2017. január 1., vasárnap

Kozmikus Közzététel – VII/8.

ANTARKTISZ: A FELFEDÉS FOLYAMATAA titkos csoportok nagy bejelentésre készülődnek az Antarktiszon tett felfedezésekkel kapcsolatban. Corey nemrég újabb találkozókon vett részt a katonai-ipari komplexum titkos űrprogramjának képviselőivel, akik felfedték előtte a jelenleg az Antarktiszon zajló régészeti feltárások legfrissebb eredményeit. Ezt követően Gonzales illetve az Anshar belső földi tagjainak társaságában személyesen is meggyőződhetett a jégalatti barlangokban talált pre-adamita holttestek és maradványok létezéséről. A mai epizódban a titkos űrprogramok információi alapján megismerhetjük a pre-adamitaként ismert csoport idejövetelének történetét.


Wilcock: A legutóbbi helyzetjelentésünkben ott hagytuk abba, hogy Mara, az alvilág sötét papnője a szobádban materializálódott, nagyon szarkasztikusan viselkedett, mint aki teljes irányítása alatt tartja a helyzetet, majd az Anshar visszateleportálta és sztázisos állapotba helyezte őt. Egyben figyelmeztettek is téged, igaz? Azt mondták, hogy lehetnek mások is, akik felbukkannak nálad.

Corey: Azt állították, hogy néhányan Mara csoportjából keresni fogják őt.


Ami alatt azt értették, hogy esetleg téged is meglátogathatnak majd és meg kell védened magad tőlük.

Így van.

Nézzük, hogy mi történt ezt követően.

A felvétel kedvéért elmondom, hogy Mara egyetlen embere sem keresett meg azóta. Elég csendes időszakom volt. A legtöbb találkozóm a katonai-ipari komplexum titkos űrprogramjával történt.


Számos alkalommal felvettek, találkoztam velük és ekkor tájékoztatást kaptam attól a két embertől, akik korábban kísérgettek engem a hajójuk lépcsőjén. Ezeken a találkozókon nem tehettem fel kérdéseket. Csak ültem ott és hallgattam. Elláttak információval arról, hogy mi történik az Antarktiszon, hogy miket fedeztek fel odalent, hogyan zajlik az egész folyamat, hogyan tervezik ezt – szakaszokban – bemutatni az emberiségnek, továbbá találkozóim voltak azzal a fickóval, a parancsnokkal, akit mi csak Sigmund-nak hívunk. Ő is érdekes információkat osztott meg velem, ezek közül néhányról nem is igazán beszélhetek, mert a közelgő, földi-jellegű találkozókhoz van köze.

Oké, akkor ezt nagyjából áttekintettük. Az Anshar-ral is voltak találkozóid?

Számos találkozóm volt az Anshar-ral. Kaaree több alkalommal is felkészített a közelgő földi találkozókra, és elmondta, hogy ne legyek annyira feszült. Elég ideges vagyok mostanában. Tudatta velem, hogy információkkal és kommunikációval fog segíteni a folyamat során. Egy alkalommal az Anshar csoport felvett engem és levittek az Antarktiszra.

Amikor a műsorban legutoljára beszéltünk erről, megemlítettük, hogy nagyon sok minden zajlik odalent az Antarktiszon, de nem mentünk bele igazán a részletekbe, mivelhogy visszatartottad az információkat. Még nekem sem mondhattad el, így aztán a műsorban sem tudtunk erről beszélni. Mi volt az az információ, amit hónapokon keresztül kaptál, és nem mondhattad el nekem, nem beszélhettünk erről a műsorban, de most végre nyíltan beszélhetünk róla? Mi folyik az Antarktiszon?

Sigmund és az emberei szerint hatalmas felfedezéseket tettek. 1939-ben a németek antarktiszi expedíciója során nagy kőtáblákat fedeztek fel, amelyeken ősi írás található és ezekről egy csomó fényképet készítettek. Ezt követően nagyon sok titkos expedíció vette kezdetét.

Ezek a romok a Stonehenge-re vagy a piramisokra emlékeztetnek?

Inkább Puma Punku-hoz hasonlóak, nagyon megrongálódtak és szét vannak szóródva.
Miután a németek felfedezték ezt, nem is annyira régészeti okokból, de elkezdték kiásni, megtisztítani a területet és elkezdték használni azt, amit ott találtak. Barlangterületeken ősi civilizációktól származó tárgyakat találtak, majd ezeket elszállították onnan, helyükre katonai csoportokat költöztettek és bázisokat állítottak fel. 


Szóval kezdetben nem a régészet érdekelte őket - ami igazán nem jellemző a nácikra, merthogy a régészeik átfésülték egész Ázsiát, és kutattak...

...különösen az olyan csoportok, mint a Fekete Nap Rendje és a Vril társaság, akiket úgy tűnik nagyon is érdekelt az ősi történelem.

Így van. Úgy tűnik, hogy sietniük kellett és fel kellett építeniük ezeket a bázisokat. Ez volt az elsődleges céljuk...

merthogy az óra ketyegett és tudták, hogy nem fogják kihúzni a II. Világháború végéig.

Így van. Szóval az évtizedek során ásatásokat végeztek itt-ott, és végül ugyebár az amerikaiakkal, a katonai-ipari komplexummal léptek együttműködésre. Az 1950-es, 1960-as évektől kezdve mindenfelé ásatásokat végeztek. Aztán kb 2002 körül elkezdtek levinni oda igazi professzorokat és régészeket különböző egyetemekről. És ezek az emberek ismerősek lehetnek, ha járatos vagy az akadémikusok körében. Ezek az emberek, akiket meg fogunk ismerni, ásatásokat és kutatásokat végeztek az Antarktiszon. Azt mondták nekik, hogy nem beszélhetnek senkinek sem erről a 14 évig zajló kutatásról. Megígérték nekik, hogy kiállhatnak majd ezzel a sajtó elé, és meg lesz engedve, hogy tájékoztatást adjanak és dokumentumokat mutassanak be az embereknek mindazon információkról, amiket összegyűjtöttek.

Az egyik bámulatos dolog, ami történt, hogy azt mondtad nekem akkor, hogy olyan hamar meg kell írjuk a helyzetjelentésünket (Endgame II), amilyen hamar csak lehet.

Igen.

És két órával ezt követően, bulvárlapok, mint pl a Mirror és a Sun elkezdték ismételgetni ugyanazokat az adatokat, amiket mi kaptunk. Majd aztán nyilvánossá tettük a helyzetjelentésünket és a rákövetkező napon ugyanaz a bulvárlap, azt hiszem talán a Mirror, lényegében megírta, hogy van egy tudóscsapat, amely 2002 óta lent van az Antarktiszon, és te pont ugyanezt mondtad el nekem telefonon. Nem emlékeztem rá, hogy ezt vajon betettem-e a cikkbe, de akkorra te már tájékoztattál engem erről. És aztán jött ez a bulvárlap... és számomra mindez bámulatos szintű, nyilvános megerősítése volt ennek az egésznek.

Így van. Azt mondták nekem, hogy ezt az információt azonnal ki kell tennünk a nyilvánosság elé.

Te már azt megelőzően mondtad, hogy 2002 óta lent vannak, mielőtt ez ténylegesen nyilvánosságra került volna.

Igen. És amit ott találtak, attól még én is eldobtam az agyam. Ősi technológiákat találtak... űrhajókat, amiket „kibeleztek”/szétszereltek, hogy egy új civilizációt, új városokat hozzanak létre. Területeket találtak, amelyek genetikai kísérletek laboratóriumaiként szolgáltak, és úgy tűnik, hogy ezek a genetikai kísérletek ámokfutó módjára terjedtek a pre-adamiták körében. Mindenféle típusú embereket találtunk odalent, még farokkal rendelkező embereket is, alacsonyakat, magasakat, mindenféle különböző típusú embereket azokkal az eredeti pre-adamita lényekkel együtt, akik kényszerleszállást hajtottak végre kb 55 000-60 000 évvel ezelőtt.

Mit jelent az, hogy pre-adamita?

Ez egy olyan földönkívüli csoport, amely valaha a Marsot és a Maldek-et lakta. Miután katasztrófák történtek, leginkább a saját tetteik következtében és háborúk...

ez ugye félmillió évvel ezelőtt volt.

Így van. Fél millió évvel ezelőtt. Végül egy rövid időre a Holdra kerültek. És aztán valahogy kikergették őket a Holdról. Történt néhány támadás és ezt követően elmenekültek, de az űrhajójuk túlságosan megsérült ahhoz, hogy elhagyják a Naprendszert vagy átmenjenek egy másik bolygóra. Úgyhogy kényszerleszállást hajtottak végre a Földön. Úgy döntöttek, hogy arra a kontinensre mennek, ahol még mindig megtalálhatók az Ősi Építő Faj működőképes technológiái...

Ezek milyen korúak?

Nekem azt mondták, hogy 1,8 milliárd évesek.

Hogy érted azt, hogy technológia?

Nos, mindössze annyi technológiájuk volt, amit a három űrhajójukon hoztak magukkal. Összesen ennyi technológia volt náluk. Úgyhogy a kényszerleszállást követően kiszerelték és újrahasznosították az űrhajón lévő technológiákat. Volt három űrhajójuk, amik rendkívül nagy méretűek voltak. Ezek anyahajók. Úgy hivatkoztak rájuk, mint Nina, Pinta és Santa Maria.

Csak hogy tisztázzuk, ezek nem a hajók valódi nevei, hiszen a Nina, Pinta és a Santa Maria Kolumbusz hajói voltak. Csak a programokban emlegetik őket ezen a néven. Tehát van három űrhajó, ami lezuhant azon a kontinensen.

Így van. És még számos ilyen hivatkozás szerepel ebben a jelentésben.

Szeretnék rámutatni arra az abszolút bámulatos részletre, amit Pete Peterson-tól kérdeztem meg telefonon. Azt kérdeztem tőle: "Tudsz valamit az Antarktiszról?" És ő tőled teljesen függetlenül azt mondta: "Be fogják jelenteni, hogy találtak egy anyahajót." Neki csak egyről volt tudomása – egy 48 km széles, legnagyobbrészt kör alakú anyahajóról, amire a jég alatt találtak rá.

Így van. Ezidáig csak egy óceánjárónyi területet fedtek fel belőle, de hozzáférésük van az egyik ilyen űrhajóhoz. Bementek és repültek azokkal a hajókkal, amiket benne találtak...

Ejha! Bementek ebbe a 48 km átmérőjű anyahajóba és még találtak űrhajókat a belsejében?

Igen.

És képesek voltak repülni is azokkal az űrhajókkal?

Igen.

Az anyahajóban vagy odakint?

Nem, odakint. Még a légkörön túl is repültek vele. Számos különböző típusú űrhajót találtak, amelyek különböző célokat szolgáltak. Volt egy olyan, amelyik nagyon díszes volt, és sztúpához hasonló alakja volt.


Mint a tibeti szent helyeknek, amiket oly gyakran látunk.

Így van. És úgy hivatkoznak rájuk, mint vimanákra. A programon belül vimanáknak hívják ezeket. Hogy vajon ténylegesen azok-e, azt nem tudom. De ezek az űrhajók csak az uralkodók szállítására szolgáltak. Ezek különböztek a többi hajótól. Ki voltak dekorálva, arany volt rajtuk és nagyon díszesek voltak.

Azt mondod, hogy a hajók belsejében lévő lények pre-adamiták voltak, de ki tudnád fejteni, hogy mit értettél pontosan ez alatt?

Igen. Ők 3,6-4,3 m magasak, hosszított koponyájuk van. Nagyon nyurgák, vékonyak.

Mint például Ehnaton, Nefertiti és a gyermekeik, mint pl Meritaten.

Így van. És a férfiaknak petyhüdt mellkasuk volt...


Milyen volt a bőrük színe?

A bőrük színét nehéz lenne megmondani, mert egy hatalmas kataklizma történt velük. Néhány test esetében a karjaik maguk köré voltak tekerve. Nagy fekete foltok voltak a bőrükön. A jég alatt voltak. Nem olyan állapotban maradtak fenn, mint amit a filmekben láthatsz, amikor egy jégbefagyott embert újraélesztenek. A testeket tanulmányozó biológusok boncolást végeztek rajtuk és állításuk szerint ezek nyilvánvalóan olyan lények, akik a miénktől teljesen eltérő környezetben fejlődtek – alacsonyabb légköri nyomás és gravitációs mező hatása alatt.

Mit gondolsz, illetve mit mondtak el neked arról, hogy vajon ki lőtte le őket, mielőtt az Antarktiszra érkeztek volna?

Úgy tűnik, hogy ezek a pre-adamiták már egy ideje konfliktusban álltak a reptiliánokkal. Azt állították a pre-adamitákról, hogy egyáltalán nem voltak jófiúk, de volt valamilyen konfliktusuk a reptiliánokkal, és lényegében kontroll alatt tartották a reptiliánokat itt a Földön abban az időben, amikor ez a kényszerleszállás megtörtént. Volt néhány kisebb katasztrófa is, aminek során aztán elvesztették a hatalmukat és a reptiliánok mindig megtalálják a módját annak, hogy a gyengeség első jelére visszatérjenek.

Vagyis úgy tűnik, hogy amióta csak megérkeztek ide, háború dúlt a pre-adamiták és a reptiliánok között?

Pontosan. De miután ezek a kataklizmák bekövetkeztek itt a Földön, a pre-adamiták és a reptiliánok valamiféle fegyverszünetet vagy megállapodást kötöttek egymással. Ezt követően az egész Antarktiszt a reptiliánok tartották irányítás alatt és a pre-adamitáknak zéró lehetőségük volt hozzáférni az ősi technológiáikhoz, könyvtáraikhoz. Minden ott volt lent. Azok az emberek, akik túlélték a kataklizmát, többnyire a genetikai kísérletek alanyai voltak. Hibrideket hoztak létre, mert nem tudtak igazán jól működni a mi környezeti viszonyaink közepette. Úgyhogy magukból és a Földön élő emberekből hibrideket hoztak létre. A fő pre-adamiták, akik a tiszta vérvonalból származtak, lent voltak az Antarktiszon amikor a katasztrófa bekövetkezett. A pre-adamita vérvonalnak volt egy csoportja Közép-Amerikában, Dél-Amerika területén, és volt egy másik, teljesen eltérő vérvonal Ázsiában és Európában. Mindkét vérvonal királyi vérvonal volt.

Ha megnézzük az eredeti civilizáció leszármazottait, azt mondtad, hogy ezzel a három anyahajóval jöttek ide. Ezek a 48 km átmérőjű anyahajók voltak a legnagyobb hajók, amikkel rendelkeztek?

Más űrhajókat is találtak lent, amik szintén elég nagyok, de ezek a flotta kisebb hajói közé tartoztak.

Vagyis van 3 db nagy űrhajó, de találtak még más űrhajókat is.

Pontosan.

Szeretnék egy kicsit az egyik olyan bibliai írásról beszélni, amely egykorú a Teremtés könyvével. Ez az írás az Énok könyve, amit kitöröltek a Bibliából, de Jézus hivatkozik rá. Számos ember hivatkozik rá abból az időszakból és úgy írják le, mint egy nagy tiszteletben tartott, nagyra becsült szöveget. Ez az írás leírja, hogy 200 bukott angyal zuhant le a Földre, akik óriások voltak és aztán kannibálokká lettek. Ellenségesek voltak a Föld lakosságával szemben és aztán végül úgy ítélték meg, hogy egy nagy özönvíz segítségével ki kell irtani őket. Ez pontosan úgy hangzik, mint amiről itt épp most beszélünk. Mi lehet a kapcsolat az Énok könyvével?

Azt az információt kaptam, hogy ezek a pre-adamiták egy nagy kísérletet folytattak. Nem szabadott volna nekik itt nyíltan közöttünk élni. 22 más genetikai kísérlet zajlik itt, amit ezek a genetikai gazdálkodó fajok végeznek és a pre-adamita csoport elkezdte kooptálni és megzavarni ezt a kísérletet. Úgyhogy foglalkozniuk kellett ezzel a helyzettel.

Ha valaki esetleg nem látta a korábbi epizódokat, korábban elmondtad, hogy amikor az Ősi Építő Faj által felállított védőrács leomlott 500 000 évvel ezelőtt - miután a Maldek bolygó felrobbant és a maradványaiból kialakult az Aszteroida-öv - ezt követően ezek az ún. genetikai gazdálkodó fajok azon nyomban bejöttek ide és elkezdtek DNS-t szerezni mindenfelé a galaxisban és elkezdték megbütykölni a földiek DNS-ét.

Igen. És ahogy egyre több és több romot fedeztünk fel odalent, belefutottunk szobákba, egy egész sor folyosóba, amelyek úgy voltak elrendezve, mintha egy áramköri lapot látnál. Arany-réz ötvözetből készültek és furcsa, körkörös vésetek voltak rajtuk. Azt mondták ezekről a folyosókról, hogy nem arra készültek, hogy emberek sétálgassanak bennük. Nyilvánvaló, hogy ezek hatalmas mennyiségű elektromosság továbbítására szolgáltak. Nem messze ettől genetikai laborokat találtak, ahol különböző típusú, a fejlettség különböző fokán álló lényeket találtak. És megerősítettem, hogy ezeket a genetikai kísérleteket részben technológiai, részben biológiai úton végezték. Létrehoztak mondjuk egy zigótát és beültették azt egy emberbe vagy egy állatba, hagyták növekedni és aztán így inkubálták őket. Nem volt meg az összes szükséges technológiájuk. A kényszerleszállás pillanatától kezdve túlélő üzemmódban működtek. Kiszerelték az összes technológiát a hajóik, a nagy anyahajók belsejéből. Hatalmas területek vannak, ahonnan kiszakították ezeket a cuccokat.

A kényszerleszállás miatt csapdába estek itt a Földön, de te azt mondod, hogy találtak hajókat az anyahajók belsejében is, amikkel repülni lehetett. Ez nem azt jelenti, hogy elhagyhatták a Földet és elmehettek oda, ahová csak akartak?

Nos, igen, de mindenük, ami a társadalmukból maradt, itt volt lent a Földön. És ezek az űrhajók nem hosszú távú utazásra szolgáltak. A kisméretű hajóik arra szolgáltak, hogy a Naprendszer körül futkorásszanak. Beszorultak ide, a Naprendszerünkbe. És itt volt a 22 különböző genetikai gazdálkodó faj, itt voltak a reptiliánok, szóval ez számukra ellenséges területnek számított ahhoz, hogy csak úgy futkorásszanak itt. Kis létszámban voltak jelen. Nem voltak jó taktikai pozícióban.

Elméletileg tehát meglátogathatták a Jupiter, a Szaturnusz holdjait, és az ehhez hasonló helyszíneket, de mondjuk úgy, hogy nem volt elég üzemanyaguk, illetve nem volt meg a szükséges repülési képességük ahhoz, hogy elhagyják a Naprendszerünket.

Így van. Igen. Nem tudtak odakint tartózkodni az űrben, mert az számukra eléggé ellenséges környezetnek számított. Nem akarták megkockáztatni, hogy elrepüljenek mondjuk a Jupiterre, vagy akárhová. Elveszíthették volna a járműveiket és nagyon kevés járművük maradt. De ez a civilizáció irányította az egész bolygót. Azzal a kevés erőforrással, amijük maradt, képesek voltak az egész bolygót az irányításuk alatt tartani. Miután az utolsó nagy kataklizma megtörtént, a pre-adamita túlélők közül senki sem férhetett hozzá a technológiájukhoz. Említettem azt a pre-adamita csoportot, amely Ázsiában volt, aztán volt egy másik Dél-Amerikában, Közép-Amerikában. Többé nem tudták meglátogatni egymást, nem tudtak kommunikálni egymással. Elszakadtak egymástól.

A hagyományosan atlantiszinak mondott katasztrófa után.

Így van. És már a kataklizma előtt is volt valamiféle versengés a két uralkodó vérvonaluk között. A Cabal vagy illuminátus-típusú vérvonalakba tartozó emberek a teljes vérvonalukat a pre-adamitákhoz vezetik vissza.

Az Énok könyvében bukott angyalokként írják le ezeket a lényeket. Azt mondod, hogy e hosszított koponyájú pre-adamiták története lényegében a bukott angyalok történetvonala.

A bukott angyalok történetvonala, igen.

Az egyik dolog, amit bennfentesünk, Bruce mondott, hogy mindegy, hogy mi ezt elhisszük-e vagy sem, az egyetlen dolog, ami számít, hogy a Cabal emberei hisznek ebben.

Pontosan. Nekik a vallás a mindenük. Minden tettük mögött ez áll.

Hol láthatjuk a pre-adamiták kultúrájának fejlődését? Hol bujkáltak Amerikában a katasztrófa után?

Az enklávéik nagy részét Dél- és Közép-Amerikában állították fel és más pre-adamita struktúrákat is felépítettek ott, amelyek mostanra a kataklizmák következtében elpusztultak. Hatalmas földrengések voltak, amelyek alapjában véve megolvasztották a talajt és nagyon sok épület, hatalmas épületek egyszerűen szétestek, leomlottak és besüllyedtek a talajba. Ők irányították az egész féltekét. A genetikájukat összekeverték Dél- és Közép-Amerika néhány őslakosával. Ezért léteznek hosszított koponyájú emberek, akiknek különböző bőrszíne van, de eltérő genetikai keverékkel rendelkeznek. A kataklizma után összekeverték a genetikájukat akármelyik csoporttal, amelyik csak a közelben volt. Az illuminátusok vallása nagy mértékben azon alapul, amit ezek a pre-adamiták tettek. Most már láthatod, hogy nemrégiben miért utaztak le ezek a fura emberek az Antarktiszra, beleértve John Kerry (volt) külügyminisztert is a választások napján. És még néhány más uralkodó is lement oda.


Szeretném, ha említést tennénk azoknak az űrhajóknak a rakományáról, amiket megtaláltak. Le tudnád írni, hogy milyen értékes szállítmányt találtak azokon a hajókon?

Nos, számos lényt találtak, akik sztázisos állapotban voltak. Azt az információt kaptam, hogy a túlélő pre-adamiták, a vérvonal, amely eredetileg a bolygóra jött, sztázisos állapotba helyezte magát, mielőtt a kataklizma bekövetkezett volna 12 800 évvel ezelőtt. Ezidáig még nem ébresztették fel őket. Úgyhogy most megpróbálják eldönteni, hogy mihez kezdjenek velük. A másik érdekes megjegyzés, hogy ott vannak lent azok a régészek és más emberek a különböző egyetemekről, akik feltárják és dokumentálják mindezt. A Cabal hatalmas elektromágneses tengeralattjárókat használva – amikről korábban már tettem említést – levitt sok régészeti tárgyat, amit más feltárásoknál találtak és amiket eltitkoltak az emberiség előtt. Ezeket hatalmas raktárakba vitték le és elhelyezték őket az Antarktiszon. Az egyik ilyen hatalmas ásatást a régészek nyilvánosságra fogják hozni. Eltávolítanak minden testet, amely nem embernek néz ki. Sok emberi test nem rabszolgának nézett ki. Arannyal szőtt tunikájuk volt. Úgy néztek ki, mintha uralkodók lettek volna. Tehát azt tervezik, hogy egy lecsupaszított közzétételt adnak nekünk és aztán idővel felfedik a katonai-ipari komplexum titkos űrprogramját. Majd miután ezt megtették, azt fogják mondani: "oh, és egyébként igen, van ez az elég fejlett titkos űrprogramunk, és amíg más bolygókon jártunk, ugyanolyan romokat találtunk, mint amiket az Antarktiszon.” Évtizedek alatt akarják leszivárogtatni az információkat és nem azonnal akarnak beszélni nekünk a megtalált űrhajókról, a magasan fejlett technológiáról és a nem-emberi lényekről.

Itt nem feltétlenül olyasmiről beszélsz, amit felkapsz és az holografikusan kivetít valamit...

Nem odaillő régészeti leletekről. Elrejtenek bizonyos leleteket, hogy életben tartsák azt a narratívát, hogy a civilizációnk mindössze 6000 éves...

És lényegében azt mondod, hogy most megtalálták azokat a genetikai maradványokat odalent.

Így van. És sok emberi maradványt találtak, úgy értem olyan emberekét, mint amilyenek mi vagyunk... nyilvánvaló, hogy egy hatalmas hullám találta el őket, aminek hatására egyetlen pillanat alatt megdermedtek...

Egy óceáni hullám.

Egy óceáni hullám, igen. És az összes ilyen testre csak úgy hivatkoznak, mint a "jeges Pompeii"-re, mert a testek közül néhányat összebújva találtak meg. Nagyon hasonlóan a Pompeii-ben talált maradványokhoz.

Le tudnád írni, hogy te személyesen mit láttál? Elmondtad, hogy a találkozóid alkalmával nem tehettél fel kérdéseket, de mit láttál személyesen abból, amiről most beszéltünk?

Az Anshar az egyik tojás alakú űrhajójával levitt az Antarktiszra. Gonzales is velünk volt.


Gonzales magával hozott egy hátizsákot, ami úgy nézett ki, mint egy normál katonai hátizsák. Amikor leértünk kihúzott egy hosszú tűt, amivel talajmintákat szoktak venni és aminek egy kamera volt a végén. Odament a holttestekhez, mindegyikről készített egy képet, vagy videofelvételt, nem tudom, és aztán a tűt beleszúrta a testbe, csavart egyet rajta, aztán kihúzta és a mintát eltette egy kis műanyag kémcsőbe, majd ezeket berakta a táskájába.


Amikor azt mondod, hogy beleszúrta a"testekbe", akkor azon pre-adamita testeket értesz?

Pre-adamita testeket. Ott voltak ezek a hibridek magzatpózban, amiket én is személyesen láttam. Nagyon alacsony emberek, akiknek 25 cm-s farokrészük volt – lehetett látni a bőrükön lévő gyűrődéseket a hátukon és hogy a farkuk ki volt csavarodva és fagyott állapotban voltak. Szóval Gonzales genetikai mintákat vett. Időközben, ezt megelőzően a belső földi csoport átvitt bennünket egy falon, amit addig még nem ástak ki. Lehetett látni, hogy egy kődarab kiáll a jégből és a hóból. Nem messze ettől éppen egy feltárás zajlott. Állványokra szerelt magas lámpák voltak ráirányítva egy gödörre, amit éppen ástak ki.


Átmentek velünk ezen a falon és egyszer csak egy kivilágított szobába érkeztünk. A szoba tele volt tekercsekkel, könyvekkel. Nyilvánvalóan egy könyvtár volt. A két belső földi ember belépett egy bizonyos területre úgy, mintha pontosan tudták volna, hogy hová mennek. Felnyitottak egy összecsukható dobozt és elkezdték összeszedni ezeket a fémes tekercseket és beletették őket a dobozba. Magukkal vitték őket. Ezeken a fémes tekercseken lézerrel belekarcolt szimbólumok voltak.


Úgy érted, hogy a tekercsek voltak fémből vagy fém tokokban papírszerű tekercsek voltak?

Fémlemezek voltak feltekerve. Ahogy felkapták őket, látni lehetett, hogy gyűröttek. Ahhoz hasonló hangjuk volt, mintha ónból lettek volna. És látni lehetett rajtuk azokat a lézerrel belekarcolt szimbólumokat. A belső földiek pedig elvitték ezeket még mielőtt a feltárást végző csoport rájuk talált volna. Most sem tudom még, hogy mi volt ezeknek a tekercseknek a jelentősége. De amikor elhagytuk a helyszínt, magukkal vitték őket a hajóra.



19 megjegyzés:

  1. Köszönöm a fordítást. Szóval nem elég a cabal meg az illuminati...ha még ezeket is felébresztik, megint a nyakunkra lesznek szabadítva...és játszhatjuk a kísérleti patkányokat, mert nem becsülnek többre bennünket.

    VálaszTörlés
  2. VILÁGMEDITÁCIÓ MA a tavaszi napforduló alatt 11 óra 28 perctől 16 percen át!
    ÉN azt javasolnám a vezetett meditáció helyett nektek, hogy egy szívből fakadó imával kezdjétek és utána a lélegzeteteket vagy a szívdobbanásotokat figyelmesen követve, próbáljatok egyre mélyebb csendet teremteni magatokban, talán így sikerül pillanatokig théta állapotba merülni, s ez mindennél többet ér számotokra is és a világlélekkel való egyesülés lehetőségének megtapasztalása érdekében is. Fontos tudni, hogy mivel minden mindennel összefügg és mivel Isten bennünk van és mi benne élünk és általa létezünk, igenis teremtő erővel bír minden gondolatunk, szavunk és tettünk Ő benne és általa.
    Sokan kérdezitek, mit fogalmazzunk meg imánkban ilyenkor?
    Én így fogok imádkozni: Mindenható Teremtő Isten! Szeretnék hálát és köszönetet mondani mindenért amit teszel értem és az emberiségért, magáért az élet szépségéért.Sajnos az ember rosszul sáfárkodott e kincsekkel, ezért szívünk minden melegével arra kérünk adj nekünk bölcsességet, hogy helyre állítsuk a harmóniát élővilágunkban és megvalósítsuk a békét e Földön.Tudjuk, hogy az te isteni tervedben szerepel a Napvillanás mely egy szempillantás alatt megemeli a Föld és az élővilág rezgésének frekvenciáját és ezáltal óriási változások állnak be gondolkodásmódunkban is, ezért arra kérünk, ha lehetséges, hozd előbbre e terved megvalósulását, nagyon nehéz időket élünk. Mindazonáltal, legyen úgy ahogy te jónak látod, hiszen te vagy az egyedüli aki mindent tisztán látsz és tudsz. Szeretetünkkel mindig a te megnyilvánulásaid maradunk, most és mindörökké.Áldás,áldás,áldás!

    VálaszTörlés
  3. Meg ez az "Évtizedek alatt akarják kiszivárogtatni az információkat" a "lecsupaszított közzététellel" a valódi esemény helyett,azt hiszem itt van elegem ebből az emberbaráti átmenetből és a nagy szeretethullámból meg meditációs összefogásból...ezzel pont a lényeget felejtik el,hogy az emberiség történetében mindig kellettek a sokkhatások ahhoz,hogy az összeomlás után kezünkbe véve az irányítást hatékonyan talpra tudjunk állni..a hosszú évek alatt kapott hírmorzsákban meg eltunyul minden kezdeményezés...megszokjuk mint a kerítést..

    VálaszTörlés
  4. Igen, mar finomitanak a dolgon...csak szepen, lassan. Egyetertek az elottem szoloval!

    VálaszTörlés
  5. En nem ertem! A jo fiuk nem csinalnak semmit, a rosszak pedig megtesznek barmit amit akarnak. Nem erdekli oket a karma, meg egyeb hulyseg. A gyengeseg legkisebb jelere visszaternek. Vagyis ha nem vagy eleg kimeletlen mint ok, megint ok gyoznek. Akkor talan szet kene rugni a tokuket, de rendesen. Orokre kiirtani oket..., nem varni, hogy maguktol eltunnek...Maguktol nem fognak csinalni semmit!

    VálaszTörlés
  6. Sajnos nem tudod őket kiirtani...ugyan van olyan hatalom, ami vagy aki újra tudja őket hasznosítani...magyarul visszaküldeni őket a lecsóba, de azok nem mi vagyunk...igen ez a folyamatos éber készenléti állapot eléggé megterhelő és unalmas is..

    VálaszTörlés
  7. sajnos nem csak a napvillanást képesek késleltetni, hanem az idővonalakat is tologatják. olyan ez, mint egy hosszúranyúlt sakkjátszma, amit nem engednek abbahagyni...viszont nem tudod, ki fog győzni és azt sem, hogyan...

    VálaszTörlés
  8. Van ezen a mátrix-rétegen egy erős várakozás ami összeadódott és nagyon érezhető..ha innen lemászok és élem az életem,már nincs meg ez a "valami történni fog" érzete,mert mindig történik valami..a kollektív energiákat meg nem lehet figyelmen kívül hagyni mint húzóerőt hiába tologatják az idővonalat.Az emberek lelki fejlődéseibe sem tudnak belenyúlni a múltban,a késleltetéssel meg nagyobb lesz a várakozás..plusz az újonnan felébredettek energiái és minden átcsap önmaga ellentétébe hogy sokkal nagyobb legyen a zűrzavar mielőtt kiegyenlítődne...röhejes amit csinálnak..az infómorzsákkal meg sztem arra játszanak,hogy a 2030-as nibiru átvonulásig úgyis van még elég időnk,a napvillanás lehetséges kimenetelei is csak ősszel jön az alvók elé: https://www.youtube.com/watch?v=C9CJ1LILTkg

    VálaszTörlés
  9. Viszont van itt egy jó kis előrejelzés,amit egy spirituális oldalon találtam:

    http://onmegvalositas.hu/comment/56853#comment-56853

    5-6 évre előre álmodja meg a "jövőt",tavalyi és a legutolsó bejegyzés,bemásolom ide a lényegét:

    "Rendszertelen időközönként, jeleneteket és dátumokat álmodok meg a jövőről.

    Itt azt írom le amit álmodtam.
    (Élő szóban, teljes részletességgel el tudom mondani álmaim.)
    Kb, 7-8 évvel ezelőtt tűnt fel nekem először hogy, néhány álmom szinte ugyan úgy valóra válik, azóta igyekszem jobban figyelni.
    Kiírok mindent. Te, döntöd el hogyan itélsz meg.
    2,5 héttől, 5-6 évre előre szoktam megálmodni a dolgokat.

    Jó hír Németországból. Sajnos nem emlékszem a
    szövegre amit a tudósító hölgy közölt, de biztosan jó hír.

    Oroszország fejlődik kicsit. Az emberek látszólag,
    nyugalomban és szabadon élnek.

    Kb. fél tucat, szemből széles s középen más színű űrhajó,
    kört formál az égen. Nem tudom hogy jók vagy rosszak.

    Rémült migránsok özönlenek be, a parlamentbe.
    (Az országba)

    A földet művelem és azt mondom "Mint a kőkorszakban."
    "Mint a kőkorszakban."

    2019-től, maga a gonosz járja földi útját.
    Engem 2019 Júniusában próbál megkörnyékezni.

    Az ifjú Béla fejedelmet tűz elől sátorból mentik,
    nevelőjét pedig, bizalmasa árulja el.

    Függőben lévő dátumok.(A biztosabbak kiemelve):

    9.06 9.15, 11.11-12, és az 50. születésnapom."

    A "gonosz" alatt én a nemrég ide testbe született arkhónfejest értem,Bélával viszont nem tudok mit kezdeni..

    VálaszTörlés
  10. na akkor jól meg vagyunk nyugtatva...már most is nagyon nehéz...pedig a gonosz még csak 2019 után kezd el nyüzsögni....

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Most 2019 után vagunk covid mizéria 2022 ben meg ukrajnai mizéria...eddig arról volt szó hogy a cabal lebontja a feketemágiát és a fehérkalaposok elkezdik a élhetö világot rendezni...2022 március 20 án még mindig a transzhumanizmus mumusa a totális szabadságelvevés a céljuk!
      Nem kellemes jövökép!

      Törlés
  11. Igen,hát ez egyre érdekesebb:

    http://maga-a-valosag.com/?page_id=4103

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Minél jobban nyújtják,annál könnyebb lesz neki a beolvadás a spirituális világba,az arkhónok azért nem mennek innen sehová..

      Törlés
  12. igen, ez sem rossz...a végén még visszasírják lucifert...mert nála is van rosszabb...

    VálaszTörlés
  13. arkomán narkomán. akkor ők maradnak és mi megyünk 1-2 szinttel feljebb, de legalábbis odébb...

    VálaszTörlés
  14. Nincsen gáz...Lucifer egy 5D-s entitás aki azért inkarnálódott anno,hogy a génmanipulált majomembert megtanítsa az öntudatos és logikus gondolkodásra,kellettek azok az energiák hogy eljussunk idáig,csakhát egyenes következmény az átbillenés és a robbanásszerű technikai fejlődésünk is ennek a következménye..Ahrimán ha jól értem kicsit keményebb energiákat képvisel,már gyerekcipőben van,korán magas pozícióba kerül gondolom főleg az űrkutatás és űrutazás területére fog koncentrálni...a nagy kataklizmák utáni katonai korszak pedig maga lesz neki a tökély...csak az a kérdés hogy egy sci-fi jellegű Holnapoliszi civilizáció nekünk mennyire lesz élhető,vagy spirituális..

    VálaszTörlés
  15. Nem tudom ez az írás mennyire igaz:
    http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2017/04/az-antarktisz-es-bebortonzott-bukott.html

    VálaszTörlés
  16. Hűű...ti tudjátok pontosan, hogy mikor vonul át egy állítólagos bolygó? A gonosz nyüzsgésének(!) időpontja is ismert? Luciferről is már mindent tudni? Ti nagyon ügyesek vagytok.

    VálaszTörlés
  17. Most 2019 után vagunk covid mizéria 2022 ben meg ukrajnai mizéria...eddig arról volt szó hogy a cabal lebontja a feketemágiát és a fehérkalaposok elkezdik a élhetö világot rendezni...2022 március 20 án még mindig a transzhumanizmus mumusa a totális szabadságelvevés a céljuk!
    Nem kellemes jövökép!

    VálaszTörlés