2017. január 1., vasárnap

Kozmikus Közzététel – VII/15.

A GAIA TV NÉZŐINEK KÉRDÉSEI / 7. RÉSZ - A műsor nézői a mai adásban arról érdeklődtek Corey-tól, hogy milyen módon tudjuk elvégezni azt a belső munkát, ami nélkülözhetetlen az emberiség rezgésének megemeléséhez és a negatív entitások eltávolításához. Többek közt választ kapunk arra is, hogy Corey a találkozói során miért nem készíthet egyértelmű bizonyítékul szolgáló fénykép vagy videofelvételeket, továbbá előkerül a nyilvánosságra hozatal társadalmi hatása és a fajok közti megbocsátás kényes kérdése is.


Wilcock: Köszöntök mindenkit újra a műsorban. Ismét nézői kérdések jönnek, íme az első.

1. kérdés: "A titkos űrprogram űrhajói létre hoztak-e gravitációt, vagy nulla gravitációs környezetben működtek? A gravitációt lecsökkentették-e jelentősen a Hold Műveleti Parancsnokságon (LOC)?"

Tapasztaltál gravitációt, amikor a hajón voltál?

Corey: Igen. A padlón olyan lemezek voltak, amelyek gravitációs mezőt hoztak létre, de ez a torziós mező buborékjában létrehozott egy olyan környezetet, amelyben valamilyen oknál fogva jobban kontrollálni tudták a gravitációt. Az alacsonyabb szintű titkos űrprogramok nem rendelkeznek az összes mesterséges gravitációt létrehozni képes technológiával. Úgyhogy az ő hajóikban azt láthatod, hogy a mennyezeten egy mászóka fut körbe.

A németek Harangjában nulla gravitációs környezetet alakítottak ki, amikor repültek velük?

Igen.

A kérdés második fele a Hold Műveleti Parancsnokságra vonatkozott. Van-e jelentősen lecsökkentett gravitáció a Hold Műveleti Parancsnokságon? Azt hiszem itt arra gondolhatnak, hogy a Holdon lévő gravitáció kisebb, mint ami itt van.

Így van. A Hold Műveleti Parancsnokságon a gravitáció mértéke 1 G. Vannak más felszíni bázisok is, amelyekről nem beszéltünk annyit, és ahol nincs gravitáció. A Hold természetes gravitációját kivéve nincs gravitáció.

2. kérdés: „Szeretnék egy kicsit részletesebben hallani arról a belső munkáról, amit Corey végzett magán, továbbá szeretnék többet hallani a magas rezgésű ételekből álló étrendjéről és hogy pontosan milyen munkát végezhetünk önmagunkon. Megértem, hogy nem akar a vezető szerepébe kerülni, és hogy nem kell "követnünk" őt, de néhányunk szeretne tanácsot és extra információt kapni erről. Azok számára, akik kipróbálják ezt az étrendet és a meditációt, milyen tanácsokat adnál? Jó lenne többet hallani arról, hogy milyen munkát kell elvégeznünk ahhoz, hogy a tudat e reneszánsza elérkezhessen?"

Ennek a helyzetnek, vagyis hogy magasabb rezgésű állapotba kerültem, van egy olyan összetevője is, hogy egyszerűen csak ezeknek a magasabb rezgésű lényeknek a jelenlétében tartózkodom. Személyre szóló, négyszemközti tanácsot kapok tőlük, és ez a tanács egy nagyon kellemetlen tanács. 80 %-a a velük történő kommunikációmnak abból áll, hogy rávilágítanak arra, amire a rávilágítást eddig elutasítottam.

Azok számára, akiknek a szobáiban nem bukkannak fel ezek a lények és jelenlétükkel nem adják át számukra ezt a magas rezgést, elmondanád, hogy milyen gyakorlati lépések vezetnek ahhoz, hogy az emberek ténylegesen elérjék a megbocsátás állapotát?

A megoldásokat kevesebbet keressük odakint és többször tekintsünk önmagunkba. Mindannyiunk életében megvannak a traumák, amikről azt gondoljuk, hogy már magunk mögött hagytuk őket és többet már nem kell velük foglalkozzunk. Nos, itt az idő, hogy újra előássuk, a fény felé fordítsuk őket és elvégezzük a kemény munkát. És ez nagyon nehéz. Sok ember azt mondja: "Te szemtől szemben találkozol velük. Milyen szerencsés vagy!" De ez nagyon nehéz, időnként demoralizáló tud lenni. Az egómat olyan módon "masszírozták" át, hogy az ne nagyobb legyen, hanem általa alázatosabbá váljak. Bármikor, ha netalán egy kicsit magasabbról tekintenél önmagadra, jönnek és azt mondják: "Várj egy percet. Nézd meg ezt, ezt és ezt." És ez visszarak téged a helyedre és visszahelyez a saját ösvényedre.

A kérdés ugyancsak kiterjedt az étrendre is és azt hiszem van egy másik kérdés is itt, ami erre vonatkozik. Szóval a kérdésben a kérdező megfogalmazza, hogy ő már próbálkozik az egészséges étrenddel. Milyen javaslatokkal tudnál segíteni ezzel kapcsolatban?

Nos, nyilvánvaló, hogy ez is egy folyamat. Az egyik dolog, amit elmondtak nekem, különösen Tear-Eir, hogy nem gyakorlom azt, amiről prédikálok. A magasabb rezgésű étrendről beszéltem és amikor hazamentem, corn dog-ot ettem, meg ezeket a nitrátokat és ez kárt tett a testemben. Úgy értem, láthatjátok az első évadból, hogy mennyire egészségtelenül néztem ki.

Bámulatos az az átváltozás, amin keresztülmentél. Úgy tűnt, hogy amikor kapcsolatba kerültél Kaaree-val, megérintettétek egymás kezét és ez az "agyérintéses" dolog is megtörtént, szóval ezek hozzájárulhattak ahhoz, hogy ez kiváltódjon belőled.

Ez az út nagyon nehéz. Minden ember útja különböző. Foglalkoznod kell a régi traumákkal. Foglalkoznod kell azokkal a szokásaiddal, amelyek pusztítóak. Dolgoznod kell rajtuk és foglalkoznod kell az összes ilyen kis földi üggyel, amelyek olyanok, mint az ejtőernyő - visszafognak téged.

Mivelhogy a kérdés az étrendre is vonatkozott, szeretném felhozni a fegyverrendszerek témáját. Egy olyasmit, amiről számos bennfentes beszélt nekem, nevezetesen arról, hogy maga a Cabal tesz bele bizonyos összetevőket az élelmiszerekbe, amelyekkel az a céljuk, hogy lecsökkentsék az élettartamunkat, lelombozzanak bennünket, súlynövekedést okozzanak, és ehhez hasonlók. Te személyesen tudsz-e arról, hogy az élelmiszerellátó rendszerünket egy bizonyos módon fegyverként használják ellenünk?

Igen, a teljes környezetünket fegyverként használják ellenünk. Ezért kell mérsékelnünk ezeknek a fegyvereknek a hatását, amennyire csak lehet. Az én esetemben úgy végződött a dolog, hogy vegetáriánus étrendre álltam át. Eléggé rákényszerültem erre amikor ételmérgezést kaptam. Szóval elég lassan kezdtem el a gyakorlatban is alkalmazni mindazt, amiről prédikáltam.

3. kérdés: „Corey többször is említette, hogy egy bizonyos technikát használ ahhoz, hogy megszabaduljon az energiamezejében lévő negatív entitásoktól. Szeretném megtudni ennek a mikéntjét. Említette, hogy Jézus Krisztus nevét használta, de többet kellene tudni erről, hogy ennek az alkalmazása hasznos legyen a nézők számára."

Amikor észrevettem, hogy egy entitás van rám csatlakozva, visszatértem a neveltetésemhez és Jézust hívtam segítségül és ez működött. Az entitás egyszerűen csak menekült a bűntett helyszínéről. Később Mara, a belső földiektől, aki az engedélyem nélkül látogatott meg, újra megfertőzött entitásokkal.

Negatív lényekkel, ebben az esetben.

Igen. Kaaree valamiféle kristályhang segítségével eltávolította őket és ezek a lények pontosan ugyanúgy menekültek.


Azt hiszem, a hatalom, amit Jézus nevéhez társítottam, adott valamiféle rezgésbeli erőt az akaratommal és abbéli hitemmel együtt, hogy Jézus neve megtisztít tőlük. Szóval azért mondom ezt, mert második alkalommal a hang, a kristály rezgése volt az, ami kivezette őket belőlem.


Természetesen vannak más metódusok is erre. Nem fogom azt mondani, hogy le kell menned a Belső Földre és kristályt kell lengetned magad fölött vagy Jézust kell hívnod. Az emberek végezhetik ezt saját maguk is, de ez nagyon nehéz. Sok esetben ezek az entitások úgy tesznek, mintha azt mondanák: "Most elmegyek." Aztán hallod őket elmenni, majd visszasettenkednek és újra benned vannak. A legjobb dolog amit tehetsz, hogy olyan rezgési állapotba hozod a tested, amiben ezeknek a lényeknek nagyon nehéz együtt létezni veled.

4. kérdés: „Miért hívjuk Gonzalest még mindig "Gonzales"-nek? Ha már úgy is kompromittálódott és már nincs a Földön, miért nem tudhatjuk meg, hogy kicsoda ő?

Családja van itt, akiket nem akarok veszélybe sodorni. Már eleve lelepleztem őt, ami sok problémát okozott a Szövetségben, a Titkos Űrprogram Szövetségben. A parancsnoki és irányítóhálózat fele nem fogja megmutatni az arcát. Szóval nem fogok semmi olyat tenni, ami még több kárt okozna.

5. kérdés: „Össze vagyok zavarodva. A Szövetség miért aggódik jobban azon, hogy a Cabal kiteregeti a szennyesüket, mint ahogy a Cabal aggódik, hogy a Szövetség végrehajtja a teljes nyilvánosságra hozatalt? A saját felemelkedésünk helyett jobban kell aggódnunk azon, hogy mit tettek a Szövetség egyes frakciói? Továbbá Corey, miért aggódsz a Teljes Nyilvánosságra hozatal társadalmi hatásaiért? A társadalom már így is megtört. Okkal tapasztaljuk meg a "lélek sötét éjszakáját", nem igaz?"

Oké, kezdjük az első kérdéssel. Miért aggódik a Szövetség jobban amiatt, hogy a Cabal kiteregeti a szennyesüket, mint a Teljes Nyilvánosságra hozatal miatt?

Azért, mert ott fognak állni egymás mellett a bírósági tárgyalásokon. Nagyon sokáig olyan parancsokat hajtottak végre, amiket a Cabal adott ki nekik. És eközben nagyon sok emberiség elleni bűntettet követtek el.

Olyasmiket, amik rendkívül kompromittálóak, és amelyeket az emberek nem fognak megbocsátani?

Egyáltalán nem fogják megbocsátani.

A Teljes Nyilvánosságra hozatal társadalomra gyakorolt hatásával kapcsolatban a kérdésben úgy tűnik arra utalnak, mintha te amiatt aggódnál, hogy ez a Teljes Nyilvánosságra hozatal összetöri a társadalmat, és a kérdésben az is elhangzik, hogy a társadalom már eleve össze van törve. Emiatt pedig, ha megkapjuk a Teljes Nyilvánosságra hozatalt, átmegyünk a "lélek sötét éjszakáján", ami egy nagyon hasznos folyamat.

Az embereknek mindenféle elgondolásaik vannak arról, hogy milyen is lesz a felfedés, ha megtörténik ez a teljes nyilvánosságra hozatali esemény. Több lesz, mint a "lelkek sötét éjszakája". Sokan meg fognak halni a folyamat során. Káosz lesz. Nem az lesz, hogy az emberek egymás kezét fogva éneklik majd a "Kumbaya"-t. Amit kérünk, az életünk legnehezebb időszaka lesz. Kérjük, hogy legyen teljes nyilvánosságra hozatal, de nem értjük teljesen, hogy ez mennyire nehéz is lesz valójában. Úgy értem vannak országok, amiket a Cabal elnyomott és ők most egy csomó információval találják szembe magukat. Háborúzni akarnak majd az olyan országokkal, amelyek a Cabal-hoz tartoznak. Nagy lesz a rendetlenség. Nem csak az lesz, hogy az emberek nem akarnak majd felkelni az ágyukból, mert a vallásukról bebizonyosodik, hogy az rossz. Ez sokkal szélesebb körű lesz ennél.

Úgy tűnhet tehát, hogy a Teljes Nyilvánosságra hozatal ellenére a legetikusabb mód az, hogy szakaszokban hajtják végre, aminek során lesz idő az akklimatizálódásra.

Erről folynak a tárgyalások. A Földi Szövetség abban hisz, hogy felelőtlenség csak úgy kiteríteni mindent az emberek elé. Úgy gondolják, hogy ezt lassan kell megtenniük. De ebben az esetben, ha nem adsz ki mindent azonnal, mindig lesznek olyanok, akik vissza akarnak majd tartani ezt-azt. Szóval én a Teljes Nyilvánosságra hozatal mellett vagyok, de azt mondom, hogy mindenki legyen óvatos, hogy mit kíván, mert ez még az Ufo-közösség számára is sokkal nehezebb lesz annál, mint ahogy azt gondolnánk.

Ha arra a kreatív folyamatra gondolunk, amivel a Kozmikus Közzététel sorozatot készítjük itt a Gaia Tv-nél dolgozó srácokkal, nagyon sok információról beszélünk, amiket elmondtál nekünk a drákonidákról és olyan dolgokról, amik nagyon felkavaróak. A műsor struktúráját úgy építettük fel, hogy ezek a dolgok későbbi epizódokban kerüljenek elő, miután több adásban előtte, kezdésként, megpróbáljuk elmondani a pozitív dolgokat. Gondolod, hogy ez megtörténhet a Teljes Nyilvánosságra hozatal során is, vagy azt mondod, hogy ez az adatáradat egyszerre fog elönteni bennünket?

Ezt jelenti a Teljes Nyilvánosságra hozatal, egy teljes adatáradat az egészről. És az EGÉSZRŐL... Úgy értem, hogy nagyon sok felkavaró információ lesz köztük.

6. kérdés: „Nincs megengedve számodra, hogy lefilmezd a Kék Avian-okkal vagy Micca-val történő interakcióidat, vagy esetleg a kilátást az egyik gömbből? Miért van ez így? Egy 360 fokos kamerafelvétel ideális lenne, mert nehéz hamisítani. A közzététel miért csak a CNN kameráján keresztül érkezhetne?

Nincs megengedve, hogy bármilyen technológiát magammal vigyek. Minden egyes alkalommal, amikor felmegyek, mesterséges intelligencia után kutatva leszkennelnek. Nem vihetsz magaddal technológiát. Szóval semmilyen módon sem tudok kamerát magammal vinni és Tear-Eir arcába tolni, miközben ő megpróbál kommunikálni velem.

Vagyis azt mondod, hogy bármilyen földi technológiában potenciálisan benne lehet a mesterséges intelligencia... merthogy azt is említetted róla, hogy ez egy elektromágnes forrásként is tud létezni.

Így van. Igen. Szóval ez csak egy biztonsági protokoll.

A Kék Avian-okkal kapcsolatban, illetve arra vonatkozóan, hogy ők mit akarnak felfedni, oka lehet annak, hogy nem akarnak túl gyorsan túl sok bizonyítékot kiadni, hogy így megőrizzék a szabad akaratunkat?

Ők úgy látják ezt, hogy minden bizonyíték, minden rajtunk múlik a folyamat során. Őket egyedül az érdekli, hogy emeljék az emberiség rezgését és a tudatosságunk rezgését. Ők úgy látják, hogy ha emeljük a rezgésünket, minden más is a helyére fog kerülni.

Csak azért, mert ez olyasvalami, ami sok fórumbeszélgetésben előkerül, és az emberek gyakran mondogatják: „Miért nem tesz ki egy kamerát a nappalijába és ha a gömb feltűnik, akkor filmre lesz véve és akkor ez lesz a nagy esemény, ami végre bizonyítja, hogy Corey az igazat mondja."

Nos, az egyetlen alkalommal, amikor kamerát tettem a szobámba, aznap este a találkozó nem jött létre.

Tényleg?

Igen.

Mit gondolsz, mi lehet az oka annak, hogy ezek a lények jelenleg nem akarnak egy mindent eldöntő bizonyítékkal szolgálni a számunkra?

Mindenkinek a saját folyamatán kell átmennie, a saját spirituális folyamatán, aminek során megemeli a rezgését és halad a közzététel felé. Az emberek azt mondogatják: „Oh, én spirituálisan fejlett vagyok. Ha megjelennek, nem fogom isteníteni ezeket a lényeket." De ezek a lények nem ezt a történetet látják velünk kapcsolatban. Mi programozva vagyunk arra, hogy imádjunk valami magasabbat és ha egy lény bejönne ide, mi azt fogjuk mondani: "Oh, ez egy angyal" és megpróbálunk rájuk húzni bármilyen személyes vallásos elképzelést, amit beépítettek a fejünkbe és elkezdünk imádkozni hozzájuk, amivel egyébként máris problémáik vannak.

7. kérdés: „A pre-adamitákat hívjuk Annunaki-nak, vagy ők egy összekötő kapcsot jelentenek az Annunaki-k és az elit Cabal körébe tartozó napimádók között? Az összes napistennek, akiket a Cabal imád, hosszított koponyája van, igaz?"

Nos, a pre-adamiták alapvetően a bukott angyalok. 55 000-60 000 évvel ezelőtt egy sor szerencsétlenség után kényszerleszállást hajtottak végre itt. Semmilyen szempontból sem szövetségesei a drákonidáknak. Megállapodásaik vannak velük, de a múltban kordában tartották a reptiliánokat. A legutóbbi özönvíz vagy globális katasztrófa után – amely megváltoztatta az Antarktisz bolygón elfoglalt helyét és jéggel borította be azt – minden hozzáférésüket elveszítették a technológiáikhoz és képtelenek voltak úgy sakkban tartani a reptiliánokat, mint korábban. Szóval ez nagyon nehéz. Az „Annunaki" kifejezés azt jelentheti, hogy „az égből érkezett", ez egy összefoglaló megnevezés. Szóval a reptiliánokat gyakran Annunaki-nak nevezik, akár csak a pre-adamitákat.

8. kérdés: „Hello, Corey és David. Én egy vándor vagyok és ennél fogva egy barátságos, erőszakmentes személy. Kíváncsi vagyok, hogy vajon karmikus adósságba keverednék-e azzal, ha el akarnám pusztítani a reptiliánokat? Van-e bármi rossz abban, ha meg akarjuk ölni a rossz fiúkat vagy egyszerűen csak el kellene engednünk őket?"

Ez nagyon bizarrul fog hangozni, de az utazásunk során el kell jutnunk egy olyan pontra – és ez valószínűleg jóval a közzététel után lesz – amikor is meg kell bocsátanunk majd ezeknek a lényeknek vagy különben ennek hiánya vissza fog tartani bennünket spirituálisan és karmikusan. Tulajdonképpen meg kell bocsátanunk azt, hogy évszázadok óta megkínoztak, megöltek és rabszolgaságba döntöttek minket.

Ha megnézzük Atlantisz történetét, úgy tűnik, hogy jóindulatú lények, az Elohim-ok, úgy döntöttek, hogy Atlantisz pusztuljon el és akkor nagyon sok élet elpusztult. Szóval úgy tűnhet, hogy talán egy, az emberi szabad akaratnál magasabb szinten, a természet maga tesz olyan dolgokat, amikkel megoldja ezeket az ügyeket vagy drámai mértékben lecsökkenti egy negatív civilizáció népességszámát.

Így van. Ezeket a negatív lényeket most semlegesítik és nem csak magasabb denzitású lények, hanem maga az univerzum foglalkoznak velük azon ciklus révén, amin a galaxisunk keresztülmegy. Még mindig meg kell vívjuk ezt a csatát velük. Harcolnunk kell a szuverenitásunkért, de miután megnyerjük a csatát, el kell jutnunk egy olyan pontra, ahol meg tudunk bocsátani nekik... Én még nem vagyok ezen a ponton.

A Cabal ellenségként tekint a Föld lakosságára és úgy gondolja, hogy támadást kell indítania a populáció ellen. A válaszom erre az, hogy ha a természet úgy látja, hogy valami kibillent az egyensúlyából, akkor a természet kezelésbe veszi az ügyet. Tehát nem feltétlenül a mi jogunk, vagy a mi privilégiumunk ez, amikor megpróbálnak ellenünk ilyen sötét módon gondolkodni, és ilyesmivel próbálkoznak. Ilyenkor a természet maga veszi kézbe az ügyet. Ciklusai vannak az újratöltésre és a tisztításra. Ha valami probléma áll fenn, nem a mi dolgunk, hogy kimenjünk és megpróbálkozzunk ezzel.

Így van és akik általában hatalomra kerülnek ezekben a szervezetekben azok szociopaták.

9. kérdés: "Ha mindannyian egyek vagyunk, akkor feltételezem, hogy egyek vagyunk a reptiliánokkal és más entitásokkal is. Hogyan tudunk fejlődni, ha a galaxisban versenyzünk és harcolunk más entitásokkal? Akkor nem egyszerűen csak önmagunkkal harcolunk? Ez nagyon zavaros így."

Tömegtudatossággal rendelkezünk. Itt van az emberiség tömegtudatossága és amikor megmutatták nekem ezt a tömegtudatosságot, alapvetően úgy nézett ki, mintha egy traumatizált skizofrén lett volna. Létezik valamiféle küzdelem, de ugyanakkor létezik egy folyamat is, amiben a reptiliánok fejlődnek és tanulnak ezekből a tapasztalatokból, akárcsak mi. Ez egy hierarchikus helyzet. A csúcsok csúcsán mindannyian egyek vagyunk.

És mit mondasz arra az elgondolásra, amikor Az Egység Törvényében megmagyarázzák, hogy egy illúzióban élünk és ez az illúzió azért van felállítva, hogy a tudatosság fejlődését szolgálja?

Ez az egész a tudatosságról, a tudatosság fejlődéséről szól. Őket, ezeket a magasabb denzitású lényeket csak ez érdekli. Mi az élet értelme? Mi az élet célja? Az egész a tudatosság folyamatos fejlődéséről szól, nem csak individuális alapon, hanem hogy részei vagyunk egy tömegtudatosságnak is.

10. kérdés: "Milyen szerepe van – ha van egyáltalán – a CERN-nek a Föld mágneses mezejének manipulálásában?"

Abból amit én megértettem, a CERN egy többfunkciós-jellegű technológia. Különböző tudóscsoportok mennek be és megpróbálnak végrehajtani különböző célokat. Megpróbálnak interakcióba kerülni a Föld mágneses mezejével. Arra használják, hogy portálokat hozzanak létre. Arra használják, hogy torziós mező technológiákat fejlesszenek. Ez egy olyan laboratórium, amely több célt szolgál. Nem csak azért van ott, hogy féreglyukakat hozzon létre. Nem csak azért van ott, hogy interakcióba lépjen a Ley-vonalakkal. Ez egy több célt szolgáló technológia.

Beszéltem erről Henry Deacon-nal, akinek egy ideig a CERN-nél volt állása, ott dolgozott. Elmondta, hogy a részecskéket olyan bonyolult ütköztetni, hogy ez a dolog intuitív emberek jelenlétét igényli. Tulajdonképpen ő volt az egyik ember, aki elegendő pszichikus képességgel rendelkezett ahhoz, hogy képes legyen intuitív munkára és ezzel irányítani tudja a részecskeütközést. Kíváncsi vagyok, hogyan illeszkedik ez ahhoz, amit te hallottál?

Nem illeszkedik ahhoz, amit hallottam, de mindenképpen van értelme.

11. kérdés: "Corey, kérlek kérdezd meg magasabb rezgésű lényektől, hogy mi a legjobb módszer a tobozmirigy megtisztítására. Van-e olyan frekvencia hertz, amit elő tudok idézni ehhez? A meditáció elég-e számomra ahhoz, hogy egyszerűen elképzeljem a tobozmirigy megtisztulását?"

Ehhez a meditációt és a megfelelő étrendet kell alkalmaznod. Biztosítanod kell, hogy el tudod távolítani a meszesedést a tobozmirigyedből, de ugyanakkor azt is akarnod kell, hogy a tobozmirigy interakcióba kerüljön a felsőbb éneddel. Szóval a meditáción keresztül a megfelelő rezgési állapotba kell hoznod magad.

Szeretnék itt rámutatni arra is, hogy Peterson azt mondta, hogy a halogenidek – amik ugye olyanok lehetnek, mint a klór, a fluorid, stb – áthaladnak a vér-agy gáton és összekapcsolódnak a tobozmirigyedben található apró kristályokkal és ez az egyik legfőbb dolog, ami az elmeszesedést okozza.

Ez igaz.

Mondták neked a lények, hogy kerüld a csapvizet és az ehhez hasonlókat?

Igen, otthon csak forrásvizet iszom.

12. kérdés: "A kérdésem a denzitásokra vonatkozik. Milyen denzitásba ment Jézus vagy Buddha miután itt voltak? Mi a helyzet az inkarnáció előtti köztes állapotban lévő léttel? A mennyország a tudatosság szintjének - mondhatni negyedik vagy ötödik - következő lépcsőfoka, vagy ez valami teljesen más?"

Az alapján, ahogy elmagyarázták nekem a denzitásokat, ez az egész a tudatosságról szól. A tudat különböző rezgési állapotairól. És miután eléred a tudat egy bizonyos rezgési állapotát, ahogy mondtam, képes leszel a tudatoddal irányítani az anyagot. Ahogy haladsz felfelé az oktávokon, elkezded tudatosan megváltoztatni a környezeted.

13. kérdés: "A tömegtudatosság egy bizonyos cél elérésében lehet olyan hatékony az interneten keresztül, mint ha fizikailag összegyűlnénk egy adott helyen?

A Heather Sartain-nel készült epizódokban Heather említette, hogy az egy kontinensen tartózkodó emberek hogyan tudnak hatást gyakorolni a Föld forgására.
Szóval azt hiszem a kérdező itt arra akar utalni, hogy egy tömegmeditációval le tudjuk-e csökkenteni a terrorizmust anélkül, hogy bárki ugyanabban a szobában tartózkodna, mint ahogy az pl az eredeti transzcendentális meditációról szóló tanulmányokban szerepel?

Igen, ez mindenképpen működik. Nem kell a többi ember közelében lenned. De ugyanakkor, amikor sok ember van együtt... különböző gyakorlatokat végeztek, ahol képesek voltak a mély meditációra és ezek az emberek egymáshoz közel helyezkedtek el, és ennek egészen biztosan ereje van.

14. kérdés: "Hogyan szaporodnak a reptiliánok? Van egy terhességi időszakuk és aztán ugyanúgy szülnek, mint a földi emlősök? De ha negyedik dimenziós lények, meg kell nekik születniük egyáltalán vagy egyszerűen csak a gondolataikkal hozzák létre a testüket? Azt értem, hogy ők is esznek. Sajnos, élvezik az emberevést. Azt gondoltam, hogy egy negyedik dimenziós lénynek nincs szüksége táplálkozásra. Ez azt jelenti, hogy ezt csak "sportból" csinálják?"

Igen, ez az egész visszamegy a különböző hitrendszerekhez, hogy mit hiszünk a dimenziók és denzitások mibenlétéről. Nagyon sok ember úgy gondolja, hogy egy negyedik denzitású lény ott állhat mellettünk és mi nem láthatjuk őt, vagy hogy át tudunk menni egymáson. Nos, nem tudjuk megfogni egymás kezét. Egyáltalán nem ez a helyzet. Nekik egyszerűen csak különböző a rezgési frekvenciájuk. Azt szoktam mondani, hogy mit gondolsz egy kutyáról vagy egy baktériumról? Első-második denzitású élet, interakcióba tudsz lépni velük, nem okoz problémát.

A reptiliánok szaporodására visszatérve, van születési ciklusuk, szexuális reprodukciójuk, amely terhességhez, majd szüléshez vezet?

Pontosan. Igen. És ugyancsak használják a klónozást is.

15. kérdés: "A 'vándorok' és 'csillagmagok" kifejezések csak pozitív színezettel bukkannak fel, de azt hallottam, hogy a Cabal vagy a MILAB programok már nagyon korán azonosítják ezeket a gyerekeket, elviszik őket és részekre tördelik az elméjüket, hogy a Cabal-nak dolgozzanak. Nem azért küldték először ezeket az embereket, hogy az emberiség érdekében dolgozzanak? A drákonidák azonban beszivárogtak a Cabal-ba és kitalálták, hogyan mossák ki ezeknek az embereknek az agyát és hogyan irányítsák őket a saját céljaik érdekében."

Igen. A küldetésüket alapvetően eltérítették. Ez az egész lényege. Eltérítik a küldetésüket. Bizonyos képességekkel jönnek ide és aztán a Cabal kihasználja ezeket a képességeket, úgy, hogy bevonják az ellenségeiket a műveleteikbe. Ezek a csillagmagok azért jönnek, hogy pozitív hatással legyenek a bolygón történő változásra. A reptiliánok viszont nem akarják, hogy a bolygón pozitív változások történjenek, így aztán korrumpálják ezeket a "katonákat", hogy az ő oldalukon harcoljanak.

De ugyanakkor az is nyilvánvaló, hogy ez nem egy légmentes rendszer, amiben a vándorokat teljes mértékben kompromittálják. Tudnál egy kicsit beszélni arról, hogy hogyan képes lavírozni egy olyasvalaki, akinek földönkívüli lelke van, hogy mégis képes legyen végrehajtani azt, aminek a végrehajtására a bolygóra érkezett?

Nos, tartsd magad távol azoktól a kormányzati szervezetektől, akik azt mondják neked, hogy különleges vagy. Ez az első számú dolog. És gyakorold az alázatosságot, koncentrálj a saját belső utazásodra, és meditálj el a saját küldetéseden. És amikor ráébredsz a küldetésedre, indulj el. Ha megteszed ezt, pozitív hatással leszel és szembe fogsz szállni azokkal a csoportokkal, akik kooptálják a csillagmagokat.



15 megjegyzés:

  1. Jo kifogas sose rossz. Nem hiszem el, hogy egy digitalis fenykepezogepbe benne van a mesterseges inteligencia. Maskor azt mondja katonaknak is mutatnak kepeket, hogy leteszteljek a reakcioikat, még mielott osszeereszti oket a foldonkivuliekkel. Most akkor keszulhet roluk kep, vagy sem. A titkos urprogramnak megengedett fotot csinalni a negativ ufokrol? Kicsit santit.... Annyi a kifogas, hogy kezd gyanus lenni.

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm a fordítást.
    Nem akarnak a tűző napra menni, mert mindenkinek vaj van a fején...úgy látszik, az átverés sokkal nagyobb, mint azt csak részben is el tudnánk képzelni...ahogy olvastam a legelnyomottabb, legkizsákmányoltabb országok esetleges bosszúvágyáról, az jutott eszembe, hogy nagyon könnyű egy kalap alá venni bennünket a jómadarakkal...az ő szemükben azonosak lehetünk az elnyomókkal, kizsákmányolókkal...valahogy mégis be kellene adagolni a dolgot, mert minél többet várnak, ez a pszichikai bomba annál nagyobbat fog robbanni...annyi mindennel beetettek bennünket és mi mindent elhittünk és követtünk...most valami hasonló módszerrel lehetne előrébbjutni....
    A mesterséges intelligencia valóban elég pusztító. Ha bekapcsolva hagyom a gépet, iszonyú fejfájással ébredek. A képességekkel születettek elleni támadás is nagyon erőteljes, képesek elhülyíteni és a legalacsonyabb szintre nyomni őket, ahonnan emberi erővel vissza se lehet őket fordítani...SZOMORÚ

    VálaszTörlés
  3. A kristálygyógyítás elvileg működik. Amiről én tudok, az a super seven ( melody stone vagy
    "brazilul" sagrada sette pedra )
    https://www.google.hu/search?q=super+seven+melody+stone&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0ahUKEwi0s-n67cvTAhUJtRQKHUQ6BQkQsAQIKg&biw=1152&bih=613
    ez nagyon erős gyógyító. Nem olcsó viszont elég drága

    VálaszTörlés
  4. Hát nagyon szerencsétlen helyzetben vagyunk, az már biztos! Ezen a fénykép dolgon én is nagyon elgondolkoztam. A jók ugye, nem akarják magukat megmutatni, a rosszak meg eleve a Cabal-lal vannak, akiknek meg főleg nem érdeke mindez, csak a bekerülő bennfentesek hozzászoktatása miatt csinálnak és mutogatnak képeket nekik a rossz fiúkról, akik ezek szerint hagyják ezt, hogy lefotózzák őket.

    Én továbbra is fenntartom azt az álláspontomat, hogy egy tyúk-tojás problémával állunk szemben. A jók valahogy nem képesek felmérni az emberiség helyzetét, de nagyon nem. Máshogyan fogalmazva, már nekem is kezd elegem lenni abból, hogy a jófiúk arra várnak, hogy emeljük a rezgésünket, és aztán majd valamikor előjönnek, felfedik magukat, - ha jól értelmezem ezt a dolgot. Na de kérdezem én: ugyan mikor leszünk magunktól, saját erőnkből tömeges szinten kellően magas rezgésszámon?! Ezer év múlva, kétezer év múlva, ötezer év múlva, tízezer év múlva vagy netalán még később? És egyáltalán lesz még akkor emberiség meg Föld?

    A kék lények meg a gömb lények, és a többi elvileg jószándékú lény könnyen beszél, mert nem róluk van szó! Ők csak mondják a magukét, de mintha nem látnák, hogy mi folyik itt lent ezen a bolygón! Nekem ez nagyon furcsa! Vajon hogyan nem látják azt, hogy az emberek kb. 99%-nak halvány lila fogalmuk sincs arról, hogy egyáltalán léteznek ezek a lények, kik ők, meg hogy mi a csuda ez az egész! Ebből kellene kiindulniuk a jóknak, és beindítani, illetve felgyorsítani a pozitív változásokat egy azonnali felfedéssel, minél több képpel, sőt ők maguk is jelenjenek meg tömegesen, és az emberek előbb-utóbb rájönnének, hogy nem Istenek, csak nálunk magasabb szinten vannak, akik segíteni szeretnének nekünk. Ne mondják már, hogy azért hagynak magunkra minket, mert Istenekként tekintenénk rájuk! És persze legyen azonnali teljes közzététel is!
    Mert ezek nélkül aztán várhatjuk, meg ők is várhatják a pozitív fejleményeket! Ez olyan, mintha arra várnánk, hogy egy csiga mássza körbe a Földet. És most pontosan ez van.
    Be kell tehát gyorsítani ezt az egészet a fent említett dolgokkal, a jóknak önmaguk felfedésével, meg a teljes nyilvánosságra hozatallal!

    Az is kezd egyre furcsább lenni, szerintem nemcsak nekem, hogy Cobra már hosszú évek óta írogatja, hogy a fényerők milyen jól haladnak a rosszfiúk és a cabalos haverjaik kipenderítésével. Hát ez valahogy nem látszik eddig!
    A napvillanás az meg teljesen bizonytalan dolog, ha megtörténne, szerintem több bajt okozna, mint hasznot a haladásunk szempontjából. Nagy káosz az lenne, de attól tartok, hogy más nem történne ezek kívül.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. lehet, hogy ők sokkal egyszerűbben állnak ehhez az egészhez. Ha ők egy kísérletnek veszik az ittfolyó dolgokat, akkor ők csak egyszerűen kíváncsiak, mi sül ki a helyzetből...a kapott eredményt kiértékelik...és annyi...pont, mint egy társasjátéknál is...mindenki nyerni szeretne, de a végén csak egy nyertes lesz...hogy ki, azt egyáltalán nem lehet tudni...a leendő győztes sem tudja magáról játék közben...és persze, attól, hogy ellenfelek, még nem jók vagy rosszak, csak játékosok...szóval a jófiúk is csak játszanak és csak nyerni szeretnének...ha közben minket is megmentenek, akkor az is csak egy járulékos dolog...

      Törlés
  5. Valamelyik blogon irtak, hogy David Rockefeller azert tunt el, mert eltavolitottak. Azert tunt el, mert 101 eves volt, es meghalt....Tök kamu az egesz! Nem tudnak mar mit mondani. Tul sok a kerdojel, annyira sok, hogy kezd kamura hasonlitani....

    VálaszTörlés
  6. Ez az egész olyan, mint a Lost c. Sorozat. Jól indult aztán katyvasz lett belőle, végül maguk az írók is elárulták,hogy fogalmuk sincs mit akarnak a sorozatból kihozni.

    Fentebb van egy hozzászólás. Nagyon igaza van. Hogy emelné az emberiség a rezgésszintjét? Vegyük csak Magyarországot. Hazánkban olyan szintű gyűlölet és pesszimizmus van, hogy esély sincs arra, hogy pozitív rezgés jöjjön létre. Az a néhány tucat meditaló lélekben jót akaró ember kevés. Igen is sokkolni kell az emberiséget az igazsággal. Kis lépéssel nem lehet egy szakadékon átjutni, csak egy nagy ugrással.

    VálaszTörlés
  7. Figyeljetek már! Az ilyenek senkit sem érdekelnek csak az olvasókat. Azt amit a szemük előtt látnak azzal ssm foglalkoznak miért foglalkoznának ilyennel.

    VálaszTörlés
  8. A másik ember anyagi leigazásán illetve az ehhez szükséges magas funkciók elérésén kívül mással nem foglalkoznak.

    VálaszTörlés
  9. Én néha elképzelem, hogy meditációban telepatikusan kapcsolatba lépek ezzel a madárszerű lénnyel, Corey elméjén keresztül, és elmondom neki, amiket olvasok (alternatív) híroldalakon, meg hallgatok Drábiktól, David Icke-tól, meg sok más helyről, you name it, hogy ugyan térjenek már észhez és lássák, hogy ezer eszközzel vagyunk elnyomva, hogyan a manóba lehet így tőlünk várni bármit is? Mintha egy csupasz csigát kaktuszok közé raknának és az lenne a feladat, hogy teljesedjen ki.

    És más beszámolókból, írásokból csakugyan azt lehet feltételelzni, hogy ezek az ürgék odafent tényleg nem tudják ezeket a földi dolgokat. Nem tudják a sátánista kazár maffiát, nem tudják, hogy milyen maffiamódszerekkel irányítják az emberiséget. Tényleg, lehet, hogy tájékoztatni kell őket.

    Vannak beszámolók, amik arról szólnak (lásd Barbara Lamb interjúk), hogy egy lénycsoport leinkarnáltatja ide egy tagját, hogy beszámoljon nekik az itteni helyzetekről az itteni élete alapján. Hát akkor tényleg elég sötétben lehetnek.

    Pl. akik a Vénuszról lejöttek anno Eisenhower-hez, és átadták pendrive-on a titkos gyógyító technológiákat, majd visszaadták nekik, hogy hát összeomolna így az amerikai gazdaság. Ezek a fickók meg nem gondoltak bele, hogy egyszerűen lemásolták maguknak ezt a pendrive-ot, hogy nekik, a náci amerikai frakció legfelső részeinek legyen örök élete, és egyszerűen kordában akarják tartani a gójokat... nem jutott eszükbe, hogy máshova is elvigyék? (amiről ugyanakkor nem tudhatunk, lehet, hogy Oroszországba, akkori Szovjetunióba, elvitték, onnan nemigen van semmi hír ilyen témákban olyan módon és mértékben, mint Amerikában). Nem jut eszükbe ezeknek a vénusziaknak, hogy most az internet korában feltöltsék ezeket a netre és jó napot? Hát nem. Ennyire nem értik?

    Valószínűleg csak nagyon kevesen lehetnek olyan civilizációk, akik ott tartanak, mint Bob Dean "elrablói", hogy tudják olvasni az Akashát. És még lehet, hogy nekik se jut eszükbe, hogy ezeket a részeket olvasgassák.

    Lehet, hogy egyszerűen mentálisan ki kell lőni ezt a tudás csillagképek felé, vizualizált gyűlések felé, mert lehet, hogy egyszerűen nincsenek képben.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is erre a következtetésre jutottam, miután elolvastam az Ummo bolygóról érkezett, ummitáknak nevezett látogatókról szóló írást
      http://paranormal.hu/foldonkivuli-idegen-lenyek/
      Fogták a jelet, tudnak utazni a tér gyűrődései segítségével, hangképző szerve csak néhányuknak van...ezzel együtt egész gyermetegen álltak szinte minden földi dologhoz, végül annyira megijedtek a lehetséges nukleáris háborútól, hogy elinaltak...

      Törlés
  10. Én mint egy folytatásos új műfajú scifit olvasgatom ezeket, túl sok minden azért nem függ ezektől életemben. Amolyan szkeptikusan. Nem omlik bennem össze egy világ, ha mondjuk kiderül ful kamu volt ez az egész. Az ajtót azért nyitva hagyom, ha valami konkrétum lenne egyszer, valami tényleg valóra válna a sok ígéretből, akkor azt hiszem tudnám kezelni. Egyébként meg éli az ember a saját kis világát, küzdelmeivel, törekvéseivel, örömeivel, stb, szerintem ez 100X fontosabb, hiszen ez a valóságunk jelenleg.
    A régebbi kontaktás irodalomnak jellegzetessége az volt, hogy egy, vagy több, konkrét, komoly spirituális üzenet volt a fő gerince a mondandónak, tehát nagyon is megvolt a „miért”. Coriéknál ez elég ritka, sok-sok apró részlettel foglalkoznak.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. szerintem ettől bölcsebb dolgot nem tehetünk...nem kell toporogva az ablak előtt állni, itt lesznek, amikor megjönnek...szerintem az ellenfél is nagyon erős, nagyon ravasz és főleg gátlástalan...

      Törlés
  11. Valószínűnek tartom, hogy nem látják, milyen sanyargatásban van részünk, ha látják is, vagy nem érdekli őket vagy nem tudják értelmezni vagy nem tudnak mit kezdeni a helyzettel...és még félnek is beavatkozni...talán annyira, mint amennyire mi félnénk beavatkozni egy kutyafalka verekedésébe, hiába is látjuk, hogy az egyiket marcangolják... Nem akarnak sérüléseket, veszteségeket...de lehet, hogy csak a híres nagy szabadakaratunk miatt, ami persze csak "papíron" létezik...

    VálaszTörlés
  12. Az embereket az egoista jellem illeti. A pénz a mérvadó az határozza meg kicsoda nempedig a személyisége sajnos. Lehet bunkó mint a...akkor is az övé az a szó ami határoz. A vonaton is a bankos dolgokról beszélnek legtöbbet a munkáról túlóráról. Az emberek pénzéhség fékezhetetlen! Az építkezéseket elsem kezdik amíg a felsem épült lakások nincsenek eladva persze kölcsönre vásárolva mert a mama hotel ciki. De az nem ciki ha rabszolga módjára gürizik a marhája ugye. Tudjátok az ilyen emberek tempójához kell igazodni nekünk is mert aki nem a pénz bolondja azt eldosorják magukkal értsd ha nem akarsz úgy dolgozni mint egy robot és annyit akkor mehetsz onnan.
    Miért nem lehet az ilyen embereknek külön dolgozni azoktól akiknek a normál tempó a megfelelő? Szaros egoista gondolkozás miatt!

    VálaszTörlés