2017. január 1., vasárnap

Kozmikus Közzététel – VII/32.

A NAGY KÍSÉRLETA hetedik évad utolsó adásában végre részletesebb vizsgálat alá vesszük, hogy mit is jelent valójában ez a Föld bolygón zajló kísérlet, milyen összetevői vannak az élet fejlődésének a bolygón és milyen szerep jut ebben annak a 22 különböző programnak, amelyet földönkívüli fajok honosítottak meg a Naprendszer ezen szegletében.


Wilcock: Ez itt újra a Kozmikus Közzététel. David Wilcock vagyok, itt van velem Corey Goode és a mai epizódban a Nagy Kísérletről fogunk beszélgetni. E téma iránt különösen érdekelődöm és biztos vagyok benne, hogy a műsor nézői közül is sokan így vannak vele, mert ez a kísérlet hatással van azokra, akik ugyan emberek, de nem illenek ide és lehet, hogy valójában földönkívüli lélekkel rendelkeznek. Beszélgettünk korábban arról, hogy itt a Naprendszerünkben volt egy Szuperföld, amely 500 000 évvel ezelőtt felrobbant és ez az esemény deaktivált valamiféle védőrácsot a saját Naprendszerünk és más szomszédos rendszerek körül. Elmondtad, hogy nem sokkal ezt követően egy rakás földönkívüli csoport jött be ide. Tudnál erről beszélni egy kicsit, csak hogy összefoglaljuk? Kik ők és mit akarnak itt?

Corey: Igen, „genetikai gazdálkodó” fajokként emlegetik őket és valamiféle felhatalmazással rendelkeztek, hogy galaxisszerte terjesszék a fejlett életet, megfigyeljék és segítsék az élet fejlődését, illetve ennek az életnek a spirituális fejlődését.

Wilcock: El tudnád mondani, hogy mit értesz "fejlett élet" alatt?
 
Corey: Fejlett élet lehet, mondjuk egy emberi lény.

Wilcock: Mikor szereztél tudomást ennek a kísérletnek a létezéséről?

Corey: Először 13 éves korom körül szereztem tudomást erről, amikor az ún. MILAB programokban vettem részt. Amikor megkaptam a teljes dózist abból a szérumból, amit intuitív empataként adtak be nekem, már a kiképzésem vége felé jártam és ki akartak küldeni terepre. Szóval 13 éves koromban kivittek erre a Jupiter körül található Szuperföderációs bázisra. Korábban már beszéltem arról, hogy amikor berepültünk ebbe az időanomáliába, végső soron olyan volt, mintha berepültél volna egy űrben lévő buborékba, amelyből nem látszódtak a csillagok. Belülről csak koromfeketeséget láttál. Az űrállomás ennek a buboréknak a közepén volt és láthattad, amint különböző fajok űrhajói repülnek ki és be. Egy találkozóra voltak hivatalosak.

Wilcock: Miért érdekli a földönkívülieket egy 13 éves kölyök?

Corey: Egyáltalán nem érdekeltem őket. A három intuitív empata támogató egyikeként voltam jelen. A küldöttségünk általában három intuitív empatát vitt magával, hogy hárman kiszúrjunk bármilyen típusú megtévesztést, veszélyt vagy bármi ilyesmit. És ahogy korábban is mondtam, bevittek minket a fő találkozóterembe és mi is ott ültünk a delegáltaknak fenntartott, patkóalakban elhelyezett üléseken. És ekkor odaadták nekünk ezeket az okostömböket, hogy lefoglaljuk magunkat. Akkor kezdtem el olvasgatni az információkat arról a csoportról, amelynek a támogatása végett voltam jelen és a különböző genetikai programokról, amelyekben érintettek vagyunk. Ekkor jöttem rá arra, hogy 22 különböző program létezik.

Wilcock: Egy földönkívüli csoport támogatása végett voltál ott?

Corey: Nem. Azért voltam ott, hogy a földi delegációt támogassam, de ugyanakkor azért is, hogy a földi delegáción kívül megfigyeljek mindenki mást is.

Wilcock: Tehát még ez a földi delegáció sem lett megválasztva – legalábbis egy bizonyos szinten - hogy képviseljen bennünket ebben a tanácsban?

Corey: Így van. A delegáció tagsága cserélődött különböző földi emberek között.

Wilcock: És mi volt a mi szerepünk ezeken a megbeszéléseken? Miért küzdöttünk? Mit akartunk? Miért vagyunk ott?

Corey: Nincs szerepünk, csak a megfigyelés. Azért vagyunk ott, hogy megfigyeljünk. És ezt is csak nemrégiben engedték meg nekünk, legalábbis az alapján, amit nekem elmondtak erről.

Wilcock: Szándékukban állt ezt az információt ismertté tenni a közvélemény előtt, vagy azt akarják, hogy mindez szigorúan titkosítva legyen?

Corey: Azt akarják, hogy titokban maradjon.

Wilcock: A lények, akiket ebben a Szuperföderációban láttál, mennyire néznek ki földönkívülinek hozzánk képest?

Corey: Hát, több mint 60 különböző csoport volt ott. Néhányuk méretüket tekintve hasonló volt hozzánk... nem a méretüket tekintve, hanem a konfigurációt tekintve - ők humanoidok. De sokuk nagyon-nagyon emberszerű. Apró eltérések mutatkoznak a bőrük színét illetően. Úgy értem, eltérően néztek ki, de eléggé emberiek voltak. Volt közöttük néhány - az öregebb csoportokból - akik nyilvánvalóan a pre-adamita csoporthoz tartoztak. Magasabbak voltak és hosszított koponyájuk volt. Továbbá voltak olyanok is, akikről korábbi epizódokban beszéltünk - zöld színű bőrük és fekete hajuk volt.

Wilcock: Tudjuk róluk, hogy pozíciójukat tekintve hol helyezkednek el ők a galaxisunkban? Mindenhonnan jönnek a galaxisból, vagy sokkal inkább csak egy bizonyos körzetből?

Corey: Nem, a galaxis minden részéről jönnek. A helyi csillagklaszterünket valaha az ősi építő faj részéről egy védőkorlát védte – ahogy arról beszéltünk is korábban. És amikor ez néhány bentlakó miatt belülről leomlott, ezek a csoportok végre hozzáférhettek ehhez az új, genetikailag gazdag állományhoz. Ez nagyon izgalmas időszak volt számukra. Korábban nem rendelkeztek hozzáféréssel. Az egyetlen genetikai program, ami e buborékon belül zajlott, azon csoportok részéről folyt, akik genetikailag eléggé fejlettekké váltak és a helyi csillagklaszteren belül utazgattak és genetikai kísérleteket végeztek. És ez akkor már több milliárd éve zajlott.

Wilcock: Azt hiszem említetted már korábban, hogy a helyi csillagklaszterünkben kifejlődött emberek általánosságban véve nagyon hasonlóan néznek ki, nagyon hasonlítanak ránk.

Corey: Többnyire nagyon hasonlítanak ránk, igen. Vannak különböző típusok, akik viszont nem annyira emlősnek néznek ki.

Wilcock: Számomra úgy tűnik, hogy a nézők számára mostanra elég világossá vált, hogy a titkos űrprogram a Cabal irányítása alatt állt és hogy volt néhány nagyon negatív aspektusa is. A "genetikai gazdálkodás" kifejezés számomra eléggé lekicsinylően hangzik. Amit ezek a földönkívüliek tesznek, az lehetséges, hogy végső soron sokkal jótékonyabb az emberi élet számára a Földön, mint ahogy a Cabal irányította titkos űrprogram tekintett erre az egész kísérletre akkoriban?

Corey: Amikor te vagy a petri csészében, vagy te vagy a kísérleti patkány a ketrecben, akkor a te nézőpontod kicsit különbözni fog attól, mintha te viselnéd a fehér köpenyt.

Wilcock: De amikor az emberek a "genetikai gazdálkodás" kifejezést hallják, azt gondolhatják, hogy ez valamiféle rabszolgagyár, amiben az emberi genetikát élelemként vagy valami ilyesmiként hasznosítják. Miközben amit te elmondtál erről korábban, az sokkal inkább úgy hangzott, mintha egy felemelkedési terv lenne, aminek során a földönkívüliek megpróbálnak segíteni nekünk.

Corey: Így van. Ez egy spirituális és genetikai terv vagy program az evolúció számára, amely összhangban működik a különböző régiókban bekövetkező kozmikus változásokkal. Ezek az energetikai beáramlások a galaxis különböző részein különböző időben és kissé eltérő módon következtek be. És a kozmikus változások összhangban működnek a helyi populációval, hogy emeljék/erősítsék a DNS-üket és hogy emeljék a tudatosságukat.

Wilcock: Nemrégiben egy keresőmotor segítségével átfésültem az ősi hindu szövegeket és bár nem teljesen tiszta, hogy mindegyik individuális-e vagy sem, de kb 188 hivatkozást találtam bennük a napvillanásra vonatkozóan. Mindenki erről a napvillanásról beszél. Vannak csoportok, akik reptiliánok és őket Rakshasa-áknak nevezik ezekben a szövegekben. Aztán nyilvánvalóan vannak olyan csoportok is, mint amilyen Krishna - kék bőrszínük van, de emberszerűek. Abban az időben számos különböző csoport volt itt a Földön és ezekben a könyvekben, a Védákban, úgy beszélnek a napvillanásról, mintha mindenki tudná, hogy mi fog történni. A Nap a korszakok végén kibocsát magából egy nagy villanást és ekkor az élet itt a Földön valamiféle átalakuláson megy keresztül. Gondolod, hogy lehet valamilyen kapcsolat a genetikai gazdálkodást végzők és a hindu szövegekben található állítások között?

Corey: Igen, mert ez a villanás, amiről beszélnek a szövegekben, csak egy mellékterméke a bekövetkező kozmikus változásoknak, energetikai változásoknak. Úgyhogy igen, közvetlen kapcsolat van közöttük.

Wilcock: Ez érdekes, mert olyan, mintha másvalaki e-mail-jeit olvasnád. Mindenki biztosra veszi és mindannyian tudják, hogy meg fog történni. Nem is kérdéses, hogy be fog következni.

Corey: Megtörtént már korábban is.

Wilcock: Igen, szóval erre valamiféle alaptényként tekintenek, mint amikor mi azt mondjuk, hogy a stoptábla piros. Mondjuk azt, hogy ezek a földönkívüliek megpróbálják elősegíteni a Felemelkedésünket. A napvillanás bekövetkezésekor számunkra milyen különbség mutatkozna ahhoz képest, mintha csak egyszerűen kint lennénk valahol a dzsungelben és soha senki sem végezte volna el ezeket a kísérleteket rajtunk? Milyen különbség mutatkozna?

Corey: Nos, szeretném azt gondolni, hogy a kozmosznak van valamiféle struktúrája. Azt hiszem a legvalószínűbb az, hogy ettől függetlenül fejlődnél azért, de sokkal-sokkal lassabb ütemben. Ez az egész olyan, mintha a felemelkedési folyamaton megnyomnának egy turbógombot.

Wilcock: Majdhogynem olyan, mint a dobozból előugró bohóc. Lenyomod a doboz tetejét, a rugó megfeszül és puff! Kilövi a bohócot a dobozból. Vagyis valami történni fog a napvillanás bekövetkezésekor.

Corey: Így van.

Wilcock: Milyen volt az intelligens élet történelme a Földön – ha volt egyáltalán – mielőtt fél millió évvel ezelőtt megtörtént a nagy katasztófa a Szuperföld felrobbanásakor? Ezt megelőzően volt-e valamilyen emberi vagy intelligens életforma itt a Földön?

Corey: Nos, érdekes módon ez a reptilián vagy szaurián csoport, amely jó rég óta konfliktusban áll az emberiséggel, azt állítja, hogy eredetileg ők voltak a Föld intézői és a saját kísérletüket végezték itt, és néhány más faj, amely most ezt az emlős kísérletet végzi, sterilizálta az ő kísérletüket és ennek következtében a reptiliánok három fajt elveszítettek.

Wilcock: Három különböző intelligens fajt?

Corey: Azt mondták, hogy e tisztogatás következtében elvesztettek három fajt. Szóval ez az egyik olyan állítás, amely a reptiliánoktól származik, de erről nem kaptam további megerősítést.

Wilcock: Bennfentesem, Bruce, aki nagyon sok információval látott el "A Felemelkedés rejtélyei" című könyvemhez, azt mondta, hogy bennfentes ismerősei között az az uralkodó nézet, hogy azt az aszteroidát - vagy bármi is volt az - amely elpusztította a dinoszauruszokat, szándékosan kormányozták ide, és hogy abban az időben állították jelenlegi pályájára a Holdat, hogy ezzel a Földön egy sokkal inkább emlősöknek kedvező ciklust indítsanak be. Évszakok jelentek meg itt, amelyek e nélkül nem jöttek volna létre.

Corey: Igen, érdekes módon a Sigmund-ot kísérő pilótákkal nemrégiben lezajlott találkozóim során elmondták nekem, hogy én rossz dátumokat kaptam. Azt mondták, hogy az ő információjuk szerint ez a Szuperföld 500 millió évvel ezelőtt robbant fel, a Hold pedig kb 60 millió évvel ezelőtt állt a pályájára... és ez nagyon furcsa volt, de megpróbálták messze-messze kitolni az időintervallumokat.

Wilcock: Hát, a saját kutatásaim alapján én azt mondanám, hogy valamilyen okból kifolyólag megpróbáltak dezinformációkat átadni neked... merthogy több emberrel is kapcsolatban állok, akik ugyanezeket a dátumokat mondják. Továbbá Az Egység Törvénye könyvekben is 500 000 évről beszélnek.

Corey: Igen, igen. Ez azután történt, miután Sigmund eltűnt és a pilóták a holléte felől érdeklődtek nálam. És igen, azóta nagyon sok minden elég fura.

Wilcock: Tudunk valamit arról, hogy ez a három reptilián faj hogyan nézett ki, vagy hogy hová lettek?

Corey: Semmit. Lehetséges, hogy azért, mert a raptor csoportról azt feltételezik, hogy egy olyan dinoszaurusz fajnak a maradványa, amely megmenekült és a föld alá költözött, ahol túlélte a kataklizmát. Nem tudom, hogy ők vajon az egyike ezen három fajnak, vagy van még három másik hiányzó faj, de érdekes lehet ebbe belegondolni.

Wilcock: Beszéltünk már korábban a raptorokról, de nem mindenki látta az összes epizódot. Beszélnél egy kicsit róluk? Merthogy nyilvánvaló, hogy ez egy nagyon furcsa dolog.


Corey: Azóta rájöttem, hogy belőlük is különböző méretűek és típusúak léteznek. Azoknak, akiket a leggyakrabban látunk, a nyakuk hátsó részén tollak vannak, mint a madaraknak. Úgy néznek ki, mintha egy dinoszaurusz és egy madár keveréke lennének. Egyenetlen járásuk van, mint a madaraknak. Valahol a dél-amerikai dzsungelben vannak azok a nyílások, amiken keresztül feljönnek a föld alól. Feljönnek éjszaka és vadásznak. Ezt a másodkézből származó információt nemrégiben kaptam róluk. Nem az okostömbökön olvastam.

Wilcock: Tudnak beszélni? Beszéd közben hangot adnak ki magukból, vagy hogyan kommunikálnak?

Corey: Telepatikusan kommunikálnak egymással.

Wilcock: Oh, tehát tulajdonképpen nem beszélnek.

Corey: Hát, hangokat adnak ki magukból. Különböző típusúak vannak belőlük... mint a madaraknál. Különböző típusú non-verbális kommunikációt folytatnak. De igen, nincs gégéjük. Nincsenek ajkaik, vagy nyelvük, illetve olyan génjeik, amilyenekkel minden beszélő lény rendelkezik a Földön – de ebben nem vagyok biztos. Viszont nagyon intelligensek és eléggé vadak.

Wilcock: Van technológiájuk, vagy egyszerűen csak egy primitív faj?

Corey: Technológiailag eléggé primitívek.

Wilcock: Van tudomásod bármilyen általuk használt technológiáról?

Corey: Nincsenek fejlett technológiáik. Csak alaptechnológiák.

Wilcock: Mi számít alaptechnológiának?

Corey: Hát, botok és kövek, amiből összeraknak különböző dolgokat. Nem szuperfejlettek.

(Szerk. - A raptorokkal kapcsolatban rendkívül megdöbbentő és bizarr beszámolók érkeztek egy másik, ugyancsak a titkos űrprogramban szolgált egykori magas rangú katonától, Mark Richards-tól. Richards a Project Camelot öt részes interjúsorozatában részletesebben is beszélt ennek a fajnak a jellemzőiről, és ezek a jellemzők kicsit eltérnek azoktól az adatoktól, amiket Corey beszámolójában hallhattunk. Édesapjához hasonlóan Richards is magas pozícióba jutott a titkos űrprogram projektjeiben és - többek közt az űrflotta kapitányaként - különböző katonai műveletekben vett részt. Állítása szerint családja régóta kapcsolatban áll a raptor fajjal, míg ő maga vértestvéri viszonyt is ápol néhány raptor egyeddel és ezt a kapcsolatot egy sebhely is őrzi az arcán, amit még babakorában, közvetlenül a születése után szerzett. Elmondása szerint kapcsolatuk onnan ered, hogy akkoriban találtak rá egy lezuhant raptor űrhajóra és ekkor közelebbi kapcsolatot alakítottak ki ezekkel a lényekkel.

Richards elmondta, hogy a Föld a raptorok otthona, őshonos fajnak számítanak. Egy bizonyos fokig hasonlítanak a Velociraptorokra, sőt az is lehet, hogy belőlük fejlődtek ki. Kb 120 cm magasak, nagyon nagy lábuk és erős combjuk van, és ha felegyenesednek, akár a 2,5 méteres magasságot is elérhetik. Nagyon is ebben a dimenzióban működnek, nem különösebben szeretnek ugrálni a denzitások között.

65 millió évvel ezelőtt egy kataklizma idején elhagyták a Földet és kolonizálták az űrt. Az utazáshoz olyan technológiát használtak, amit más földönkívüli fajoktól loptak el. A Corey által elmondottakkal ellentétben tehát a raptorok igenis használnak fejlettebb technológiát, de való igaz, hogy nem teljesen értik e technológia működését. Miután elhagyták a Földet, hosszú időt töltöttek a galaktikus központ belső gyűrűjében (Sagittarius A) és több ezer éven keresztül ott lebegtek a hajóikkal. Végül rájöttek, hogy onnan tovább kell menniük, így kiválasztottak egy helyet a Sárkány (Draco) csillagképben. Ezt a területet nem véletlenül nevezik „Sárkányvilágnak”. Később aztán visszatértek a Földre.

Más kutatók is említést tettek arról, hogy a raptorok nem alkotnak egységes fajt. Éppen az űrutazás következtében a fajuk fragmentálódott. Kolóniákat állítottak fel és különböző csoportjaik élnek más bolygókon, akik teljesen különállóak és minden csoport saját önálló vezetéssel rendelkezik. Nem különösen érdeklik őket más fajok, nagyon önközpontúak, abban az értelemben, hogy jól megvannak magukban, nem törekednek világuralomra, nincs bennük szándék a dominanciára. A harcos klánjuk nagyon erős maszkulin energiával rendelkezik, az uralkodó rétegük viszont feminin. Ez az utóbbi vonal idővel meggyengült és így mára a raptor fajnál nagyjából egyensúlyba került a férfi-női energia.

Richards szerint a raptorok képesek angolul, vagy bármilyen más nyelven beszélni, de ehhez a hangszálaikat kissé meg kellett változtatniuk, hogy hozzánk hasonlóan tudjanak hangot kibocsátani és így képesek lettek a mi nyelvünkön is kommunikálni. Erre viszont csak a társadalmi hierarchiájuk magasabb szintjein lévő egyedek képesek, a többségük kézjelek segítségével képes csak kommunikálni. Vannak köztük néhányan, akik enyhén telepatikusak, de nem mindegyikük. Nagyon éles fogaik vannak, a velük szembenállókat igyekeznek szétmarcangolni, a harcosaik pedig hajlított kardokat is használnak.

Az élelmüket szeretik levadászni, szeretik például a szarvasokat. Dinoszaurusz csordákat tartanak más bolygókon – hasonlóan ahhoz, ahogy mi itt a szarvasmarhákkal tesszük – és ez számít a fő élelemforrásuknak. Embert is ettek, ebből a szempontból számukra olyanok vagyunk, mint a kaviár...

Idővel tehát visszatértek a Földre és jó darabig negatív szándékú interakciót folytattak az emberiséggel. Ugyanakkor nyomokat hagytak a felszíni civilizáción is, hiszen Richards elmondása szerint Mnajdra-t és más templomokat is a raptorok építették, amire bizonyíték pl az épületeken látható ajtók mérete és kialakítása – nem emberi méretekre készültek. Az 1950-es években azonban gyökeres fordulat következett be – kollégáinkká és szövetségeseinké váltak és a velük folytatott kapcsolatunk az elmúlt 40-50 év során nagy változáson ment keresztül. Mark Richards elmondása szerint ennek az az oka, hogy a II. világháború után a raptorok – akik egykor ellenségeink voltak – látták, hogy a földi emberiség között jó harcosok vannak és ez tiszteletet ébresztett bennük. A raptorok uralkodónője képes volt beletekinteni a lehetséges jövőváltozatokba és úgy találta, hogy saját fajuk további fejlődése és túlélése érdekében számukra a legpozitívabb ösvény az, ha együttműködésre lépnek a földi emberiséggel. Ezért elkötelezték magukat az emberi faj mellett, 1954-ben megállapodást kötöttek, és ennek értelmében felhagytak az emberevéssel. Az 1950-es évek óta közvetlen kapcsolatban állnak a katonaságunkkal (leginkább az USA haditengerészetével) és ennek keretében közös bázisaink vannak például a Falkland-szigeteken. A Shasta-hegyben 15-16 00 éve lemúriai bázisok vannak, amelyek az idők során számos változáson és kihíváson mentek keresztül. A raptorok is ott voltak egészen 1981-82-ig, de a falklandi háború után kivonultak onnan, mert más fajok nem bíztak már meg bennük a raptorok bizonyos emberi csoportokkal ápolt, túlságosan szorosra fűzött kapcsolata miatt. A Közel-Keleten zajló háború során a raptorok segítenek néhány csillagkapu védelmében. Képesek voltak mesterséges intelligencia kifejlesztésére is és ezt arra használják, hogy védjenek bennünket más földönkívüli fajok mesterséges intelligenciáitól. Technológiájuk tehát képes védelmezni a bolygót. A titkos űrprogramok keretében a földi emberiség terraformált néhány holdat és ezeken a holdakon több százezer olyan ember él, akiket a raptorok mentettek ki rabló szándékú földönkívüli csoportok karmaiból. Ezeket az embereket Richards elmondása szerint nem hozhatják vissza a Földre, mert félnek attól, hogy esetleg eljár a szájuk és így a titok lelepleződne.

A raptorok egyik csoportja azonban nem értett egyet az uralkodónőjükkel és ezért ők a nácikkal és a reptoidokkal léptek együttműködésre az emberiség ellen. A nácik által felépített Új-Berlinben emberek mellett raptorok is megtalálhatók.

A reptiliánok magukénak tartják a Földet és háborúban állnak a raptorokkal a Föld tulajdonlása végett. Az emberek segítenek a raptoroknak, míg a raptorok segítenek az embereknek a reptiliánokkal folytatott küzdelem során.

Richards és más kiszivárogtatók is beszéltek már arról, hogy a földi nők nagyon kívánatosak különböző földönkívüli fajok számára. A reptiliánok és a raptorok is képesek párosodni földi nőkkel és az így születő utódok hibridek lesznek.

A raptorok bármit megtesznek, hogy segítsenek az embereknek a reptoidok elleni küzdelemben. A reptoidok tulajdonképpen a raptorok leszármazottai – egyfajta ember/raptor hibridek. A reptilián izomkolosszusokkal ellentétben a reptoidok magas, vékony, nyúlánk lények. Nagyon aljasak és együttműködnek a drákonidákkal. Saját bázisokkal rendelkeznek a Marson és a Holdon, de ezeken túl is terjeszkedtek az űrben. Valamiféle királyi vérvonalból származnak és Richards elmondása szerint pl a japán uralkodó család azt tartja magáról, hogy elődei a csillagokból érkeztek és szerinte ezzel egyértelműen a reptoidokra akarnak utalni. A raptorok tehát háborúban állnak a reptoidokkal is. Richards szerint az ebola vírus kifejlesztése eredetileg a reptoid faj ellen irányult, mivel ők hozzánk képest sokkal érzékenyebbek a kórokozókra. Reptoid bázisok találhatók Nyugat-Afrikában, Maliban. Állítása szerint a reptoidok segítették Hitlert, segítették a japánokat és most a Daesh-t, vagyis az Iszlám Államot is segítik. Van egy bázisuk Iránban és három bázisuk Afrikában. Találkozókat tartanak a Vatikán alatti barlangokban is, ami tulajdonképpen egy földönkívüli nagyköveti kolónia, amit a Vatikán és a svájci gárda védelmez és senki sem léphet be oda fegyveresen. Richards szerint a reptoidok valószínűsíthetően beszivárogtak az USA hadseregébe is.

A raptorok kastélyokat bérelnek Angliában, ahol az angol kormányzat küldötteivel találkoznak. Ezeket a kastélyokat emberek őrzik, de sok esetben az őrök maguk sem tudják, hogy kiket őriznek pontosan, mert a raptorok képesek egyfajta „varázslatra”. El tudják homályosítani az emberi elmét és ennek következtében a szemtanúk elfelejtik, amit láttak. Többek közt ezért is nincs túl sok beszámoló raptor-észlelésekről.)

Wilcock: Oké. Tehát úgy tűnik, hogy van egy ördögi reptilián-típusú faj, amely a dinoszauruszokból fejlődött ki itt a Földön. Valaki bejött és úgy döntött, hogy ezt sterilizálni kell és ki kell takarítani az egészet. A reptiliánok még mindig hisznek abban, hogy az irányítás és a terület az övék és megvan a jogcímük erre a bolygóra amiatt, hogy azt gondolják, ők voltak itt először?

Corey: Igen, ez az egyik követelésük.

Wilcock: Szóval azt látjuk – legalábbis hogyha tényleg ez történt – hogy ezek a genetikai gazdálkodó fajok tulajdonképpen terraformálják a bolygót, és képesek egy egész bolygót átalakítani, hogy az alkalmas legyen egy bizonyos vágyott végkifejlet elérésére. Szerinted ez igaz lehet?

Corey: Igen, ez részét képezi a Nagy Kísérletnek.

Wilcock: William Tompkins-hoz hasonlóan mi is beszéltünk a Holdról és arról, hogy hatalmas méretű belső struktúrája van. Lehetséges, hogy e terraformálás részeként a Hold belsejében elszállítható – szó szerint – egy egész bolygó bioszférája?

Corey: Nos, ez az egyik elmélet arra vonatkozóan, hogy a Hold valóban ilyen öreg.

Wilcock: Ha a genetikai gazdálkodók aktívan alkalmazzák ezt a fajta stratégiát, úgy tűnik, hogy ez nem csak arról szól, hogy életet hozzanak létre, olyan formában, ahogyan azt ma látjuk. Hanem hogy valaminek a kellős közepén vagyunk. Nem valaminek a végén. Mit gondolsz erről?

Corey: Igen. Én úgy mondanám, hogy eléggé messzire jutottunk már ebben a Kísérletben. Nyilvánvalóan most valamiféle crescendo-hoz érkezünk, úgyhogy elég jó úton haladunk ebben a Kísérletben.

Wilcock: Szerinted a Kísérlet a napvillanást követően hamarosan véget ér, és akármit is kapjanak ennek eredményeként, az lesz a Kísérlet végeredménye?

Corey: Nem fog véget érni. Csak meg fog változni – egy új szakaszba fog lépni.

Wilcock: Oké. Szóval tulajdonképpen – a mi szempontunkból nézve – még jó ideig tovább folytatódhat.

Corey: Addig fog menni, amíg minden vissza nem tér a Forráshoz, vagy amíg történik valami az idő végén.

Wilcock: Ezek a genetikai gazdálkodást folytató csoportok az idő egy pontján el fogják majd ismerni, hogy eléggé fejletté váltunk ahhoz, hogy találkozzunk velük és tudatába kerüljünk annak, ami történt?

Corey: Minden bizonnyal. Ezeknek a programoknak az a célja, hogy minden egyes planetáris gömböt és a rajta élő fejlett lényeket eljuttassák arra a pontra, ahol képesek gondoskodni önmagukról. Egy bizonyos ponton technológiailag és spirituálisan elég fejlettek leszünk ahhoz, hogy elkezdjünk saját magunk gondoskodni a saját genetikánkról és a fejlődésünk üteméről. Ez a cél. Mindenkit el akarnak juttatni erre a pontra. És azon a ponton részévé fogsz válni ennek a Nagy Konföderációnak.

Wilcock: Korábban beszéltél a galaktikus rabszolgakereskedelemről és arról az elgondolásról, hogy bármit is tettek itt, az sok más helyhez képest sokkal értékesebbnek számít és hogy mi nagyon vágyott árucikkek vagyunk az elrablásokhoz, akár rabszolgaként, akár genetikai alapanyagként. Mit gondolsz, miért olyan különleges ez a bolygó abban az értelemben, hogy miket képesek itt véghezvinni ezekkel a programokkal?

Corey: Nagy valószínűséggel a helyi csillagklaszterben elfoglalt helyzetünk miatt. Pontosan a közepén vagyunk, pont egy szuperkapunál, így a különböző lények nagyon könnyen be tudnak jönni a galaxisunk bármely pontjáról, vagy más galaxisokból.

Wilcock: Van bármilyen specifikus információd a földönkívüli lények által végzett genetikai programok tényleges összetevőiről?

Corey: Van egy genetikai összetevő, van egy spirituális összetevő és egy kapcsolódó összetevő – méghozzá a tudatosság. Továbbá van egy utolsó összetevője is, amiről már beszéltünk korábban – ez pedig a kozmikus összetevő. Ezek aztán mind összhangban működnek a kozmikus összetevőhöz időzítve.

Wilcock: Alapvetően a genetikai és a spirituális összetevőt említetted és beszéltünk erről korábban, hogy egyfajta csúszó skála van e kettő illetve a többi alkotóelem között. Most viszont a genetikai és spirituális összetevő mellett a tudatosságot is megemlítetted. Fel tudnád vázolni, hogy mit takar ez a négy kategória?

Corey: Rendben. Soha nem beszéltünk még erről ilyen mélységben. A genetikai program megléte nyilvánvaló. Összegyűjtik a genetikát más csillagrendszerekből és galaxisokból. Miután eljutnak egy bizonyos pontra - amiről azt gondolják, hogy jó katalizátorként szolgálhat majd más fajok számára - elviszik ezt a genetikát egy planetáris gömbbre és elkezdik genetikailag manipulálni azt a bizonyos fajt. Nagyon szigorúan tartaniuk kell magukat a kozmikus törvényekhez – a szabad akarat törvényéhez. Tehát az egyik legnagyobb összetevője ennek a programnak – és elég hosszú időt vett igénybe, mire rájöttek erre – hogy nagyon sok ember – ha nem a legtöbb – azok közül, akiket elrabolnak és kísérleteznek rajtuk, abból a lélekcsoportból - azt hiszem nevezhetjük így – és azok közül a lények közül inkarnálódott le ide, akik a kísérletet végzik. Tehát vegyük például az Ében-eket. Ők általában nem kísérleteznek túl sokat embereken, de ha le akarnának jönni és etikus módon kísérleteket végezni az embereken, akkor sokan közülük elhagynák a testüket, lejönnének, leinkarnálódnának a Földre és aztán részt vennének a kísérletben és egy előzetes megállapodás keretében megengednék, hogy genetikai kísérleteket végezzenek rajtuk.

Wilcock: Azt mondod, hogy kozmikus törvényi feltételei vannak annak, hogy ezekkel a kísérletekkel játszadozhass?

Corey: Hogy ilyesmit végezhessenek, arra kozmikus törvényi feltételek vonatkoznak a jóindulatú fajok esetében. Nagyon jól megtanulják, hogyan manőverezzenek e kozmikus törvények között anélkül, hogy áthágnák azokat.

Wilcock: Oké. Itt van tehát a genetikai összetevő és utaltál rá, hogy összegyűjtik a genetikát más bolygókról. Mit jelent ez pontosan? Elég ijesztően hangzik.

Corey: Nos, genetikai mintákhoz jutnak olyan lényektől, akiket egy bizonyos időperiódusra fejlesztettek ki. És aztán itt van egy lény, akinek ugyanilyen fejlődésre van szüksége, így aztán adnak neki egy kis lendületet, fogják a géneket és átviszik ehhez a csoporthoz.

Wilcock: Szóval ez nem úgy megy, hogy bedobnak egy lényt a turmixgépbe és aztán kiveszik a biológiai szövetet.

Corey: Nem.

Wilcock: Hanem feltételezem, hogy ez egy nagyon technikai jellegű folyamat.

Corey: Jelenleg is, ha genetikai mintát vesznek, akkor egyszerűen csak bele kell köpnöd egy pohárba, vagy hoznak ehhez egy tampont. Nem kell, hogy "turmixgépbe" tegyenek.

Wilcock: Tehát ezt érted az alatt, hogy „összegyűjtik" a genetikai mintákat.

Corey: Így van.

Wilcock: Oké. Említetted azt is, hogy ehhez egy tudatosságbeli összetevő is társul. El tudnád magyarázni, hogy mi ez a tudatosságbeli összetevő és hogy miben tér el ez a spirituális összetevőtől?

Corey: Igen. A tudatosságbeli összetevő kapcsolódik a spirituális összetevőhöz. A tudatosságbeli összetevő az, hogy van egy célcsoport – aki jelen esetben mi vagyunk - akinek a tudatossága egy bizonyos ütem szerint fejlődik, és ez az ütem passzol a kozmikus menetrendhez. Szóval ezt nagyon óvatosan kezelik. A tudatosság egy bizonyos mértékben fejlődik, amit ők ki tudnak számolni, de meg tudják növelik azzal, hogy bejönnek ide, és átadnak számunkra nem csak vallási, hanem kulturális dolgokat is. Például megtanítják nekünk, hogyan neveljünk állatokat, meg ehhez hasonló civilizációs dolgokat.

Wilcock: Igen, ez érdekes, mert úgy tűnik, hogy ha megnézzük az atlantiszi katasztrófát 12 500 évvel ezelőtt, akkor ennek következtében mindenfelé a Földön független civilizációk jöttek létre, amelyek úgy tűnik, hogy kifejlesztették a gabonaőrlést, a kohászatot, vízvezetékrendszereket, csatornahálózatot, építészeti technológiákat, matematikát, időmérést, törvénykezést. Azt mondod, hogy ezek a genetikai gazdálkodó fajok központilag részt vettek az ilyen típusú dolgokban?

Corey: Igen.

Wilcock: Azért, hogy egy bizonyos idővonalon tartsanak minket?

Corey: Nos, nem feltétlenül az idővonal miatt, hanem hogy a Kozmikus Eseményhez vezető menetrenden tartsanak bennünket. A genetikai és spirituális mérnökség folyamatán keresztül sokkal tovább akarnak fejleszteni bennünket, hogy amikor ez az Esemény, a Kozmikus Esemény bekövetkezik, sokkal nagyobb lendületet kapjunk annál, mintha csak egyszerűen, természetes úton fejlődtünk volna.

Wilcock: Úgy tűnhet, hogy meg van engedve nekik, hogy „istenek" legyenek - ha lehet ezt így mondani - , és hogy személyesen is megjelenjenek a hajóikkal és inkarnálódott formában közöttünk, miközben mi keresztülmegyünk egy ilyen civilizáció újraindításának szakaszain.

Corey: Igen, hogy ha egy újraindítás közepén járnának, de a legnagyobbrészt nem ez a helyzet. A pozitív fajok megpróbálnak nem megjelenni az égbolton vagy az emberi lények közelében, egészen addig, amíg az nem szolgál egyfajta katalizátorként. Ezt a katalizátort pedig arra próbálják felhasználni, hogy megnöveljék a tudatosságunkat.

Wilcock: Szóval ha tanítani akarnak bennünket az alkímiáról, vagy a kohászatról, vagy az asztrológiáról vagy bármi hasonlóról és ehhez nem akarnak megjelenni, akkor hogyan csinálják?

Corey: A vezetőkön keresztül. Telepatikusan kommunikálnak az emberekkel. Ötleteket adnak. Hosszú ideje ezt teszik a tudósainkkal. Ötleteket és információt ültetnek el a tudatalattijukban. A spirituális összetevő nagyon szorosan kapcsolódik a tudatosságbeli összetevőhöz. Ennek úgyszintén a genetikai gazdálkodókhoz van köze. Beinkarnálódnak közénk és részévé válnak ennek a Kísérletnek, de sokan közülük karmikusan is kapcsolódnak. Ugyanis az általuk végzett kísérletek során nem haladhatnak tovább a maguk evolúciós folyamatában, amíg mi velük együtt nem fejlődünk. Szóval sok agendájuk arról szól, hogy fejleszteniük kell bennünket, különben ŐK SEM TUDNAK FEJLŐDNI.

Wilcock: Mindegyiküknek van olyan nyelve, amelyen a saját csoportjuk nevét ki lehet ejteni az általunk használt mássalhangzókat és magánhangzókat használva?

Corey: Néhányuk nevét képesek lennénk kiejteni.

Wilcock: Más csoportok beszédjében pedig előfordulhatnak olyan anomáliák, amelyek miatt a nyelvük nem passzol azzal, ahogyan mi beszélünk?

Corey: Hát, ha elmész mondjuk Szváziföldre, vagy bárhová itt a Földön, a kommunikáció során hallani fogod a különbséget. De igen, számos különböző módon kommunikálnak, különböző típusú nyelvet használnak. De úgy tűnik, hogy van egy standard nyelv, amelyet megosztanak és amit használnak.

Wilcock: A Contact in the Desert rendezvényen leültem ebédelni Graham Hancock-kal és hasonló dolgokról beszélgettünk. Emlékeztetett rá, hogy „Természetfeletti" címmel egy egész könyvet írt erről, és ebben a könyvében azt emlegette, hogy számos bennszülött kultúrában barlangrajzokat készítettek és hogy ezek talán egy sokkal fejlettebb nyelven „íródtak”, egyfajta hieroglifaként, és valamilyen módon kapcsolódtak egy pszichedelikus tudatossághoz és hogy a rajzokon feltüntetett lények tulajdonképpen valahol léteztek.
http://www.ujkorklub.hu/load/ezoterikus_konyvek/konyvek/graham_hancock_termeszetfeletti/1-1-0-6207
Kíváncsi vagyok rá, hogy a genetikai gazdálkodó fajok által használt nyelvekben találhatók-e olyan hieroglifák, amelyek rendelkeznek egy pszichikus tartománnyal is, és ami aktiválódik, ha ránézünk e jelekre?


Corey: Igen. A földönkívüliek nagyon sok piktografikus nyelvet használnak, amelyek képesek kiváltani ilyen típusú válaszreakciókat. Kivált bennünk egy ehhez hasonló válaszreakciót. Attól függ, hogy elég közel vagy-e hozzájuk. Itt nagyon sok változó lehetséges.

Wilcock: Beszéltünk tehát az összes összetevőről és ezek közül a negyedik a kozmikus összetevő. Ez hol lép be a képbe?

Corey: A kozmikus összetevő az, hogy a galaxisunk minden egyes régiójában a galaxis forgása során a csillagrendszerek és csillagklaszterek bekerülnek ezekbe a nagyenergiájú gáznemű körzetekbe, amelyek katalizátorként szolgálnak. Kiszámolják, hogy milyen gyorsan érsz ezekre a területekre. Azt mondják, hogy ezen energiák közül sok már legalább az 1930-as évek óta eltalál bennünket, és ennek a mértéke egyre csak nő és nő. Így aztán a genetikai gazdálkodó fajok azt csinálják, hogy genetikailag embereket "szerkesztenek", emellett a tudatosságunkon és a spiritualitásunkon is dolgoznak egy olyan módon, hogy elérkezünk ezen energiabeáramlások crescendo-jához, amelyek felkészítenek bennünket egy turbóugrásra, amellyel megváltoztatjuk a denzitásunkat és a tudatosságunkat. Míg ha nem avatkoztak volna bele, akkor saját magunknak egy enyhén különböző változataként léteznénk.

Wilcock: A genetikai gazdálkodó fajok témájához számomra nagyon sok érdekes dolog kapcsolódik, mert életemben utoljára egy pénteki napon ittam alkoholt. Az anonim alkoholisták egyik találkozójára mentem, amit egy szombati napon tartottak. Ugyanezen a hétvégén, azt hiszem vasárnap, írtam egy hosszú esszét a Földről. A címe azt volt: "A Föld, mint Kísérlet". És abban leírtam, hogy itt a Földön mindent földönkívüliek állítottak fel egy nagy kísérlet részeként. Szerinted ezek a genetikai gazdálkodó csoportok jelennek meg itt emberként?

Corey: Igen, határozottan. Emberként, emberi lényként inkarnálódnak ide. És aztán életük végén a csoportjuk bejön, megkeresi ezeket a lelkeket és visszahelyezi őket a közösségükbe. Általában van egy tartaléktestük. Kezdetben a titkos űrprogramokban volt némi zavarodottság, mert akkor még nem voltunk ennyire tisztában ezekkel. Ugyanis ezek a lények bejöttek, elraboltak embereket és visszatértek az alapvetően halott testükbe. Végül aztán az történt, hogy amikor elkaptunk közülük néhányat és kikérdeztük őket, rájöttünk, hogy azokat az embereiket szedik össze így, akik több ezer éve űrhajó lezuhanások következtében haltak meg itt. Az embereik a reinkarnációs ciklus csapdájába estek itt a Földön. Úgyhogy azt kellett tenniük, hogy meghatározták ezeknek az embereknek a pozícióját, kivették őket, eltávolították a lelküket és aztán beletették azt egy másik "konténerbe" és visszatértek az eredeti testükbe. Tehát ők ezt egy mentőakciónak fogták fel, a programokban viszont sokan azt gondolták, hogy ennek kapcsán valami sokkal gonoszabb dolog történik.

Wilcock: Igen, ez nem úgy hangzik, mintha egy jószándékú csoport lenne, sokkal valószínűbb, hogy egyszerűen csak belepiszkálgattak a dolgokba, különösebb spirituális fókusz nélkül.

Corey: Így van, de e csoport nézőpontja alapján ez olyan, mint a Star Trek Voyager-ben, amikor bejönnek és megmentik az egyik társukat, aki kb 1000 éve tűnt el. Szóval nekik teljesen más a nézőpontjuk erről.

Wilcock: Mennyi emlékük van Az Egység Törvényében „vándorokként" emlegetett embereknek arról, hogy kik voltak ők valójában, mielőtt emberré lettek volna?

Corey: Amikor idejönnek, általában egy emléktörlésen mennek keresztül azért, hogy megóvják őket attól, hogy megsértsék azokat a törvényeket, amiket megpróbálnak kikerülni az ideinkarnálódásuk révén. Szóval azzal, hogy emlékkitörléssel inkarnálódnak ide, tulajdonképpen megkerülik azokat a törvényeket.

Wilcock: Mi teszi lehetővé ezen emberek számára, hogy kimeneküljenek a reinkarnációs ciklusokból? Azt mondtad, hogy ha egyszer bejöttek ide, akkor inkarnálódniuk kell.

Corey: A reinkarnációs ciklusuk során ők sokkal gyorsabban fejlődnek, hiszen már csinálták ezt korábban, mivelhogy általában hozzánk képest sokkal fejlettebb fajokból érkeztek. De az is megtörténhet itt, hogy kimenekítik őket. Ha nem menekítik ki őket, akkor viszont beragadnak ide arra az időre, amíg teljesítik a ciklust.

Wilcock: Amit elmondtál, abból néhány ember számára ez úgy hangozhat, mintha az idejövetelükkel egy lélekcsapdába kerültek volna.

Corey: Nos, a lelkük VALÓBAN csapdába esik itt, de az történik, hogy minden egyes planetáris gömbnek megvan a saját reinkarnációs ciklusa. És ha abba beleragadnak és nincs senki, akik kimentse őket, akkor ott kell maradniuk egészen addig, amíg a gyors evolúció révén képesek lesznek kijutni onnan.

Wilcock: Az Egység törvényében azt mondják, hogy minden olyan vándor, aki mások irányába tudatosan szeretet nélküli cselekedetbe bocsátkozik, csapdába esik ebben a reinkarnációs ciklusban. Ez le van írva ebben a könyvben. Hallottál-e valaha bármi olyasmit, ami megerősíti ezt az elgondolást?

Corey: Tulajdonképpen ennek megerősítései azok a jelentések, amik arról szólnak, hogy a múltban itt lezuhant űrhajók utasai beleragadtak a mi reinkarnációs ciklusunkba. Szóval ez összhangban áll ezzel.

Wilcock: Hadd kérdezzek valamit. Ezek a különböző földönkívüli csoportok – azt mondtad róluk, hogy 40-60-féle különböző csoport volt a Szuperföderációs találkozókon – ők mind együttműködnek egymással és ugyanazért a célért dolgoznak?

Corey: Ugyanazon végső cél érdekében dolgoznak, és laza együttműködésben állnak egymással és megállapodásaik vannak, de a működésük nincs összhangban egymással. Nagyon sok e programok közül egymással versengő program. Ezért van az, hogy a kísérleteiket elkülönítik egymástól. Belénk neveltek bizonyos vallásos dogokat: „ne keveredj más fajokkal." Nem akarják beszennyezni a kísérletüket egy másik kísérlettel.

Wilcock: Akármilyen okból kifolyólag a saját csoportjukon kívül másokat is el szoktak rabolni?

Corey: Igen. Ezek a csoportok gyakran figyelemmel követik egymás kísérleteit. És gyakorta megpróbálják szabotálni a másik csoport kísérleteit. Bejönnek és elrabolnak egy másik csoport kísérletéhez tartozó embert, hogy általa genetikai információhoz jussanak. Kiértékelik a spirituális és tudatosságbeli szintjét, hogy ily módon figyelemmel kövessék, milyen gyorsan megy végbe egy, az övékkel versenyben álló kísérlet folyamata.

Wilcock: Azt mondod tehát, hogy a vallás az egyik módja annak, ami mentén e csoportok felosztódnak. Tehát alapjában véve azt mondod, hogy az adott földrajzi területen élő fajok és saját különálló nyelvük tulajdonképpen mind különálló programnak számít?

Corey: Nos, igen. Továbbá az a tény, hogy ezek a különböző fajok itt a Földön különböző területeken találhatók - óceánokkal elválasztva egymástól - általában ez is szándékosan történt azért, hogy a ezek a kísérletek nehogy összekeveredjenek és így beszennyezzék egymást. És itt lép be a sok különböző társadalmi programozás, illetve vallási programozás. „Ne házasodj a saját fajtádon kívül mással" – belénk nevelték a rasszizmust és az „ők mi ellenünk"-jellegű mentalitást. Azt akarják, hogy ezen a szinten igazgassuk önmagunkat és ne keveredjünk egymással. Mert az beszennyezné a kísérleteiket.

Wilcock: Mi lehet a célja az ilyesfajta egymással történő versengésnek? Ez az egész a presztízsről szól? Van valamiféle győzelem abban, ha az egyik csoport gyorsabban fejlődik spirituálisan vagy technológiailag?

Corey: Nem hiszem, hogy ez ilyen jellegű versengés lenne. Azt akarják látni, hogy a saját agendájuk teljesül be először. És még mielőtt az összes megállapodást megkötötték, e 22 faj közül sokan harcban álltak egymással. Amikor először jöttek be egy olyan területre, ami nem az egyik genetikai gazdálkodó faj felügyelete alatt állt, egész sor követelést támasztottak és csetepaték alakultak ki e követelések nyomán. Szóval végigmentek ezen az egész folyamaton, ami általában valamiféle megállapodással ért véget, amihez tartják is magukat egészen addig, amíg a kísérlet eléri azt a pontot, ahol a program kozmikus része lép életbe.

Wilcock: Ha azt mondod, hogy 22 különböző csoport van és 60 faj képviselője, akkor...

Corey: 22 különböző program létezik 60 résztvevővel. Van olyan például, hogy öt csoport dolgozik együtt egy genetikai programon. És aztán van olyan is, hogy valaki több programon is dolgozik. Olyan programokon is dolgoznak, amelyek nem versengenek a sajátjukéval.

Wilcock: Szóval mondjuk azt, hogy van egy bizonyos kultúra a Földön egy földrajzilag elkülönült területen, ahol összesen 5 földönkívüli csoport munkálkodik az ott élőkkel, és beinkarnálódnak közéjük. Ilyesmire gondolsz?

Corey: Igen és lehet, hogy néhányuk csak a genetikai összetevőt biztosítja ehhez. Mások megjelenhetnek bizonyos embereknek a bolygó felszínén és vallásos ideológiát adhatnak át nekik. Néhányuk egyszerűen csak megjelenik és egy technológiai vonatkozású lendületet ad a civilizációnak. Szóval összhangban működnek egymással.

Wilcock: Kíváncsi lennék ezeknek a csoportoknak a népsűrűségére itt a Földön, mert számomra úgy tűnik, hogy valaki talán tévesen arra a következtetésre juthatna, hogy mindössze csak néhány kategóriája van ezeknek a programoknak, az alapján, hogy csak pár monoteista vallás létezik. De itt azt hallottuk, hogy csakúgy, mint a középkori Európában, vannak országok amelyeket hegyvidékek vagy vízfelületek választanak el egymástól, stb. Szóval számos földrajzilag különböző terület lehet, amelyeken bizonyos értelemben egy-egy kísérlet zajlik.

Corey: Így van. És néha, ha egybeesnek egymással, több kísérlet is folyik.

Wilcock: Az ilyen jellegű örökséggel rendelkező embereket Az Egység törvénye könyvekben „vándoroknak" nevezik. Nagyon gyakran hívják őket „csillagmagoknak", és én úgy képzelem, hogy a műsorunk nézőinek többsége földönkívüli lélek lehet, az alapján, amit tudunk róluk. Milyen üzeneted lenne ezen emberek felé, ami talán segíthet nekik megérteni, hogy kik ők valójában, mit csinálnak itt, és mi lehet a céljuk?

Corey: Hát, azt hiszem a legnehezebb dolog számukra elhinni azt, hogy beleegyeztek abba, hogy idejöjjenek és megtapasztalják mindezt. Emlékezni arra, hogy te egy bizonyos szinten beleegyeztél abba, hogy megtapasztald mindezt, azt hiszem ennek tudatosítása a legjobb módja annak, hogy reálisan szemléld ezt az egészet.

Wilcock: Milyen spirituális iránymutatással szolgálnál ezeknek az embereknek abban az értelemben, hogy megértsék, mi a célja az ittlétüknek?

Corey: Nos, ezen emberek legtöbbje már eleve vonzódik az ilyen dolgokhoz – megfelelően táplálkozik, emeli a rezgését az ilyesfajta információk iránti érdeklődésével és ezek befogadásával, a meditálással és ehhez hasonlókkal – továbbá hasonszőrű emberek társaságát keresi.

Wilcock: Számomra úgy tűnik, hogy nagyon sok ember beleragad abba, amit az ezoterikusok csak „áldozati mentalitásnak" neveznek. Abba az elgondolásba, hogy elnyomja őket valami rettenetesen nagy és teljes mértékben az irányításukat meghaladó dolog. Nagyon sokan lemondanak a személyes felelősségvállalásról és felveszik ezt a nagyon kényelmes áldozati szerepet. Mit mondanál azoknak az embereknek, akik hajlamosak így gondolkodni, merthogy ráébredtek az igazságra, megtanulták, hogy önként vállalkoztak erre és önként vállalták, hogy idejönnek?

Corey: Azt tanuljuk éppen, hogy igazából egyáltalán nem vagyunk áldozatok. Ez az áldozati mentalitás, talán ez is csak egyfajta lélektani hadviselés. Talán egyszer rájövünk arra, hogy mik vagyunk valójában és mik a valódi potenciáljaink, és képesnek fogjuk érezni magunkat erre, nem pedig áldozatnak.


9 megjegyzés:

  1. Köszönöm a bejegyzést, már azt hittem, eltüntették a bloggert...

    VálaszTörlés
  2. Ez a mindannyian beleegyeztünk, hogy idejöjjünk kifejezés nagyon pontos és persze nagyban különbözik a mi választottuktól...és ettől persze nem megnyugszunk, csak éppen belenyugszunk...és ez is különbség.
    Persze, ha azt nézzük, hogy ez a híres nagy szabadakarat csakis ezen a bolygón létezik, lehet, hogy erről képzeltünk többet, mint, ami valójában....viszont az is érdekes, hogy tudtunk nélkül végezzük az általunk nem is ismert küldetésünket...ez vicces...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A szabad akarat egyetemes joga minden érző, tudatos lénynek. Ezt be KELL tartaniuk, csak cifra ügyességgel kell emiatt manipulálniuk, így mondta a csóka és ezt el is hisze. Ezért lényeges elfogadni a helyzetünket, hogy azután a szabad akaratunknál fogva felhasználjuk ezt a tudást a helyzetünk fel és kihasználása végett.. Tudatosan és Szeretetteljesen fordítsuk a saját, a család, az érdekközösségünk, nemzetünk és az emberiség javára. persze embere válogatja...

      Törlés
  3. Hogy is tudhatnánk azt hogy kik is vagyunk valójában, ha ennyire összetett kísérlet eredményei vagyunk? Így hogyan jöhetünk rá valaha is a gyökereinkre?

    VálaszTörlés
  4. Ott a belő érzékelés, ami sokmindenre rávilágít.

    VálaszTörlés
  5. Örülök hogy minden indok nélkül eltűnt a hozzászólásom ami számomra azt jelenti, hogy jó úton járok! Még egyszer nagyon köszönöm :-)))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az enyém a hírhajhász újvilágtudatról szokott,de ott csak azt hagyják bent ami szimpatikus és beleillik az admin-szemléletbe..
      Ezt valóban kívülről is figyelik,viszont nem törődnek vele,vagy talán csak a kommentelőd ragadt be,biztos ami biztos írd le még1x..

      Törlés
  6. Vallalta a f*szom! Ha onkent vallaltam, miert nem emlekszem ra? Egyik cikkbe azt irja, hogy onkent nem tudjuk legyozni a sotet eroket, a masikban azt hogy szedjuk ossze magunkat, azt oldjuk mar meg... Most akkor melyik?

    VálaszTörlés