2017. január 1., vasárnap

Kozmikus Közzététel – VII/2.

REJTETT TECHNOLÓGIÁK FELFEDÉSE HEATHER SARTAIN-NELAz adás vendége ismét Heather Sartain, aki ezúttal lezuhant űrhajók technológiáinak visszafejtéséről árul el részleteket, továbbá beszélni fog a Naprendszerünkben található ősi romokról, eltitkolt létesítményekről és a Napunk várható koronakidobódásának bolygónkra, környezetünkre és genetikánkra gyakorolt hatásairól.


Wilcock: Itt vagyunk Corey Goode-dal és különleges vendégünkkel, Heather Sartain-nel, akinek édesapja a Lockheed Martin-nál, a kormány egyik jól ismert beszállítójánál dolgozott, és aki úgy döntött, olyasmikről beszél Heather-nek, amikről valószínűleg nem szabadott volna, mi viszont nagyon örülünk annak, hogy ezt tette.


Szóval, Heather, édesapád a házatokban beszélgetett a haverjaival és az előző epizódban említetted, hogy olyan űrhajókról beszéltek, amik mérnökileg vissza lettek fejtve. Kezdésként arra lennék kíváncsi, hogy mit hallottál tőlük kimondottan erről a témáról?

Heather Sartain: Ezt az űrhajót Új-Mexikóban, Roswell-nél fedezték fel – és nem ez volt az egyetlen hely, ahol lezuhanás történt. Ez a baleset 1947-ben volt. Voltak más helyszínek is, különösen odakint a sivatagban, ahol lezuhant roncsokat fedeztek fel. A kormány, a hadsereg, a föld alatt az Ellington légibázison, továbbá az 51-es körzetben helyezte el ezeket.


Képesek voltak beindítani azt a mechanizmust, ami irányította a hajót, és persze, nagyon sok intelligens mérnök volt, akik képesek voltak mérnökileg visszafejteni ezt a technológiát. Ez pont olyan, mintha vennénk egy okostelefont és ledobnánk mondjuk egy másik században és ha elég okos vagy és megérted az elektromosság működését, akkor talán vissza tudnád fejteni az okostelefon technológiáját.

Wilcock: Édesapád beszélt-e neked azokról az akadályokról, amikkel meg kellett küzdeniük ahhoz, hogy képesek legyenek működésre bírni ezt az űrhajót? Volt valami szokatlan a technológiával kapcsolatban?

Heather: Azt hallottam, hogy az volt a szokatlan a technológiában, hogy nagyon csendes és nagyon erős volt. Elektromágneses energiával működött. Oka van annak, amiért a legtöbb ilyen űrhajó fémből készül. Az a bizonyos fém általában nem található meg itt a bolygón. Ez lényegében egy előállított anyag és nem itt állítják elő. Ezt egy másik bolygón, vagy egy másik naprendszerben állítják elő más földönkívüli csoportok.

Wilcock: Voltak szokatlan ötvözetek a fémben?

Heather: Különböző fémek keveréke volt és abból, amit én megértettem, ezek nagy sűrűségű anyagok. Vannak, amelyek kevésbé sűrűek. Az évek során számos különböző űrhajót találtak.

Wilcock: Hallottál már a szkandium alumíniumról vagy a bizmut-ról? Ilyesfajta elemekről?


Heather: Oh, igen, vicces, hogy éppen ezt említed, mert az egyik tanítványom éppen nemrégiben talált némi bizmutot.. azt gondolták róla, hogy meteor és behozták az osztályba. Igen, ez nagyon szokatlan. Elvittem ezt a darabot a NASA egyik planetológusához vizsgálatra és kimutatták, hogy az egész kő bizmutból van. Nem tudják, hogy honnan származik. Ez az anyagoknak egy nagyon furcsa konglomerátuma.

Wilcock: Corey, amikor Heather nagy sűrűségű ötvözeteket, nagy sűrűségű anyagokat említ, illetve hogy ezeket a mi naprendszerünkön kívül állítják elő - legalábbis nem ezen a bolygón - az megfelel annak, amit te hallottál e hajók összetételét illetően?

Corey: Tudok róla, hogy voltak egzotikus ötvözetek, de nem emlékszem túl sok mindenre abból, amit a fémgyártásról olvastam.

Heather: Abból, amit édesapám elmondott nekem erről, megértettem, hogy ez egyfajta védelemként szolgál amikor belépnek a légkörünkbe. Képesek nagyon gyorsan, nagy sebességgel belépni a légkörbe és a fém képes ellenállni a súrlódási erőknek.

Wilcock: Az előző epizódban említetted, hogy a Szürkék programozható robotok, de néha előfordul, hogy a belépést rosszul számolják ki.

Heather: Igen, az elméjük programozható. Az elméjük hasonlít a miénkhez, de sokkal számítógépszerűbb. Több elektromos anyag van a testükben, bár néhányuk biológiailag van felépítve. Vagyis ha arra gondolunk, hogy a DNS a mértékegysége mindennek, ami felépül és ez kommunikál az RNS-sel - pl hogy hogyan épüljön fel egy sejt - nos ennek alapján a testük sok részét képesek saját maguk regenerálni, nagyjából úgy, ahogy mi, kivéve, hogy őket egy magasabb földönkívüli faj programozta be és képesek úgy irányítani a hajót, mintha a hajó CPU-ja (központi feldolgozóegysége) lennének. Irányítani tudják a hajó mozgását.

Wilcock: Corey, hallottál arról, hogy a Szürkék vagy más operátorok a hajó CPU-jának és működésének részévé válnának?

Corey: Igen, a mi hajóink jelenleg így üzemelnek, bioneurológiai interface-szel működnek. A hajó irányítójának kezén egy olyan típusú kesztyű van, amelynek bizonyos pici részei fémből készültek és ez a viselőjének idegrendszeréhez csatlakozik. Ennek segítségével vezeték nélkül képes irányítani a hajót.

Wilcock: Mi késztetheti lezuhanásra a hajókat, amikor bejönnek ide? Miért nem tudnak pontosan navigálni?

Heather: Kicsit hasonlít ez ahhoz, mint amikor mi az űrsiklóinkkal keresztülhaladunk a légkörön. Vannak bizonyos területek, ahol be akarsz lépni a légkörbe, nem csak a landolás okán, hanem a súrlódás során fellépő hő miatt is. Az az anyag, amit ők használnak sokkal jobban ellenáll a súrlódás során keletkező hőnek, mint az űrsiklóink. Aztán a légkörünkben vannak olyan dolgok, mint pl a villámlás, és valóban történtek lezuhanások a villámlás során bekövetkező interferenciák miatt. Szóval egy erős villámcsapás időlegesen összezavarhatja a röppályájukat, illetve azt, ahogy ők azt olvassák.

Corey: Vagyis megzavarja az irányítást.

Heather: Igen.

Wilcock: Ugyancsak említetted, hogy 1947-ben, a roswell-i balesetnél az egyik lény telepatikusan kommunikálni tudott valakivel. Röviden megosztanád velünk ezt a történetet?

Heather: Igen. Volt akkor a hadseregnél egy nővér, akit csak azért hívtak be, mert a testek közül néhány nem funkcionált többé, de volt egy bizonyos lény, aki még mindig "működött" és még mindig... talán mondhatjuk azt, hogy még "életben volt", ha ez egyáltalán megfelelő kifejezés erre. És ez a nővér volt az egyetlen személy Roswell-ben a hadseregnél, akivel ez a lény kommunikálhatott. Ő ezt telepatikus kommunikációként értelmezte. Felismerte, hogy bizonyos gondolatok nem az övéi. Olyan dolgokról támadtak gondolatai, amikről nem volt tudomása és így jött rá arra, hogy a lény kommunikál vele. Van erről egy könyv is, a címe: "Földönkívüli interjú" (Szerk - Matilda O'Donell MacElroy „Alien Interview” című könyvéről van szó, magyarul itt olvasható: http://www.hotdog.hu/annoucements/foldonkivuli/lawrence-r-spencer-alien-interview

Wilcock: Apád mondta neked, hogy ez a könyv hitelesnek tekinthető?

Heather: Igen, igen. Régen hétfő esténként voltak összejöveteleink az egyik barátunk házában és ott beszélgettünk olyan dolgokról, mint amilyen ez a könyv is. És édesapám azt mondta: "Igen, tanúsíthatom, hogy sok információ a könyvben nagyon is igaz."

Wilcock: Oké. Ez átvezet bennünket egy másik nagy-nagy témára. Azt mondod, hogy valamilyen mértékben sikerült nekik reprodukálniuk ezeket a repülő korongokat?

Heather: Igen.
 
Wilcock: Akkor ez lényegében csillagközi űrhajó volt?

Heather: Aha.
 
Wilcock: Biztosan megkérdezted valamikor édesapádtól, hogy kimentek-e a Naprendszerünkbe, építettek-e valamit odakint, csináltak-e bármit odakint, találtak-e bármit odakint?

Heather: Ezek az ufo-k többnyire szállítási célokat szolgáltak, amikor bejöttek adatokat gyűjteni vagy elrablásokat végezni. Valójában egy másik helyre mentek, talán egy nagyobb hajóra, vagy űrállomásra, ahol dokkoltak.

Wilcock: Az ufo-k?

Heather: Igen. A hajók, amire én utalok egyszerűen túl kicsik ahhoz, hogy a szállításon kívül bármi más funkciójuk legyen.

Wilcock: De hogyha egyszer a Lockheed és más védelmi cégek szert tettek a képességre, hogy elhagyják a bolygót, akkor mit csináltak odakint? Találtak valamit?

Heather: Olyasmiket láttak a naprendszerünkben, amik hatalmas méretű eszközöknek tűntek, de nem tudták, hogy mi a funkciójuk ezeknek az eszközöknek. Annyit tudtak csak, hogy nem mi tettük oda őket.

Wilcock: Ugyancsak említettél nekem korábbi beszélgetéseink alkalmával valamit a Szaturnusz holdjaival kapcsolatban.

Heather: Igen.

Wilcock: Beszélhetünk egy kicsit a Szaturnuszról? Hogyan szereztél erről tudomást? Mikor hallottál róla először?

Heather: Valószínűleg akkor hallottam őt említést tenni erről, amikor már a 30-as éveimben jártam. Tehát ez nem olyan régi információ. Leírta nekem, hogy a Szaturnusz körül több mint 60 hold kering. Ha eltekintünk azoktól a holdaktól, amikről általában hallunk, tehát a nagyobb holdakról, azokról, amelyeknek légkörük és geológiájuk van, akkor találhatunk néhány torz alakú holdat, amelyek aszteroidákra hasonlítanak. Az egyik közülük nagyon különleges. Ennek a holdnak a neve Hyperion. Mély üregek találhatók rajta, úgy néz ki, mintha egy szivacshoz hasonló formája lenne.


Wilcock: Mindenki ezen a néven ismeri ezt a holdat, vagy csak a titkos programokban nevezik így?

Heather: Ami a nevét illeti, a tudományos könyvekben így fogod megtalálni, de a NASA erre a holdra Szaturnusz 7 néven hivatkozik.

Wilcock: Mert ez a Szaturnusztól számított hetedik hold?

Heather: Igen. A holdakra felállított profiljuk sorában ez a hetedik. Ezen a holdon van egy barlang, amiben a kormány az egyik pince belsejében tárol valamit, és ez a pince nagyon fontos információt vagy anyagokat tartalmaz. És az ok, amiért ez odakint van, hogy nem tudjuk ezt a cuccot itt a Földön elhelyezni. A pince tartalmáról nincs tudomásom, de nagyon fontos információkat, vagy technológiákat vagy valami olyasmit tartalmazhat, amire lehet, hogy szükségünk lesz a jövőben.

Wilcock: Corey, ismerősen hangzik ez neked?

Corey: Abszolút, igen. Hallottam egy mesét arról, hogy van ott egy pince, és hogy ez azt a célt szolgálja, hogy biztosítsa a fajok folytonosságát, ha valami történne a Földdel. Magbankok, genetikai bankok vannak ott, hogy egészen a mikrobáktól reprodukálni lehessen minden élő organizmust ezen a bolygón és továbbá ez egyben egy adattár is.

Wilcock: Nagyon sokat beszéltünk a műsorban a Naprendszerben található romokról, olyasmikről, amik nagyon ősiek és kíváncsi vagyok, hogy hallottál-e erről valamit?

Heather: Igen, édesapámmal beszélgettünk a Marson illetve a Földön található piramisokról. Ezek a tőle hallottak alapján olyan hajszálpontosan meghatározott körzetek a bolygó egy bizonyos területén, amelyek manipulációs célokat szolgálnak. És e manipulációnak az az egyik célja, hogy irányítsa a Föld belső magját, amely aztán szörnyű hatással van a Föld mágneses mezejére.

Wilcock: Nos, tudjuk, hogy a legnagyobb mennyiségű föld – szélességi és hosszúsági értelemben... szóval, ha vonalakat húzol a Föld köré, a legnagyobb terjedelmű föld... a vonalak a Nagy Piramisnál metszik egymást. Szóval a Nagy Piramis tulajdonképpen a Föld tényleges kontinentális tömegének egyensúlyi pontjában van. Ez elég hasonlóan hangzik ahhoz, mint amit az imént elmondtál.

Heather: Igen, így van.

Wilcock: Édesapád pedig azt mondja, hogy a Marson olyan piramisok vannak, amelyek ugyanezt a célt szolgálják?

Heather: Igen, de azok sokkal ősibb időkből valók. Abból amit én megértettem, az ősi történelemben sokkal nagyobb aktivitás volt a Marson, mint amilyen ma van.

Wilcock: Na és mi a helyzet az itteni Nagy Piramissal? Említett erről olyan szokatlan dolgokat, amikről legnagyobb részt nincs tudomásunk?

Heather: Már nagyon rég óta nagyon sok technológia van a piramis alatt, amit úgy mondanám, hogy rendszeresen felhasználnak oly módon, ahogy ő azt elmagyarázta nekem. Ez még ma is működik.

Wilcock: Miben? Egy kamrában? Van egy kamra vagy valami ilyesmi a piramis alatt?

Heather: Tudom, hogy középpontos, és van egy összekapcsoló-jellegű technológia a piramis zárókövében. Szóval mélyen a föld alatt van, de létrehoz egyfajta kapcsolódást. De nem tudom, hogy pontosan mi az.

Wilcock: Említettél valamit a Föld magjával kapcsolatban. Mi a kapcsolat a piramis és a Föld magja között?

Heather: A kontroll. A piramisoknak van egy különleges technológiájuk, amelyet arra terveztek, hogy manipulálja a Föld belső folyékony magját. És ez a belső folyékony mag sugározza ki a mágneses mezőt. Szóval ezt irányítani lehet azzal, hogy gyengítik vagy erősítik.

Wilcock: Ez olyasvalami, amit – földönkívüli értelemben - akár a rosszfiúk, akár a jófiúk is manipulálni tudnak?

Heather: Különösen a reptiliánok.

Wilcock: Oké. Corey, van-e tudomásod arról, hogy vannak-e szokatlan technológiák a Nagy Piramis alatt?

Corey: Nem hallottam semmilyen konkrét adatot ezzel kapcsolatban, de mindenféle dolgot hallottam erről a programban, beleértve azt is, hogy a piramis zárókövét a piramis alá tették. Számos különböző dolgot hallottam néhány kamráról, amikbe nem mehetsz be, mert bizonyos mezők védik őket. De soha nem hallottam konkrét, részletes információkat erről.

Wilcock: Van itt egy nagyon érdekes bejátszás, amin Buzz Aldrin űrhajós egy tv adásban beszélt egy monolitról, amit a Phobos-on találtak. Mi gondolsz, miért mondhatott Buzz Aldrin ilyesmit?


(Buzz Aldrin:"Meglátogathatjuk más emberek lakóhelyeit. Követhetjük a nyomokat, hogy ha van valami nagyon fontos, feltárjuk a Holdat. Nem tudom, hogy mi az jelenleg, de biztos vagyok benne, hogy azonosítanunk kell azt Amerika számára, hogy újra nagy összeget fordítsunk arra, hogy emberek tartózkodjanak a Holdon. Segíthetünk, kapcsolatba léphetünk, felfedezhetjük és feltárhatjuk a Holdat. Bátran elmehetnénk oda, ahol ember még soha korábban nem járt. Felrepülhetünk az üstökösökhöz, meglátogathatjuk az aszteroidákat, ellátogathatunk a Mars holdjaira. Van egy monolit, egy nagyon szokatlan struktúra azon a kis burgonya alakú objektumon, ami hét óránként megkerüli a Marsot. Amikor az emberek rájönnek majd erre, azt fogják mondani: "Hú, ki tette azt oda? Ki tette azt oda?" Nos, az univerzum tette oda, vagy ha úgy jobban tetszik, Isten tette oda.")


Heather: Nos, azt hiszem, fontos, hogy létrehozzunk egyfajta tudatosságot. Nagyon kevesen állnak elő a kormány, a hadsereg illetve még a NASA köreiből is, mert ezek az emberek szigorúan titkos projektekben dolgoznak. Titoktartásra esküdtek fel. Annak az oka, hogy valaki mégis előáll - mint ahogy azt pl édesapám tette a maga nem túlságosan-közvetlen-módján, de mégis elmondta mindezt nekem és édesanyámnak – az, hogy úgy érzik, meg kell osztaniuk ezeket az információkat. Miért nem érhető el ez a tudatosság mindenki számára? Mert ha nem tudsz róla, azzal csak a reptiliánokat segíted. És ezt nem akarjuk, hogy megtörténjen. De nagyon sok cserebere és haszon származik a kormányunknak ebből - technológiai előnyöket is beleértve – annak érdekében, hogy elnyomják ezt a tudatosságot. Vegyük példának az aranyat. Aranyért cserébe nem akarod megteremteni ezt a tudatosságot, mert megengeded a reptiliánoknak, hogy hatalommal rendelkezzenek.

Wilcock: A Marson lévő piramisokon kívül hallottál édesapádtól más romokról is?

Heather: Igen. Technológiákat találtak a Holdon. Valóban jártak űrhajósok a Holdon. A holdséták és a Holdon lefolytatott vizsgálatok nem átverések. A Saturn V holdrakétát valóban fellőtték. Utazásokat tettük a Holdra. Nagyon sok minden nem került nyilvánosságra abból, amit az űrhajósok felfedeztek. A Holdon lévő kőzet, hogy őszinte legyek, nagyon hasonlít a valódi kőzethez. Ez a műhold, akár ha szándékosan is csinálták, ugyanúgy készült, mint sok másik hold. A megtévesztés abban rejlik, hogy olyan dolgok vannak a Hold egyik oldalán, amit mi sohasem látunk. Szóval a körülbelül 28 napos Föld körüli keringési ciklus szinkronizálási folyamata... olyan, mintha ülnél az autódban. Mész a körforgalomban, meglátsz egy személyt és egész végig csak egymás arcát látjátok. Soha sem fogod látni a kocsi vagy a személy másik oldalát. Szóval a szinkronizálás pályáját szándékosan állították be így. Semmi esély arra, hogy ezt a természet rendezte volna így.

Wilcock: Mit hallottál, mi van a Hold sötét oldalán?

Heather: Mindössze néhány dologról van tudomásom... néhány hajót találtak, beleértve lezuhant hajókat, kilövőállásokat, otthagyott cuccokat, régi elektronikát, amit nem fejtettek vissza. Ezeket lényegében hátrahagyták.

Wilcock: Kiktől származik ez a régi elektronika?

Heather: Más civilizációktól, akik használták a Holdat. Az én megértésem szerint néhány tárgyat elhoztak, de a föld alatt őrzik őket. Nincs róluk nyilvános információ.

Wilcock: Említetted, hogy édesapádnak volt egy barátja, aki mélyen benne volt fekete projektekben és még mindig érintett benne. Mi az ő szerepe? Mit lehet tudni erről a fickóról? Mi az amit elmondhatsz róla?

Heather: Elmondhatom, hogy ő, édesapám és még pár másik ember előkészületeket tettek olyan eseményekre, amiket összeesküvés-elméletnek vagy átverésnek tartanak, mint pl a Y2K-probléma (Szerk. - számítógépes világösszeomlás a 2000-ik évben). Ez egy igazi, valódi esemény volt. 2012 decemberében, a maja naptár végén, szintén történt volna valamilyen esemény. Tudom, mert hallottam őket erről beszélgetni, és édesapám is beszélt velem erről. Meg volt rá a szándék, hogy ezek az események bekövetkezzenek, de végül le lettek állítva.

Wilcock: Milyen eseményekre gondolsz?

Heather: A Y2K-probléma például egy tervezett esemény volt. 2012 december 21-e, vagyis a világ vége - erről ők már akkor tudták, hogy nem az. Semmilyen szinten nem apokaliptikus esemény. Ez egy előre eltervezett esemény volt, aminek más, rosszindulatú földönkívüli csoportokhoz volt köze, valószínűleg a reptiliánokhoz.

Wilcock: Talán valamilyen hamis zászlós kozmikus támadás a Föld ellen arra a dátumra időzítve?

Heather: Igen, továbbá egy figyelemelterelés. Hallottam, amint arról beszélgetnek, hogy ez egy lehetséges figyelemelterelés. Ezért lett leállítva, vagy pedig más ősi civilizációk állították le, akik jobb technológiákkal és nagyobb bölcsességgel rendelkeznek.

Wilcock: Mi az igazság a maja naptárral kapcsolatban? Hallottál erről valamit, hogy miért olyan érdekes ez?

Heather: Amit a beszélgetéseinkből sikerült megértenem, a maja naptár események és ciklusok nyilvántartására szolgál. E ciklus végének köze van a zodiákuson és konstellációkon történő áthaladáshoz. Ez pedig megint visszavezet bennünket a bolygónk parallaxisához. A maja naptárnak nincs konkrét vége. Bár véget ér abban az időben, átmozdul a zodiákus egy másik részére. És mivel hogy ez egy NASA mérnöktől származik... asztrológiáról soha nem beszéltünk igazán, de azt mondanám, hogy vannak nagyon specifikus aspektusai, amelyek asztrológiai vonatkozásúak és ezek valósak és igazak.

Wilcock: Nagyon sok olyan idézetet találhatunk ősi civilizációktól, amelyekben valamiféle Nappal kapcsolatos eseményt várnak. Corey ugyancsak beszélt erről korábban, hogy lehetséges, hogy a Nap kiad magából valamiféle energiavillanást. Kíváncsi vagyok, hogy te magad hallottál-e erről valamit édesapádtól, vagy más bennfentestől és ha igen, mit?

Heather: Nos, nagyon jó oka van annak, hogy a NASA szondákat és hajókat állított Nap körüli pályára. A Nap mágneses mezejének változásai alapján megpróbáljuk nyomon követni az eljövendő eseményeket. A Nap olyan, mintha egy hatalmas mágnes lenne. Tényleg az. Egyfolytában interakcióban van a Föld mágneses mezejével. A Napot felépítő energiák alapján lesznek olyan időszakok, amikor koronakidobódás lesz és lesznek olyan időszakok, amikor plazmakibocsátás is lesz. És ez hatással van a bolygónk belső magjára, ami hatással van a földrengés aktivitásra és a vulkanizmusra.

Wilcock: Ugyancsak említetted, hogy a Nap plazmát fog kibocsátani. Ez jobban megfelelhet annak a gigantikus villanásnak, amiről én beszéltem?

Heather: Igen. Ez a Nap koronáján belül van. Szóval a Napnak van egy külső része, amelynek erős mágneses mezeje van, és ami messze kiterjed a Naprendszerünkben, és ami tulajdonképpen időjárási változásokat okoz nem csak a Földön, hanem más bolygókon is. Ez lényegében irányított és a kormányunk tudja, hogyan irányítsa ezt. Néhány dolog ebből technológiai eredetű és más földönkívüli csoportok technológiájától származik, nem csak közvetlen kommunikáció által, hanem némi mérnöki visszafejtés eredményeként. Tényként kezelhető, hogy a Szürkék által szállításra használt kisméretű korongok – amelyek elektromágneses mező meghajtáson alapultak - visszafejtése segített nekünk jobban megérteni más bolygók mágneses mezejének használatát. És a Nap mágneses mezeje nem különbözik annyira ezektől, kivéve azt, hogy nagyon erős.

Wilcock: Kell üzemanyag ezeknek az űrhajóknak az utazáshoz vagy valami lehetővé teszi számukra, hogy hosszú útra menjenek anélkül, hogy üzemanyagra lenne szükségük?

Heather: Nem, ezzel szabadon közlekedhetnek. Az elektromágnesesség ott van mindenhol.

Wilcock: Beszéltél arról, hogy a kormányunknak megvan az a képessége, hogy manipulálja a Nap energiáit. Kifejtenéd ezt kicsit bővebben?

Heather: Nos, számos alkalommal megvédtük a bolygónkat koronakidobódásoktól és napvillanásoktól. De ez nem azt jelenti, hogy más csoportok, mint pl a reptiliánok ne lennének képesek ugyanerre. Nálunk sokkal régebb óta rendelkeznek ezzel a technológiával.

Wilcock: Tudjuk, hogy 1849-ben történt valami, amit Carrington-esemény néven ismerünk, amikor is a Nap kiadott magából egy ilyen villanást és az egész északi féltekén, Amerikában minden távíró kábel megolvadt. Milyen hatásai lennének annak, ha most egy koronakidobódás közvetlenül eltalálna bennünket?

Heather: Egy közvetlen találat minden bizonnyal lecsapná az elektromos kommunikációs rendszereket, a műholdaktól kezdve egészen az okostelefonokig. Változásokat okozna a DNS-edben. Lényegében ez az egyik módja annak, hogy frissítések történjenek a DNS-ben. Nem minden frissítés egyenértékű. Ezek az interferenciák vagy változások, amelyek elérik a bolygót, nem feltétlenül ölik meg az embereket, de el fogják pusztítani a primitív technológiát. Úgy értem, a technológia, amit ma használunk, úgymint az okostelefonok és az általunk használt elektromosság, nagyon primitívek.

Wilcock: Corey, nemrégiben küldtél nekem egy dokumentumot. Ez egy elnöki rendelet, amit Obama írt alá a napkitöréssel kapcsolatban. Beszélnél erről egy kicsit, mert az gondolom, hogy e tekintetben most egy nagyon fontos időszak következik.


Corey: Teljesen váratlanul a semmiből érkezett ez, éppen akkor, amikor arról beszéltünk, hogy az elit arra számít, hogy a Napunk tüsszenteni fog egy hatalmasat. Az elnöki rendelet időzítése több mint gyanús, annak tudatában, hogy mit fog történni a Napunkkal és hogy mire számít az elit ezzel kapcsolatban.

Wilcock: Obama alapvetően egy nagyon átfogó direktívát állított fel arra, hogy hogyan készüljünk fel és hogyan bírjuk ki ezt a katasztrofikus eseményt. Lényegében erről szól ez a dokumentum. És ezzel nyilvánosság elé álltak. Mit gondolsz, miért tették ezt?

Corey: Ezeknek a csoportoknak különböző elgondolásaik vannak arról, hogy mi fog történni pontosan, amikor ez a napvillanás bekövetkezik, de mindannyian megértették, hogy nagyon jelentős lesz, kezdve attól, hogy lecsapja az elektromosságot és átváltoztatja a genetikánkat.

Wilcock: Pont, mint ahogy Heather említette.

Corey: Pont, mint ahogy Heather említette.

Wilcock: Heather, arra támaszkodva, hogy ilyen sok bennfentes állítja, hogy a Napból hatalmas energiakiáramlás fog érkezni – Corey is beszélt ilyen emberekkel, én is beszéltem más bennfentesekkel és nagyon sok ősi bölcsesség szól erről, továbbá tudományosan bebizonyítható adatok is vannak róla – tudnál egy kicsit részletesebben beszélni arról, hogy kitől hallottál erről a napvillanásról? Mit hallottál róla? Ki mondta el ezt neked?

Heather: Az egyedüli konkrét részletek, amiket a koronakidobódásról, a Nap koronájának robbanásáról tudok, azt a tudomány és a technológia területén szerzett ismereteimből, a saját tanulmányaimból, illetve onnan tudom, hogy beszéltem általam ismert planetológusokkal. Tény, hogy a Föld mágneses pajzsa jelenleg nagyon gyenge. Amikor erősebb, sokkal jobban védve vagyunk a Földre irányuló rengeteg energiától, mert az elektromágneses pajzs visszaveri ezeket. Hogy vajon erősebb lesz-e a mágneses mező, amikor ez ténylegesen bekövetkezik? És mivelhogy manipulálni lehet, a kérdés az, hogy ki fogja manipulálni és, hogy az időbeli vonatkozását tekintve, mikor fogják ezt megtenni.

Wilcock: Milyen érzés számodra, egyetemi professzorként ilyesmikről tudni? Vannak olyan időszakok, amikor szeretnél beszélni a tanulóidnak ilyen dolgokról? Mi történne, ha megtennéd ezt?

Heather: Előfordult, hogy megosztottam a véleményemet olyasmikről, amiket a televízióban láttak, mondjuk különböző földönkívüli csoportokról. Vannak fejezetek a tankönyveinkben, amikben az univerzumban található életről és annak lehetőségéről beszélnek. Ezeket a felfedezéseket valójában a Kepler űrtávcsőnek, a Spitzer űrtávcsőnek és a Hubble űrteleszkópnak tulajdonítjuk. Olyan sok bolygót fedeztünk fel, amiken ugyanazok az összetevők találhatók meg, mint a mi bolygónkon, hogy szinte nem is írhatnád be a tankönyvekbe, hogy az élet nem lehetséges másol. De köszönhetjük ezt pl a Drake-egyenletnek is, ami 1969-ből származik.

Wilcock: Igen, és ami mára tökéletesen meg lett cáfolva, mert 40 milliárd földszerű vízbolygó található csak a Tejút-galaxisban, és ez most már a NASA által felállított adat. Csak úgy mondom.

Heather: Pontosan.

Wilcock: Kamerán kívül elmondtad nekünk azt is, hogy kapcsolatba kerültél olyan NASA űrhajósokkal, akik megosztottak veled néhány olyan dolgot, amikről minden bizonnyal nem fognak a nyilvánosság előtt beszélni. Tudnál nekünk mondani erről néhány szót?

Heather: Igen, de csak nagyon keveset. Nem fogom felfedni, hogy kikkel beszéltem, de űrhajósok számos ufo-t láttak, amikor űrsiklókkal alacsony Föld körüli pályán mozogtak. Néhányan együttműködnek másokkal a hadseregben, néhányan katonai háttérrel rendelkeztek, még mielőtt a NASA-hoz kerültek volna, ahol aztán lényegében földönkívüliekkel és földönkívüli űrhajókkal találkoztak. Mindezt szigorúan titokban tartják, de ugyanakkor a barátaiknak fel szokták fedni... Néhányuk előáll ezzel a televízióban. Semmi kétség efelől. Említettél is egyet.

Wilcock: Buzz Aldrin, Gordon Cooper...


Heather: Igen, és találkoznak földönkívüli űrhajókkal. Tudnak erről.

Wilcock: Néhány űrhajósunk közvetlen kapcsolatba került földönkívüliekkel?

Heather: Igen, a katonaságnál töltött idejük alatt... Főleg a hadseregnél töltött szolgálatukkor, nem annyira a NASA-nál végzett munkájuk során.

Wilcock: Ezzel a mai epizód végére értünk. Heather, búcsúzásképpen van-e még bármilyen gondolatod, amit szeretnél megosztani a közönségünkkel, mindazzal kapcsolatban, amiről itt beszéltünk?

Heather: Igen, azt hiszem, minél nagyobb tudatosságot tudunk létrehozni, együttes erőfeszítésünk eredményeképpen minél több ember hoz nyilvánosságra dolgokat, annál jobb dolgok sülhetnek ki belőle és fejlődhetnek ki általa.

Wilcock: Nos, Heather, ez bámulatos volt. Nagyon szépen köszönöm, hogy eljöttél. Nagyon sok mindent elmondtál, és csodálatos volt.

Heather: Örülök, hogy itt lehettem.



9 megjegyzés:

  1. Köszönöm a fordítást.
    Újabb megerősítés arra vonatkozóan, hogy a lebutított technológiájukkal tatanak minket tudatlanságban. Teljesen félreterelték a tecnológia haladási irányát és folyamatosan fejlesztetik velünk a semmit...a valós tecnológia töredékéről olvashatunk, és ennek a töredéknek a töredékéhez férHETNÉNK hozzá, HA...lenne elgendő pénzünk rá...és persze a pénz az egyik alappillére ennek a nagy átverésnek...és mi nem tudunk elvonatkoztatni ettől...még Elon Musc-ék és Cobra sem...ez is szomorú...

    VálaszTörlés
  2. Azért ez nem teljesen igaz.Persze vannak jobb technológiák.Egy 500.000 éves civilizáció nyílván fejletebb de ez időigényes.A mostani technológia is tökéletes ahhoz képest hogy 100 éve indult be a nagy ugrás.Lesz majd jobb is ha kifejlesztjük de ez idő.

    VálaszTörlés
  3. ha a hadiipar rég ki nem fejlesztette volna és nem használná évtizedek óta.
    itt viszont a bolygó és az ittlakók leigázása és pusztítása is az egyik cél...
    ha csak a legegyszerűbbet vesszük, a bolygó képes az összes ittlakó élelemmel és gyógyító szerekkel ellátni...(a túlnépesedés azt jelenti, hogy nem 3, hanem 3,5 balatonnyi területen férnén el összezyúfolva.) tehát, azok, akik jópénzért (a népességtől elszivattyúzott pénzen) hűtik a levet a "segély és humanitárius és karitatív és filantróp társaságoknál...simán átszervezhetnék, átcsoportosíthatnák a lakosságot az élhető, művelhető tereületekre...DE...csak...éppen...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Előbb utóbb mi is ki fogjuk fejleszteni majd.Az egyetemek mind kutatásokat végeznek,sokszor feltalálnak valamit.A hadiipar 50 évvel van előttünk.Tehát 50 év múlva mindenképp fejletebb világban élsz mert nem lehet megállítani a fejlődést.

      Törlés
  4. Hát annyi biztos, hogy most nagyon le vagyunk árnyékolva...páldául Toth, Jézus és még többen is említik, hogy kérjünk és megadatik...ez valóban így megy, de nagyon sokára...valószínű, le is vannak lassítva a dolgok...említik, hogy a fejlettebb lények csak kérnek meleget a mátrixtól, és kapnak is...ez itt most nem akar működni...ez valami nagyon bonyolult és összetett játék...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez nem az a világ :D Itt szart se kapsz.

      Törlés
  5. de az lehet, csak be vagyunk dobozolva valami mesterséges erőtér által...

    VálaszTörlés
  6. Üdv. Próbáltam az adott link alapján megtalálni a könyvet, de sajnos nem található ott. Van esetleg másik olyan link, ahol megtalálható ez a könyv?
    http://www.hotdog.hu/annoucements/foldonkivuli/lawrence-r-spencer-alien-interview

    VálaszTörlés
  7. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés