTörlés
  14. Dehogynem az is olyan mint a sertés!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. persze, mert az is zöldség ilyen egyszerűen meg lehet magyarázni bármit...és el is hiszik, mert hát, ha mindenki ezt mondja, akkor az úgy is van....

      Törlés
  15. Véleményem szerint a növényevés elhozná a világbékét. :)

    VálaszTörlés
  16. tegnap elkezdtem nézni egy rotschildosos videót. A családi történetíró említette,hogy a szóbeszéd szerint egyik uralkodó sem kezdhet háborút a család beleegyezése nélkül...és most jön a csavar...kábésan idézem...és mivel a család békeszerető....meg tudták akadályozni a háborúkat...és ez már egy százéves béke....Európában...majdnem könnyekre fakadtam meghatódottságomban....

    VálaszTörlés
  17. Találtam két nagyszerű sorozatot. torrent-tel letölthetők. Technológia, 3D nyomtató, játékelmélet (ez különösen elgondolkodtató...)
    a technológia miatt a The expanse-A térség
    http://hu.ign.com/the-expanse/3496/news/itt-a-terseg-trilogiat-feldolgozo-sorozat-trailere

    A másik a westworld. Ez nagyon csúcs (über)
    http://port.hu/adatlap/film/tv/westworld-westworld/movie-176612

    VálaszTörlés
  18. az expanse-ben látható, hogyan élnek a naprendszerbeliek...lakások, öltözködés, technológia...ki-kinek az ellensége-jobbraátja....

    VálaszTörlés